• idupur

    Bebisverkstad vår/sommar i Linköping

    Hej hej, det verkar vara många i Linköping som hoppar på ett plus. Grattis Helene83!

    Själv har jag slutat med p-pillerna för ca 3 veckor sen och borde ha haft en ÄL sen dess och då var vi aktiva som bara den! Nu går jag och väntar... det kanske tar lite tid för min kropp att fatta att nu är det dags. Jag har inte vågat köpa något test än, det känns för tidigt och det skulle bara bli en besvikelse. Men jag läser om signalerna som andra har fått, feberkänsla och att det sticker till i livmoderstrakten, visst kan det stämma! Men som sagt, det är nog lite tidigt... Men jag vill så gärna!

    Någon annan som är student föresten?

  • idupur

    Åh vad roligt med massa studenter! Skönt att höra att ni klarar det!

    Jag läser Pol Kand, nationalekonomi.

  • idupur

    Vad skönt att känna till sin cykel så bra! Det känns som jag är på helt okänd mark eftersom jag precis slutat med p-pillerna. Lite segt att inte alls veta när jag får nästa mens igen, så lite svårt att veta när jag kan testa mig första gången. Det blir nog om jag är utan mensen i 8 veckor, det känns som relativt normalt.

    Ha så roligt på kryssningen!

  • idupur

    Hej alla,

    Nu börjar det närmar sig 8 veckor sen jag slutade med p-piller och sen senaste ordentliga mensen för mig..Tror jag fick en mellanblödning där emellan men det kan ju ha varit mens. Ah, jag ska testa mig i slutet av veckan så vi håller tummarna. Har även börjat äta folsyra tillskott och äter mycket nässelsoppa (för järnet). Någon annan som tänker på vad ni äter eller kör ni på som vanligt?

  • idupur

    Nu har jag köpt grav test! Testlagret 109 kr för sex stycken stavar. Leverans imorgon så det kan vara den stora dagen!

  • idupur
    Moonlight83 skrev 2009-05-12 19:26:32 följande:
    Hej!Nu har jag beställt 4 olika sorters tester via nätet med bland annat clearblue digital och vanlig. Så nu stiger spänningen här hemma. Borde få testen på tors/fre.
    Hur går det för dig? Jag håller tummarna (=

    Själv testade jag i fredags och fick ett minus. Kära mensen kom i lördags och egentligen känns det väl ganska bra ändå. Nu vet jag ju iaf att min ÄL fungerar som det ska trots 13 år av p-piller och att min cykel är en vanlig 28-30 dagars. Nu kanske det blir lättare nästa gång!
  • idupur

    Grattis Enya83!! Vad roligt för er!

    Hoppas alla har haft en fin helg mitti all SOF galenskap!

Svar på tråden Bebisverkstad vår/sommar i Linköping