• Tandborste

    Erfarenhet av att jobba med MLM

    Finns det ngn här som jobbar med MLM arbeta hemifrån??

    Går det att tjäna pengar på det?

  • Svar på tråden Erfarenhet av att jobba med MLM
  • Vidhavet

    Har haft kompisar som varit inne på det. När det började så var allt så bra och de skulle tjäna så mycket pengar. Det slutade med att de inte tjänade några pengar och alla deras vänner var väldigt trötta på allt tjat om grejer man skulle köpa.

  • Fågelholk

    MLM, eller pyramidspel som man egentligen borde kalla det (även om det skiljer sig från klassiska pyramidspel JUST så mycket så det inte är olagligt) är väldigt sällan något lyckat. Ett fåtal människor lyckas, och väldigt många misslyckas.

  • Crown S

    Ja visst kan man det! Men man måste ju självklart jobba för att få resultat, många verkar så naivt tro att pengarna bara ska rulla in av sig själv...
    Jag jobbar med det företag som är äldst och störst i branschen, fyller 50 år i år, finns och fungerar framgångsrikt i största delen av världen.

  • anmara

    Jag fattar inte hemlighetsmakeriet. Varför inte ragga kunder öppet? Nä, det ska smygas och myglas och inget får man veta utan att ha ett privat infomöte eller eventuellt ett väckelsemöte som man kan bli personligen bjuden till om man har tur.Varför är det så?

    Det får mig att bli jävligt misstänksam.

  • vintjej

    Hela upplägget att man ska saälja grejer som man måste köpa själv för en viss summa i månaden är ju så skrattretande, förutom pyramidupplägget. Man ska ha ett stort garage om man ska börja med MLM.
    Hemlighetsmakeriet är ju för att det är så förvillande likt pyramidspel och att värvarna inte vill att någon utomstående ska påpeka det. Jag har själv blivit utsatt för värvningsförsök via en god vän som fick mig att träffa en värvare (jag visste alltså inte vad det var som var så viktigt). Vad förbannad jag blev. Men jag lyckades iaf rädda min kompis ur det och han fick tillbaka sin första insats som var på sådär 15000 och sedan hade han förbundit sig att köpa grejor får 5000-6000/ mån. Detta var för c:a 7 år sedan. Kan inte tänka mig att summorna minskat sedan dess.

  • Pansarhamster
    anmara skrev 2009-03-08 23:39:48 följande:
    Jag fattar inte hemlighetsmakeriet. Varför inte ragga kunder öppet? Nä, det ska smygas och myglas och inget får man veta utan att ha ett privat infomöte eller eventuellt ett väckelsemöte som man kan bli personligen bjuden till om man har tur.Varför är det så? Det får mig att bli jävligt misstänksam.
    Undrar samma sak?
  • vintjej
    anmara skrev 2009-03-09 15:14:30 följande:
    Tror inte att vi kommer att få svar.
    Förutom mitt då.:)
Svar på tråden Erfarenhet av att jobba med MLM