Inlägg från: Storasyrran |Visa alla inlägg
  • Storasyrran

    Kristna se hit(del 16)!

    Hej alla! Hänger med och ber för er, men har sjukt mycket att göra... Ikväll tog jag chansen att få lite extra tid hemma - skulle egentligen haft körövning, men mina flickor var så snuviga, att jag valde att skippa den.

    Helt rätt, Jessica! Alla har någonting att bidra med i Guds rike! Det kniviga kan jag tycka är när det blir för proffsigt i kyrkan; alltså jag tycker verkligen om fina konserter, vackra tavlor och vältaliga predikanter, men om allt vi gör är så perfekt, hur ska då den som inte känner sig så duktig våga bidra? Jag brukar spela mycket, cello ganska bra, annat lite halvtaffligt...

  • Storasyrran

    Härligt, mom2be! Lycka till med flytten!

    Jessica - som du skriver är det väl rätt självklart att du inte mår bra nu! Ber att du ska orka igenom denna jobbiga period utan att få dåligt samvete över det du inte orkar. Man måste få tid att sörja!

    Ber för er andra också!

    Imorgon ska vi på ultraljud. Jag är livrädd. Tänk om det inte finns något som lever i magen? Jag har bli´t rund, och nog tycker jag att jag anar små rörelser, men jag vågar ändå inte tro att det är sant, eller vad det nu är som är fel med mig! Tänker att det säkert är inbillning, och undrar vad jag ska ta mig till om bebisen inte lever. Be gärna att jag ska få sova i natt.

  • Storasyrran

    Det gick bra! Tack, gode Gud för det lilla livet i magen! Jag har sovit bättre nu de senaste nätterna också, så jag vågar tro att det inte kommer att bli som förra gången jag var gravid, när jag i princip aldrig fick sova utan tabletter.

    Mom2be: ber för er!

  • Storasyrran

    Häftigt, Jessica!!

    Be gärna om lite extra ork för mig! Har gräsligt mycket på jobbet nu med utvecklingssamtal och bedömning av nationella prov. Mamma ska komma och ta barnen resten av veckan, då maken åker till Lettland med kyrktanterna, och jag inte fattade hur det hela skulle gå ihop, så nu får jag i alla fall tid att jobba över utan att få dåligt samvete.

  • Storasyrran

    Spomenka - visst är det en fin text?! Jag har lärt mig den som en irländsk välsignelse. Vi köpte en tavla med den texten på vår bröllopsresa, och så har vi den på väggen precis vid vår ytterdörr - som en hälsning på vägen hem för våra gäster, typ.

    Jag längtar så efter sommarlov nu! Jag är ständigt täppt och snorig, gissar att det har med graviditeten att göra, men det gör mig galen och trött. Be gärna att det ska bli bättre.

    Jag har er i mina tankar och böner!

  • Storasyrran

    Jag tror att den finns i tillägget i nya psalmboken, alltså Verbums utgåva av svenska psalmboken. Jag har en not på den texten du skrev, Spomenka, och minst en på Krisscross version - för visst måste det vara samma ursprung?

  • Storasyrran

    Äppelpaj - känner med er! Var inne och läste snabbt här i morse, och har bett för er... Ber att ni ska orka vidare.

  • Storasyrran

    Har precis kommit hem efter några dagars semester - ber för alla de böneämnen som kommit upp innan jag stupar i säng!

Svar på tråden Kristna se hit(del 16)!