Inlägg från: Jenny28 |Visa alla inlägg
  • Jenny28

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    Sisu hade svarat så fint i bloggen o jag kan inte göra annat än att hålla med. Den e lite somrig. Men otrolgit söt så jag förstår att du fastnade för just det plagget!

    Jag har upptäckt att jag har en annorlunda mage denna gravisiteten. I brist på annat att göra
    Har en bredare mage som sitter på sidorna. Innan har jag nog haft mer spetsig pojkmage Nu har jag tydligen tjejmage haha

    Vad gör ni andra då?

  • Jenny28

    Jo jag ska ta en bild

    Sova går ganska bra än, mend et blir värre vecka för vecka. Såt rist när man inte har några sköna sovställningar. ja du är ju i slutskedet o då får man nästan sova i skift lite.

  • Jenny28


    Jag antar att det är pga alla täta graviditeter och att jag inte tränat emellan. För det kom med Ida och har stannat kvar sen dess. Men ska operera det nu efter denna gravven .-D
  • Jenny28

    Säger du bara för att vara snäll haha, jag tror mer jag stör mig på bråcket än nån annan. Sen vissa dagar står det ut mer. Om jag spänner magen så ser den otroligt spetsig o konstig ut,

    Idag fick jag en del sammandragningar efter att ha jagat katten med en fågel rutn huset haha. Fjädrar överallt som jag fick ta med handdammsugaren. Dumt nu i efterhand. Tänk att det ska märkas så fort man rör sig lite. Kroppen e bra konstig asså.

  • Jenny28

    Ja nu e det lugnt igen
    Snart kommer ungarna hem o det blir liv i luckan

  • Jenny28

    Hehe, fast det är min totala höjdpunkt på dagen när de komemr hem o blir sååå glada att se mig o Linn hon är ju bara världens gladaste unge o charmig så man blir ju så varm i mammahjärtat hela eftermiddagen

  • Jenny28

    Godmorgon.
    Idag e jag trött, var uppe kl 6 för att köra ungar o gubbe. Jag ska ju ha bilen idag så jag fick köra han till tåget. Tid hos läkaren kl 13.15. Åker väl hemifrån kl halv 1 tänker jag.
    När har du tid nästa gång D?

  • Jenny28

    Japp fick sovit en timma nu, hade behövt tre tror jag men det får duga Så nu e jag nyduschad fast har inte rakat benen men det skiter jag i. han får stå ut läkaren haha.

    Hör av mig när jag komme rhem. Håll tummarna!

  • Jenny28

    Grr, jag är arg,ledsen och förvirrad!
    Min mvc-läkare som jag bara avskyr ville först inte ens undersöka mig, han tyckte vi skulle ta det om nån vecka istället. Jag sa att jag kräver en undersökning då jag är orolig och på undersökningen mäter han tappen till 4 cm som innan och säger att den inte alls är påverkad. Jag undrar då hur kan två läkare förra veckan undersökt mig och tagit det på såpass allvar att de tom ville lägga in mig. Det kunde han inte stå för utan bara för det han såg.
    Man blir ju superförvirrad för hur kan de göra så olika bedömning. han hävdade idag fortfarande att inte sammandragningarna påverkar mig till att det skulle bli en tidig förlossning på nåt sätt utan att de bara är besvärliga.
    Jag är så arg så jag kokar.

    Han underminerade totalt de andra läkarnas bedömning o kallade tom den ena läkaren för "ja men det är vad lilla sara säger"
    Sedan såg jag att de hade samma efternamn så kanske hon är hans dotter vad vet jag men så säger man väl inte om en kollega.
    Är argargarg, Vågar jag återgå tilla ktivitet eller inte nu.

    fan asså

  • Jenny28

    Jag såg ju hur han mätte såd et gjorde han säkert, men hur kan det skilja sig så mycket från tre olika läkare. Han pratade om att de mäter olika men hur kan de göra det! Det ska väl se likadant ut för alla. Nu har jag lämnat meddelande tilld en läkare som jag var hos på förlossningen så hon skulle ringa upp mig. Ska bli intressant att se vad hon säger.

    Ingen e ju gladare än jag om fallet e så att tappen är 4 cm igen och allt ser bra ut, men hur ska jag våga aktivera mig innan jag vet säkert.

Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!