Inlägg från: fruganL |Visa alla inlägg
  • fruganL

    Första barnet oktober 2009

    Hade väl mina misstankar, men gjorde test idag.
    Ska ringa min gamla BM och se när jag får tid, men slipper hälsosamtal och sådär. Har redan varit gravid (och fått missfall) med henne, så det är bara att köra rakt på.
    Ska försöka få tid till VUL om ett par veckor dock, för har fått två missfall redan...

    BF oktober 2009

    1: Theka
    2. höstbarn
    3: Fajp
    5: Furix, Zaralisa, Minifer
    6: annki 81, BiiDii
    7: vinterbarn 09 10, Mellif, Loppan87
    8: aspie
    9: tiptoe, MHJ
    10: aija, Snowsee
    11: Fridafia
    12: Trippel
    13: Miixs
    14: Suzzie, Nekogirl
    15: RedRose
    16: Tiger86
    17: Tigern77, maz79
    18.:saanas
    20: Simi82
    22: EK83
    23: Hundtjejen26, All
    24: FruganL

  • fruganL

    Jag ska göra ett VUL om tre veckor, 300kr på KK.
    Ringde bara och bad om det och fick det, men det är nog inte barabara, för jag har en jornal där. Fick ett MA i november som de skrapade ut. Det dog i vecka fyra-fem och kroppen började reagera nio veckor senare. DET gör jag inte igen och därför ska jag ha ett VUL.

    Annars har de nog ganska mycket att göra och finns det inga skäl att tro att något är fel, så är de lite restriktiva. Det ökar ju deras arbetsbörda. Men samtidigt tycker jag nog man ska få rätt till att göra ett om man själv känner att behovet finns.

  • fruganL

    Jag har varit lite smått orolig över min situation och valt att inte riktigt våga tro på den förrän mitt VUL om nitton dagar, då förmodligen i vecka åtta.
    Har inte så mycket symptom, men har (som jag säkerligen nämnt!) en historia om missfall som gör att jag vill vara på den säkra sidan.

    Idag hände dock något som gör att jag tror benhårt på att det här är sant och går vägen.
    Jag fick världens PMShumör och växlade från en harmonisk fru till en hysterisk explosionsartad bitterfitta, till en nästangråtande mupp till en surkärring på kanske 30 sekunder. Har aldrig varit med om dess like. Min man skrattar fortfarande - det var ju han som råkade ut för skiten när han bara ville fråga om jag fick lov att äta räkor på pizzan!

  • fruganL

    Skriv in dig i BFlistan här ovan, bara kopiera in och sätt in dig på det datum du uppskattar att du ska ha. Än så länge vet ingen "säkert" och allt eftersom vi hamnar närmare vecka 18 kommer nog alla flytta sig ett par dagar framåt eller bakåt, så en chansning duger lika väl som något annat!

  • fruganL

    Oj, men HellBell, vad är det du säger!? Får du inte lov att komma in till KK och göra ett VUL för att bekräfta det hela då?

  • fruganL

    Ta det bara lugnt och var realistisk, det är nog det bästa sättet att ta sig igenom.
    Har du fått missfall är det ju för att embryot inte är levnadsdugligt. Det är sånt som händer, tyvärr, men ju förr det är avklarat desto tidigare kan du försöka igen.
    Håller tummarna för att det löser sig på bästa sätt...hur nu det månde vara.

    Nu ska jag sova.

  • fruganL

    Hur har ni det flickor?
    TRÖTT! Jag är så sjukt sjukt trött. *muttrar*

  • fruganL

    Jaa...börjar ju JOBBA klockan åtta, så tur att klockan är innan!

    Hade ju varit lättare om man slapp springa upp och kissa flera gånger...liksom.

    Men nu ska jag sticka till jobbet och väl där ska jag försöka snatta åt mig lite sovtid på vilan.

  • fruganL

    Haha, Minfer, vem vet. Tycker jag är mindre trött när jag börjar nio, men inte mer trött när jag börjar kvart över sex. Kanske är just åtta magiskt?
    Men om vi ska jämföra vad vi känner och inte så är jag BARA trött. Och kissar på natten. Mår inte illa och har varken större eller ömma bröst.

    Grattis att det löste sig Miixs!!!

    Jo Fluff tomten...VUL har väl inte så mycket med ålder att göra? För min del har jag haft otur tidigare och ville därför ha ett VUL för att se att det står rätt till den här gången. Även om det ska bli tokroligt att se en första tidig bild på min bebis (som jag sååå hoppas lever!), så hade jag nog önskat att jag slapp känna att jag behövde den bekräftelsen!

  • fruganL

    Jag tränar, men på ett gym. Har fått ett pass av min personliga tränare (alla som har medlemskort där får en "egen") som utgår från min situation. Det är alltså inte tunga lyft på fel sätt, och mycket som stärker istället för att bygga upp. Ska köra första passet imorgon och det blir grymt spännande att se hur det går!

    Gällande sex så...tar det nog bara ganska lugnt med att det blir för djupt eller hårt, men annars känner jag inga direkta betänkligheter över det.

    Jag är ett hormonmonster. Idag började jag böla utan anledning. Jag mår hellre illa tror jag!!!

Svar på tråden Första barnet oktober 2009