Inlägg från: pusselbitar |Visa alla inlägg
  • pusselbitar

    Regnbågsföräldrar i Stockholm!

    Vi vill oxå träffas igen men vet inte om vi vågar skriva upp oss, har bf nästa tisdag! Men om ingen bebis kikat ut kanske vi får komma ändå?

    Jag är så tentastressad att jag håller på att gå i bitar. Att plugga till tenta och vänta på bebis är ingen bra kombo, kan ju inte fokusera! Varje gång Jessica ringer tänker jag att nu kanske det är dags.

  • pusselbitar
    Mirix skrev 2009-03-18 07:58:19 följande:
    Självklart får ni komma om ni kan, o vill ni komma med ny bebis går det ju oxå. Vi kan alla försöka hålla lite distans *L*
    Vad snällt Om bebis kommit innan den 28e tror jag det känns lite tidigt att komma. Men nästa gång så. Vi kan ju inte direkt skydda oss mot baciller med ett föreskolebarn hemma redan.
  • pusselbitar

    Känns som att jag missat något .... får vi gifta oss nu äntligen?

    Mirix: Varför är ni inte bjudna på bröllopet?! Förövrigt tycker jag 16e maj är en väldigt bra dag men det kan ju bero på att jag fyller år då

    NU, äntligen är lillebror här! Det blev ett första april-skämt Dexter är världens stoltaste storebror och vi är världens stoltaste tvåbarnsmammor. Den här gången är vi supernöjda med danderyd, även om det inte blev som vi tänkt oss den här gången heller med igångsättning och akutsnitt men oj vilken underbar personal vi träffat! En del ville man nästa ta med sig hem ...

    Kram på er!

  • pusselbitar

    Ja, Dex kom ju oxå med snitt men det var ett katastrofsnitt så det här var verkligen tusen gånger bättre, vi hann ta med kameran till op-rummet osv. Vi kände oss mycket mer delaktiga och involverade. Sen är det ju jobbigare eftersom när jag var snittad så var det ju bara lille Dex men det är ju svårare för Jessica eftersom hon inte får lyfta Dex och han vill ju vara nära henne.

    Ja, man får ju verkligen hoppas att han tycker att han valt rätt. Förstår att hon aldrig kommer förlåta det här.

  • pusselbitar
    Mirix: Ja han är stolt och glad över lillebror (som fö nu fått namnet Wilton) men visst märker man att han tycker att det är konstigt. Han är jättesnäll mot honom och desto argare på oss. Han har lätt för att bli lessen och testar gränser just nu. Men det måste han få göra. Men det är min största rädsla, att han ska må dåligt över sitt syskon!
  • pusselbitar
    Mirix skrev 2009-04-06 08:38:12 följande:
    Wilton! Passar skitbra ihop md Dexter ju. Funderar en hel del på namn som ska passa till Mira.
    Haha, ja. Nu har vi äntligen ett W barn och ett X barn. Det är svårt med namn!
    mamapoas skrev 2009-04-06 09:34:58 följande:
    Grattis Pusselbitar!!!!
    Tack tack!
  • pusselbitar

    Tack hope och grattis själva! Fy för rs-virus! Det är ju lite av mardrömmen och nu när man har storasyskon känns det omöjligt att inte få hem en massa sjukdomar. Men nu är det ju april och rs-säsongen är väl typ över.


    Vi träffas gärna! Utomhus låter trevligt om vädret tillåter, då kan man kanske släppa D lite lös ...


    mirix: Kör ni AW?

  • pusselbitar

    Mirix: Kör ni solfjäder eller vagnar ni? Vi läste in oss på AW när Dex var mindre, vi har alltid haft jätteproblem med hans sömn. Hoppas det går bra för er!


    Vi fikar gärna både ute som inne, men vi har en ganska så yvig tvååring så ute är att föredra


     


    Picnic, vad sägs om i Tanto, lekplatsen vid Draken?:
    9/5 Pusselbitar
    10/5 l d r + Kate, pusselbitar

    16/5 Mirix, pusselbitar
    17/5 Mirix, pusselbitar
  • pusselbitar
    Mirix: Va Kul att hon svarar så bra på ramsan! Har du svårt för att somna om när du väl blivit väckt?

    Är det någon här som bär i sjal? Skulle vara kul att höra lite tips och trix!
  • pusselbitar

    Vi hade en trikåsjal från looma till Dex men jag använde den aldrig så mycket. Nu med Wilton vill jag prova igen. Vad har ni för sjalar? Bär W i en vävd sjal som jag lånat av en kompis och han verkar älska det. Vi har en ergonomisk bärsele, en ergo. Bra och skön att bära i men den är inte så snygg om man nu vill ha en snygg sele. Jag skulle vilja h en meitai oxå ...

  • pusselbitar

    Hope: Vi har träffats hemma hos någon men nu till majträffen vore det kul med bra väder så vi kan ses ute.


     


    Här hemma har vi en liten förkyld Wilton som fått magont (kolik?) och en tvååring som testar mammornas tålamod till tusen. Det spottas, slåss, sparkas och sägs emot. Det är vild trotsålder blandat med syskonsvartsjuka. Jag tycker så synd om honom samtidigt som jag blir så arg på hur han beteer sig. Hur har era storasyskon reagerat när ni fått barn nr 2?

Svar på tråden Regnbågsföräldrar i Stockholm!