Inlägg från: evileve |Visa alla inlägg
  • evileve

    Vi i Fristad, Sparsör & Frufällan med barn födda januari 2007 - del 7

    Hej hej.
    Här händer det grejer! Sexigt Maria, jag såg inte heller det, sorry. Det var ju som ni sa lite svårt att prata med nån, Alice vill vara i vattnet HELA tiden, mera bada, mera bada.

    Ok, så det är Maria som köpt lill Ica, det viste jag inte, vad kul! Hon är ju supertrevlig.

    Här är det kaos, inget kök och ingen ork, puh. Nu är värsta månaden på jobbet äver för ett tag, så nu kanske orken kommer tillbaka lite.

    Alice vill höra bä bä lamm när hon ska sova. Hon vaknade just till lite, klappade på kudden jämte sig och sa: mamma plats, la sig till rätta och sa som i dvala: bä bä lamm. Tur att inte hon tycker jag är tondöv i alla fall. (Jonne sa häromdagen när jag visslade: du är inte lika tondöv när du visslar)

    Kram och nattinatt.

  • evileve

    Hej hej.
    Här är det full rulle. huset är i en enda röra, Jonne kör med motorsåg i väggen i köket (väldigt många man poäng på det enl. honom:) hoppas att det västa sågspånsgörat är över snart, och vi kan börja bygga upp nytt. köket skall väl komma om ett par veckor, så det vinns att göra här vill jag lova. Sån skillnad det är att göra sånt här när en av oss måste ha kolla på Alice, mot innan när vi var två som kunde greja. Men det skall bli gött när det är klart:)
    Alice har varit superförkyld i 5 dagar nu, är piggare idag, så på fredag kanske det blir dagis igen.
    Kram på er.

  • evileve

    Hej hej.
    Här var det full rulle. hemma är det bara kaos, men ikväll kommer nog sista gipskivorna på plats, så det går åt rätt håll. Laserade taket i lördags, känns som jag har mjölksyra i armen fortfarande, aj aj.
    trots, jag det känner vi igen, men Alice hade en topp i början av januari, känns lite bättre nu, peppar peppar!!! Det går väl upp och ner antar jag.
    2 års kontroll ja, det kanske man skall boka in.
    Nehe, kanske skall jobba lite...
    Kram

  • evileve

    Hej hej.
    Jag tyckte att det ändå var några låtar som var rätt ok. Alkazar (stavning??) och så hon Rockbruden då förstors.
    Men jag måste säga att jag bara älskade programledaren, hur roliga skämt som helst, liksom insmugna hela tiden. Men jag har kanske lite konstig humor också... hehe.
    Nu börjar det se lite mer helt u i köket, väggar är målade, taket är laserat, Jonne skall lägga golv idag, så det närmar sig, lääääängtar!!!
    Skall väl tapetsera en vägg i morgon, sen är det sånt där eljobb och annat tråkigt, sen väntar vi på köket bara i princip!!! kuuuul!
    Kram på er. Snart skall jag och Alice på Kalas hos en av alla kusinerna.

  • evileve

    Nej här är det lugnt vill jag lova. Härligt med vinter! Men nu verkar det slaska bort igen, suck.
    Åker till våren i Barcelona i morgon (hoppas att det är vår i alla fall) Blir gött, svårt att få inspiration för vår när det är vinter här.
    Kram på er.

  • evileve

    Hihi, gött Sofia! Den känslan var längesedan, puh. Köket är SNAAART klart, men vi diskar fortf. i badkaret, kul kul. Det är så rörigt hemma nu så jag vet inte vad, längtar nästan inte hem, puh.
    Men snart får man städa och fixa, skall bli kul!

    Vad lurig sidan ser ut föresten... Nytt typsnitt??

    Kraaaam.

  • evileve

    Hej hej.
    Det är en ryggmördare, men det går bra. Man får försöka att inte änvända så mycket porslin och så:)

    Det var supergött i Barcelona. Inte så varmt, men det luktade vår, (utan tillhörande svenska pollen) och det var sooool.
    Vad härligt Linda!!! Snart dags. Hoppas att ni får det gött, med mycket singha och shang beer, god mat och så.
    Ett litet tips om du inte redan fått det: ta med stödstrumpor(från apoteket) till att ha på flyget så slipper du ha svullna fötter i sanden:) Dom är sjukt fula, men det är värt det, jag svullnar grymt utan dom.
    Kram

  • evileve

    Hej hej.
    här var det dött igen..
    Vi har varit i Sälen, det var härligt! Alice testade på att åka skidor, det gick sådär. När vi väl kom så långt att vi åkte nerför så älskade hon det, tjoade och ropade Alice Kan! men sen blev hon trött och ledsen, Alice åka pulka! lät det då:)
    Med det var ju så kul med all snö! hur mycket som helst. Vi testade på att åka längdskidor också, med Alice i fjällpulka, det tyckte hon var supermysigt, men mamma och pappa har för taskig kondis, puh.

    Men, borta bra men hemma bäst! Det är så skönt att vara hemma igen.
    har ni planerat något mer besök till badhuset??

    Kram Eva

Svar på tråden Vi i Fristad, Sparsör & Frufällan med barn födda januari 2007 - del 7