• Floff

    Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER

    Hänger väl på här också då Bor i Högdalen men tänkte gå till Liljeholmens MVC. Nån som går där?

  • Floff

    Är i vecka 5+2 och här är det lugna gatan än så länge, vilket känns aningen oroväckande! Har bara lite molvärk till och från, brösten ömmar mindre än förut och mår inte illa alls. Känner mig dock lite mer kissnödig än vanligt

  • Floff

    Det är precis samma för mig Blir också orolig..


    Snova skrev 2009-02-24 11:42:00 följande:
    Mina symptom har minskat lite på sistone, är det fler som upplevt det? Blir pytteorolig. Ska boka VUL idag tänkte jag, inte bara för att symptomen lagt sig utan jag hade tänkt det innan.
  • Floff

    Förhoppningsvis! Och så kan man ju önska att man vaknar uppblåst som en ballong med lite småont i magen imorgon bitti


    Snova skrev 2009-02-24 12:00:22 följande:
    Okej, men då kanske vi kan oroa oss lite mindre iaf!
  • Floff

    Skriver in mig också

    Lili Von Shtupp, 2:a barnet, Ösmo, BF 1/10
    Liten Måne, 2:a barnet, Stureby, BF mellan 9-12/10
    Blåklockan, 2:a barnet, Åkersberga, BF mellan 9-12/10
    Månstret, 2:a barnet, Södermalm, BF 17/10
    Snova, 2:a barnet, Kungsholmen, BF 20/10
    Panne, 2:a barnet, Solna, BF 22/10
    Floff, 1:a barnet, Högdalen, BF 23/10
    annsofia, 1:a barnet, Hammarbyhöjden, BF 25/10

  • Floff

    Ååh Liten måne, kan inte jag få ditt jobb?

    Jag jobbar som controllerassistent på en stor bank. Jättetråkigt..

    Liten måne skrev 2009-02-25 09:21:32 följande:


    Det lät spännande Månstret Själv jobbar jag med marknadsföring på ett litet företag som tillverkar och säljer kristallkronor (www.krebs.se)Och är det någon som har tips på jobb till en "datanörd" så säg till för min makes projektanställning gick ut för två veckor sen :-P
  • Floff

    Skulle gladeligen byta ner mig i lön, bara jag slapp detta

    Liten måne skrev 2009-02-25 09:33:27 följande:


    Haha, tja om du har bättre lön ;)
  • Floff
    Svar på #134
    Budgetar, uppföljning, rapportering, kontera och godkänna fakturor, typ sånt.
  • Floff
    Svar på #136
    Äsch då, jag gör också en del fel eftersom jag tycker det är så tråkigt

    Annars behöver du ju en kollega, eller hur!
  • Floff

    Har samma som du, jag mådde illa innan jag plussade men sen la det sig fram tills nu, Igår mådde jag illa första gången och idag känner jag mig lite småillamående, yr och trött som jag vet inte vad.

    Men jag är så glad ändå, min sambo friade till mig igår


    Snova skrev 2009-02-27 10:46:19 följande:
    Urk. Jag mår superilla! Sitter på jobbet och är nära att kräkas... På ett sätt är det lite skönt för igår kväll fick jag samma typ av värk i magen som jag hade vid mitt mf i december så då var jag rätt orolig. Med dottern mådde jag illa vecka 8-10 ungefär och jag närmar mig ju den tiden. Hur mår ni andra? Nån mer som mår illa? Jag hade en illamåendesläng innan jag plusade men sen har det varit lugnt tills idag.Längtar så tills jag får göra VUL och se att hjärtat slår och så. Och så längtar jag såklart till vecka 13!
  • Floff

    Tack snälla

    Jaa, vi tar det som ett absolut tecken tycker jag!


    Snova skrev 2009-02-27 12:02:06 följande:
    FloffGRATTIS! Vad kul!Lustigt att flera har börjat bli illamående precis nu! Är också glad, det borde ju tyda på att bebisen lever tycker jag...
  • Floff

    Tack tack


    annsofia skrev 2009-02-27 18:47:51 följande:
    Floff: stort grattis, vad roligt med bröllop!!! Jag har hittills mått jättebra. Frågade min mamma om hon mådde illa när hon var gravid och det hade hon inte, varken när hon väntade mig eller min syster. Jag hoppas att det har gått i arv!Går in i vecka 7 på måndag så jag kanske inte ska säga för mycket...
  • Floff

    Jag kommer att gå på Mama Mia söder, har dock inte varit på inskrivning ännu. Men har hört mycket positivt om dem och därför tänker jag inte byta till en "vanlig" MVC


    plussis skrev 2009-03-03 12:30:52 följande:
     Hej! Får man vara med här? Jag är i v8+5. Var på VUL igår och fick se ett litet hjärta ticka Jag blev gravid med hjälp av IVF, därav VUL. Om två veckor ska jag till Mama Mia (götgatan). Någon här som går hos dem? Funderar på att byta eftersom de inte har eftermiddagstider. Jag jobbar ganska långt bort och vill inte missa en massa tid från jobbet. Har ni några tips?
  • Floff
    Månstret skrev 2009-03-03 14:55:10 följande:
    Men nu känner jag mig ju alldels utanför ju .. hehe .. jag bor ju så nära Mama Mia på söder men valde ändå BM i Gamla Stan för jag jobbar bredvid. Hmm kanske ska byta ändå, kanske skönare att ha BM precis nära hemmet ist?Nån som har erfarenhet av Mama Mia söder?
    Inte personligen, men precis alla omdömen jag hört och läst har varit positiva. Det ENDA negativa jag har läst var om en enskild barnmorska som verkade lite stressad, men det är allt.
  • Floff

    Jippi, nu har vi fått tid för VUL nästa lördag Min underbare sambo ringde och bokade åt oss eftersom jag inte kan prata ostört på jobbet.. han är en sån klippa ibland!

  • Floff

    Inte magknip, men igår fick jag rätt så ont i svanken.. höll på att oroa ihjäl mig eftersom mitt förra MF började just så. Men nu har jag läst en massa här på FL och tydligen kan det vara både växtvärk och foglossning. Men oroar mig gör jag fortfarande lite..

  • Floff

    Hej tjejer! Var på VUL idag och allt såg jättebra ut. Vi fick se det lilla hjärtat ticka på, blev så rörd att jag fällde en tår Fick med oss en jättesuddig bild hem, men bättre än inget. Skönt att allt såg bra ut såhär långt!

Svar på tråden Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER