Inlägg från: Mrs S E |Visa alla inlägg
  • Mrs S E

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 12

    Va bra att du fixade en ny tråd. vill ju vara med här även om man inte är barnlös längre.
    Vill ju höra hur det går för er andra och vara med och peppa och be!

  • Mrs S E

    Kul att få lite beskrivningar. Man glömmer bort en del om personer efter ett tag:.-)

    Det är skönt att ha Gud att luta sig mot när man går igenom allt detta, och när känslorna går upp och ner!

    Ja längtan, vill höra hur allt går!

  • Mrs S E

    Gosevännen:Med tanke på språksvårigheter, måste berätta en episod när jag gjorde ivf. När Det var dags att kolla storleken på äggblåsorna, efter ett antal dagar med sprutor, så gjorde jag det i gannstaden, så jag inte skulle behöva åka 25 mil bara för en koll. När jag kommer dit, jag hade inte maken med mig, så kom en sköterska och tog emot mig. Hon frågade vad det var jag skulle göra och jag sa som det var. Hon såg dock väldigt oförstående ut och frågade om jag hade nått papper med mig. "nej" sa jag. (började känna mig nervös) Jag fick komma in och träffa läkaren som skulle göra undersökningen. Han är dansk!! Jag som har svårt att förstå skånska Jag förstod inte mycket av vad han sa men fattade snart att han inte heller riktigt visste vad han skulle göra. Så jag förklade så gott jag kunde och visste, på väldigt tydlig svenska "du ska kolla hur stora blåsorna är...tror jag..."
    Nåja han gjorde undersökningen och frågadde sen om jag hade nått fax nr till uppsala dit han kunde faxa svaret. "nej det har jag inte, det trode jag ni hade".
    När jag kom ut därifrån grät jag.. man hade ju extra hormoner i kroppen och det kändes som det kunde bli pankaka av allt. Men uppsala fick de dom ville och hörde av sig sen och tyckte jag skulle fortsäta med sprutorna nån dag till och göra en ny koll. "då kommer jag ner till Uppsala för den kollen!" sa jag
    He he.. nåja allt gick ju bra, men det kändes tungt just då.

  • Mrs S E

    Idag log Levi för fösta gången. Alltså så man fattar att det var mot mig. Jag kunde t.o.m filma det med mobilen! Jätte sött såklart. Han log flera gånger. Det var i morse efter han hade ammat vid halv 8 och jag ville sova mer. (han var bökig och pruttig i magen inatt). Men så vaknade han till och jag började prata med honom och så LOG han Han är idag 1 mån o 2 dagar eller 4 v och 5 dagar gamal.

  • Mrs S E

    Nu fastar inte jag eftersom jag ammar. Men jag måste säga att jag har varit dålig på det förr oxå. Min man försöker fasta ett mål om dagen nu fram till påsk (tror jag) utom söndagar. man kan ju fasta från så mycket. Nöjen, sex, sällskap, mat, smaklig mat, sömn...
    Min man har faktiskt skrivit ett inlägg, på en blogg där han skriver, om fastan. Om ni skulle vilja läsa!
    teologiforum.wordpress.com/2009/02/20/om-fasta/

    Gosevännen: Jag ska fortsätta be att allt ska gå bra och att det inte ska vara nått i det där knölarna!

    Inatt sov levi ganska länge innan han behövde äta, det var bara det att han viftar med armarna och låter minst en halvtimma innan han verkligen vaknade och när man har lagt ner honom efter ammningen. så jag sov inte så bra ändå. tror att han vaknar hela tiden, fast han inte gör det. Vet inte om han drömmer eller har lite magknip.

  • Mrs S E

    Pyttegrisen: Välkommen!! Vad är din historia? (om du vill berätta)

    Lilloppan: Åh så trist.

    Skrippo: ja man blir jätte rädd. jag ramlade på marken en gång, ramlade på magen. Men jag kände oxå sparkar efter tag precis som vanligt! Dom är nog väldigt skyddad där inne.

  • Mrs S E

    Lilloppan: Vad spännande. Det borde gå att vara ledig halvtid för studier.

    Skrippo: Vad skönt att bebben mår bra iallafall! Hoppas du inte behöver vara öm så länge!

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 12