• Kstina

    Vi som ska plussa i början av maj!

    Bra idé med lista men det är dock LÅNGT kvar tyvärr!
    Jag har nog BIM 30/4.

    BIM-LISTA

    27/4
    28/4
    29/4
    30/4 Knaster
    30/4 Kstina (4e försöket)
    1/5
    2/5
    3/5
    4/5
    5/5
    6/5
    7/5

  • Kstina

    Inga jätteplaner för helgen. Bonusbarnet är hos sin mamma (tyvärr), ska dock bjuda dom på påskbrunch på söndag. Imorgon blir det nog träning och att fixa naglarna (har akrynaglar sen 10 år tillbaka :))
    Själv?

  • Kstina

    knaster: Ja vad roligt! På det fjärde gäller det.......{#lang_emotions_smile} 
    Vi ska få stora {#lang_emotions_plus} tillsammans med alla här i tråden!

    Min man kommer (som vanligt) att vara bortrest, eg under hela min ÄL men han är så go och snäll så nu har han ändrat så han kommer hem den 15 på kvällen (har förmodligen ÄL 16). Tur! Hoppas bara jag inte får ÄL tidigare än beräknat....... Men men vi får ta en snabbis hemma hos föräldrarna i påsk (på morgonen den 13:e) så täcker vi in varannan dag iaf!

  • Kstina
    pickaboo skrev 2009-04-06 07:15:03 följande:
    Jag har fått mf inatt... Kommer inte att försöka igen. Mår skit.
    Tänker på dig pickaboo! Va rädd om dig! Så tråkigt!
  • Kstina

    Jag äter Vitamax Kvinna (finns på apoteket), det är ett multipreparat där "innehållet är extra anpassat efter kvinnors behov av vitamin B12, Vitamin D, Vitamin E, järn, folsyra samt något lägre dos vitamin A". Det borde väl räcka?

    Förra månaden (cykeln) åt jag även Rosenrot från mens till ÄL (Arctic Root extra stark rosenrot från apoteket) men det skippar jag denna gången. Funderade ett tag på Apiforce (bidrottninggele) men hoppar det även denna gången.

    Hoppas på turen iallafall!!!! {#lang_emotions_cool}

     

  • Kstina

    Knaster: Lustigt - jag tycker samma sak, att jag känner av mina äggstockar...... mest igår, inte så mkt idag men är ju bara på dag 7 efter mensen........ Kör du förresten Apiforce nu?

    Jag ska resa bort över påsken men har tagit med ÄL-teststickor för jag ska nog börja testa på lörd el sönd precis som du säger.......för säkerhetsskull......:)
    Min man e bortrest men vi ses ikväll på påskdestinationen....... dax att börja öva inför veckan om kommer hoppas jag :) 

  • Kstina

    Hej på er tjejer
    Nu är jag tillbaka efter påskfirande i annan del av landet med familjen. Har blivit en del mys redan....senast igårkväll...... Började ÄL-testa i lördags, gav inget utslag då men igår och idag jättesvaga streck.....hmmm.... ganska säker på att jag kommer ha äl på torsdag eller senast fredag. Min man kommer hem på onsdagkväll så då blir det förhoppningsvis nya "försök" {#lang_emotions_smile}
    Hoppas så SJUKT mycket och tänker på det hela tiden hur gärna jag vill bli gravid NU!!!

  • Kstina
    knaster skrev 2009-04-13 22:18:34 följande:
    Tänker också på det väldigt mycket. Ibland känns det mysigt och kul, ibland känns det jobbigt och "omöjligt"...MEN jag tycker nog ändå att det hade verkligen varit perfekt att bli gravid nu. DÅ är man ju inte för tjock och tung i sommar, man kan gå hem från jobbet kring jul, och får vara mammaledig på våren....Fast visst, alla tider hade varit lika fantastiska, bara man fick bli gravid någon gång. Jag vill ha en beeeebis!!!!
    Precis så känns det! "Ibland känns det mysigt och kul, ibland känns det jobbigt och "omöjligt!" Jag tänker dock att bara jag blir gravid senast i augusti eller iallafall detta året så är jag nöjd. MEN HELST NU förståss!
    Min man tycker jag är tramsig...... men jag vill ju så gärna nu! Längtar så efter att vara mamma på riktigt!
    Ibland har jag hemska tankar där jag tänker att jag önskar att mitt bonusbarns riktiga mamma inte fanns...... så att mitt älskade bonusbarn alltid var hos pappa och mig!!! Hemskt jag vet men kan inte hjälpa det.
  • Kstina
    Loon skrev 2009-04-14 15:55:04 följande:
    Kstina: Inga konstiga tankar, klar man känner så ibland... Det tyder ju på att du verkligen älskar ditt bonusbarn, å det är ju superhärligt! Klart det är förbjudet att tänka så, men vem har inte förbjudna tankar ibland...
    Tack Loon!

    Kör hårt i sängen nu alla! Det ska vi göra från imorgon då min man kommer hem!
Svar på tråden Vi som ska plussa i början av maj!