Inlägg från: Liten måne |Visa alla inlägg
  • Liten måne

    Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER

    Hej hej
    Har en tjej på nyss fyllda 3år och är nu beräknad till mellan 9-12 oktober

  • Liten måne

    Lili Von Shtupp skrev 2009-02-09 16:43:22 följande:


    Tjoho! Har nu varit på VUL, allt såg bra ut, graviditeten satt på rätt ställe i alla fall Gick inte att se så mycket bebis, en liten klutt som kunde vara bebis, hon anade ett fladder men det var svårt att se hjärtslag. Får se om jag bokar in ett till VUL senare, men det känns nästan onödigt. Ville ju bara vara säker på att det inte var ett utomkveds.
    Hur långt gången var du nu när du gjorde vulet?

    Jag ska gå hos nån som heter Hanna Falk (om jag minns rätt).
  • Liten måne

    Jag fick tid för att göra ett ul den 2mars, bör då ha gått 8 fulla veckor. Hon tyckte att det var tidigast då man kunde se hjärtslag. Men hellre det än vänta till efter v12 :-P

  • Liten måne

    Cissi84 Dagis är superbra!! Lokalerna är jättestora, dom har rum för det mesta (byggrum,vilorum,dockrum,kök,matsal osv) personalen är oerhört engagerade i sitt yrke och dessutom väldigt olika som personer så barnen får alldeles lagom dos av olika typer av människor. Jag är supernöjd! (vi gick på ett annat dagis förut och jag tycker nog att ingen skulle ha sina barn där).
    Jag har inskrivning 12/3 på mamamia, men fick tid för ett tidigit ul 2/3 (är livrädd för fler missfall, så jag är alldeles toknojig nu). jag gick på dalens mvh förra gången och det var lite sådär, men vad jag har förstått så är det rätt blandade åsikter om det stället ;) Men mamamia verkar iaf bra så jag håller tummarna för det!

    Hur det är med ul:en vet jag inte riktigt :-P Tror det är ett rutinul, sen kan man få fler om det av någon anledning behövs. Jag gjorde två med dottern men det ena var ett könsul som vi betalade själva.

  • Liten måne

    jag mår nästan lite för bra ;) hade halsbränna i två dagar och är lite tröttare än vanligt. Så det känns misstänksamt lugnt. Speciellt som att jag sist (när jag fick missfall) redan från start fick problem med foglossning (fick foglossning i v 11 med dottern) och nu har jag inte känt av nått i ryggen alls. Tänk om man kan slippa den skiten den här gången..

  • Liten måne

    Vi har berättat för 3 personer, pappa har varit bortrest och ska få veta idag. Jobbar på ett väldigt litet företag med mamma, pappa och två till så det blir svårt att hålla det hemligt för alla här ;) Resten ska få vänta tills efter att vi har fått göra vårt ul då allt förhoppningsvis är ok.

Svar på tråden Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER