Inlägg från: Ilreana |Visa alla inlägg
  • Ilreana

    *Vad ska vi heta nu då? *Göteborgsgänget kanske?? :-) Del 2

    Primajonna: "Paketbyte" låter bra som en bra idé

    Usch för magsjuka... Jag är rädd att åka på det nu i o m att det kan sätta igång förlossningen. Ingen jättetrevlig kombination Går inget på C´s förskola nu som tur är.

    Zack: Grattis till jobbet och skönt att det verkar vara trevliga kollegor

    vindy: Jobbigt med besked om att det är en livslång sjukdom, men antar att det är skönt att ha fått en diagnos. Så ni vet hur ni ska handskas med det.

    C har varit blöjfri ett par månader, men inte på natten. Det händer att en blöja kommer på om man är ute och åker och vet att det är svårt med tillgång till toalett. Vi försökte få henne blöjfri i somras för hon har gått på toaletten till och från sen ett år tillbaka, men hon var inte mogen. Så nu när man märkte att hon var mogen för det, så gick det jättesmidigt. Har inte använt klistermärken utan köpt trosor med tilltalande tryck, som tex pippi och bamse

  • Ilreana

    Jonna och vindy: Grattis till era nya lägenheter!

    Pug: Förstår er... Hoppas ni kan hitta nåt som ni vill ha

    Måste bara beklaga mig lite... Hade BF i torsdags, men inte har det tittat ut någon än. C kom ju på dagen, så jag trodde snarare att jag skulle få tidigare denna gång. Det är otrooooligt segt att bara vänta och vänta och vara så trött hela tiden.

  • Ilreana

    CLT: Inga känningar över huvudtaget

    Zack: Nä, magen är större denna gång, ligger exakt på normalkurvan

    Slutar väl med att jag blir igångsatt... Ska till barnmorskan imorgon och då ska hon boka tid för att ev. bli igångsatt. Hoppas verkligen att jag inte behöver gå så länge!

  • Ilreana

    Hej på er!

    Jodå, det stämmer.. en liten kille tittade ut fredag den 13:e ! Kl 23:58, så han skulle bestämt ut den dagen 51 cm lång och 3640 gr. Förlossningen gick bra, betydligt lättare denna gången. Krystvärkarna började ca 23:45, så på slutet gick det fort.

    Har inte hunnit sitta vid datorn förrän nu, det går i ett här hemma.. En dotter som testar oss enormt mycket och en son som är snuttgalen. Ja, det är vad tiden går till

    Så var det namn oxå... Hmm.. ja, killnamnen har inte flödat, men det lutar åt att det blir en Cedric.

    Zack: Tog inte illa vid mig

  • Ilreana

    Zalåå: Grattis till er lilla tjej!!!!

    Grattis Bella på födelsedagen!

    Grattis Noah i efterskott!

    Många grattis blir det...

  • Ilreana

    Grattis Albin på födelsedagen!

    Grattis Nova i efterskott!

    Milla: Kan tyvärr inte heller komma på kalaset

  • Ilreana

    Cornelia tackar så mycket för gratulationerna! Har haft släkten här på kalas idag, så det har varit fullt upp. Brukar bjuda på mat, men denna gång fick det bara bli fika. Det var tillräckligt stressigt att få ihop fika. Cedric är fastklistrad på mig, ammar jätteofta och gnällig däremellan, så det är bara famnen som gäller. Så man har att göra...

    Grattis Amanda i efterskott!

Svar på tråden *Vad ska vi heta nu då? *Göteborgsgänget kanske?? :-) Del 2