Inlägg från: Maggis Nervis |Visa alla inlägg
  • Maggis Nervis

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Impertiff>>> Men så är det ju med NPF diagnoser. men många gånger funkar det så att träningen blir fullkomligt omöjlig att genomföra utan medicinering.


    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis

    Öööh efter att ha spenderat en del tid nu ikväll med att surfa runt på KMR´s hemsida så har jag en klarare uppfattning...

    DET ÄR SJUKT! Hur kan man på seriöst allvar tro på skiten som står där?! Jag blir faktiskt upprörd... Hur tänker ni som sitter och försvarar uttalandet om att Anna Wahlgren är medlem i KMR? För mig behövs inte ens någon Scientologikoppling, även om jag vet att den finns mellan KMR och Scientologerna.. Bara att enbart vara medlem i KMR borde vara brottsligt! Jag hoppas innerligt att de föräldrar som går på den här skiten kan komma ur sin bubbla och se på KMR med någon form av källkritik... Nä fy fan, jag känner mig spyfärdig...


    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis

    Jag granskar och kritiserar allt som jag läser. och då menar jag ALLT, kritik är inte alltid negativt. Men det är mitt jobb som förälder och sammhällsmedborgare att kritiskt granska informationen som sänds ut till mig och mina barn. Att köpa något med hull och hår är befängt enligt mig. Och ja, det finns en sektmentalitet kring Anna Wahlgren, och ja, jag har rätt och kritisera henne i hennes yrkesroll. Jag har inte bara rätt att göra det, jag har en skyldighet att göra det! Jag skiter fullständigt i om hon är underbar som person eller ej. Sitter man och säger att man är medlem i KMR och att man står för deras åsikter så får man fanimej stå sitt kast och räkna med att bli kritiserad också!


    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis
    N i n n i e skrev 2009-02-17 10:51:31 följande:
     Ett av favorit-russinen i kakan för mig är den sociala delaktigheten -att barnen ska känna sig behövda och delaktiga i familjens arbetsuppgifter.
    Men det där är ju inte Annas egna grejer. Det handlar om familjen som primärgrupp ur en sociologiskt och psykologiskt synvinkel.
    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis
    sahara skrev 2009-02-17 11:33:30 följande:
    Hur vet ni att KMR har samröre med Scientologikyrkan ?
    De blir finansierade från Scientologerna, de har samröre med narconon som är scientologstyrt, och den amerikanske ledaren för scientologerna har erkänt i tv att de är en del av scientologirörelsen.
    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis
    sahara skrev 2009-02-17 12:17:21 följande:
    Ok, då vet jag.Tack för svaren. Då borde AW passa sig för KMR.Eller är hon scientolog ?
    Nej hon dementerar att hon är scientolog men medger att hon är medlem i KMR
    Satisfaction skrev 2009-02-17 12:31:35 följande:
    Jag gillar som sagt BB och det räcker för mig. Om AW är med i KRM eller nån annan förening gör inte boken sämre för det. Och om nån av mitt barns dagisfröknar är med i KRM, Jehovas vittnen eller Pingstkyrkan bryr jag mig heller inte om. tidigare inlägg?
    Men det gör jag. Skulle någon av mina barns pedagoger vara scientolog propagera för KMR så skulle jag försöka flytta på den personalen alt. flytta på mina barn!
    Satisfaction skrev 2009-02-17 12:31:35 följande:
     Så det som är OK i BB tillskriver du inte AW, medan det som inte passar eller misstolkas tillskrivs henne. Hm!
    Det där är en dumt dragen slutsats. Jag har läst bb och jag vänder mig mot hela SHN kuren. Och DET är annas verk. Mycket annat i den boken är anskrämligt och borde inte få publiceras (många exempel nämnda, även så KMR´s "fakta" om medicinering)

    Jag tillskriver Anna det som hon själv "skapar" och hennes "fakta" altt det är kvalificerat BS! Sen kan faktiskt varenda jävla lekman tillskriva sig saker till höger och vänster som Anna gör i bb, det är likförbannat inte hennes forskning eller teorier. Hennes utbildning och teorier handlar om att hon har uppfostrat nio ungar. Det är inte många högskolepoäng där inte...

    Du får in en citatruta genom att klicka på de där små citattecknen som finns uppe till höger i rutan vid det inlägg du vill citera.
    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis
    ninanen skrev 2009-02-19 17:49:17 följande:
    Narconon, Criminon, Applied Scholastics och Kommittén för mänskliga rättigheter... Same shit diffrent name!!!
    Word!
    Fuck Google, ask me
  • Maggis Nervis
    snillis skrev 2009-02-19 20:39:55 följande:
    De vill ju att alla förstår att det inte finns några psykiskt sjuka och därför behövs det således ingen medicinering - kanske för att många av dem själva skulle klassas som psykiskt sjuka. Jag menar, hur frisk är man när man tror på science-fiction-berättelser?
    Vaddå.. Är inte liftarens guide på riktigt
    Fuck Google, ask me
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?