Inlägg från: jolan27 |Visa alla inlägg
  • jolan27

    Lovis: ÅÅÅÅÅÅ så söta systrar{#lang_emotions_heart}...man blir ju helt kär ju! Och jag håller med om att Stella ser yttepytte ut där hon ligger i sjukhussängen. Usch, förstår att det skär i mammahjärtat att se henne så. Ska kolla in dina övriga bilder oxå.

    Kikar in senare idag o läser ikapp o bidrar med våra "blöjtrix". Har en del att hinna med här hemma innan det är dags för mitt besök i stan och hos frissan{#lang_emotions_laughing}. Hej så länge...


  • jolan27

    Lovis: Men fy vad jobbigt!!! Och så frustrerande att inte kunna hjälpa henne! Hoppas-hoppas-hoppas det vänder snart! STÖRSTA kramarna till er i denna jobbiga stund!!!


  • jolan27

    Potträning...vi hade bestämt att förra sommaren, då jäklar skulle blöjan bort. Men Agnes var inte ett dugg intresserad av våran lysande idé så vi la faktiskt ner hela projektet och inväntade hennes intresse. Att potträna ett barn som inte är redo tror jag bara gör motsatt effekt. Så i höst/vinter så började hon självmant vilja gå på pottan och när vi var hemma så hade vi aldrig blöja på henne. Alltid blöja på dagis däremot. Efter jul så har hon fått vara utan blöja mer och mer och härom veckan så sa dagisfröknarna att vi ska ta bort den helt då hon alltid säger till när hon behöver gå på pottan. Vi trodde inte att hon var redo för det på dagis ännu men tydligen så har hon sagt till där ett bra tag nu. Så nu är det sen förra veckan även blöjfritt på dagis med och *pepparpeppar* så går det bra! Nu bävar jag däremot för att det blir en tillbakagång när bebisen tittar ut. Vi får väll se!

    Något vi kan få problem med att få henne att sluta med är nappen. Gode tid det vill jag inte ens tänka på{#lang_emotions_yell}!!!

    Tina: Jag håller med om att det är sån prestige att ens barn ska göra allt så förbannat tidigt. Nästan som en tävling. Själv så håller jag med dig och låter allt komma i barnets takt. Jag skiter fullständigt i om Agnes är sen eller tidig med något bara hon mår bra och att hon tillslut fixar det! Tyvärr så har jag en svärmor som jämför Agnes väldigt mycket med hennes jämngamla kusin som bara är sååååå duktig och tidigt med ALLT. Lite lätt frustrerande måste jag säga!

    Glad påsk på er alla junipolare...
    SSSSS.JPG...önskar Agnes!


  • jolan27

    Skrattmaja & micki: Å vad söta påskärringar ni oxå hade!!!


    Mumin: TACK{#lang_emotions_heart}!!!

    Kreativ: Vad mysigt med badtunna...me liiiike! Hoppas du får dig ett glas vin oxå när ni badar{#lang_emotions_tongue_out}. Jag köpte inte ngt påskägg till Agnes för jag hade på känn att släkten hade fixat det och mkt riktigt...4(!) stycken blev det! Så nu har jag lagt undan typ ett ton godis{#lang_emotions_wink}. Fast de hade faktiskt inte bara fyllt äggen m godis utan även bl a en bok, små påskägg att hänga i påskris, en söt äggkopp, studsboll, halsband, armband mm. Min mamma hade lite vindruvor i det hon gav och jag tror att Agnes uppskattade dem mest.

    Jag har VÄRLDENS tråkigaste dag idag. Är så uttråkad att jag kan kräkas. Vädret suger, alla vänner är bortresta, våran tänka barnvakt ska bort ikv (vi hade tänkt på bio) osv osv osv. BLÄ vad jag är less på allt!!!


  • jolan27
    Kreativ: Du kan känna lugnet...ge näsdroppar som Lovis skrev, alvedon regelbundet och höj sängändan när hon ska sova. Det är dessutom inte alla läkare som väljer att ge antibiotika i nuläget. Hoppas att Ida-pluttan får sova och att det onda försvinner! Trist att hon ska få ont i öronen när ni är på bortaplan.

    Lovis: Förstår att du smälte av leendet! Vilken lycka{#lang_emotions_heart}!!!

    Tina: PRECIIIIIS vad jag oxå tycker! När jag har så rackarns trist så kan jag ändå fördriva tiden med att föda lite barn{#lang_emotions_laughing}. Vi får väll se om min inneboende håller med mig!
  • jolan27
    Tina: O nej...ska det färdknäppas i detta hem så får jag allt leta upp en annan gubbe för min har sexstrejkat läääänge nu. Så var det förra gången oxå{#lang_emotions_yell}!!! Nepp, inge sex å ingen bebbe. Börjar snart ge upp hoppet. Jag är så rackarns inställd att h*n ska komma ut tidigare än beräknat men jag verkar ha fel...än så länge iaf!
  • jolan27

    Kreativ: Här säger vi skruttan. Snippa använder vi i dagligtal ist för att säga att vi åker...typ "jag snippar över till...". Snipa som en del säger är en båt i mina öron. Murran som du föreslog skulle jag kunna tänka mig om vi inte använde skrutta. Jag blev oxå full i skratt av pullan...det låter lite halvvulgärt{#lang_emotions_laughing}.

    Polaris: Vilken liten raring ni fått er i familjen!!!

    Rossan: Vilken helg du kommer att ha!

    Lovis: Men tar aldrig eländet slut för er någon gång? Det lät ju hur otäckt som hellst det du var med om igår! Vilken tur att det släppte iaf.

    Kreativ igen: Ang blöjeriet så håller jag med...det här med att vänta in barnet funkar till en viss gräns. Vi hade *pepparpeppar* tur med blöjavänjningen men hade det skitit sig denna gång så tror jag att jag hade tagit saken i egna händer till sommaren. För som du skriver...sen kommer hösten å vintern å alla fördömda kläderna som ska kissas ner. Det var ju en bra ide att duscha honom varje gång så han kanske blir "avskräckt" och börjar säga till när han behöver gå på toa ist. Helt klart värt att pröva!

    Tozza: Det är skit att man inte får äta antiinflammatoriska lm under graviditeten. Att bara vila kan ju ta sådan tid...blä! Hoppas det går över snart! Vad tråkigt att läsa att ni fick så dålig respons från din familj ang bebisen i magen.  

    Ja själv så går jag bara och inväntar känningar. Blir så förbannad o frustrerad att det aldrig drar igång! Fast å andra sidan så har jag inte gått tiden ut ännu men iom att jag under hela graviditeten gått o trott att jag ska få tidigare så känns det som jag går på övertid nu. 

    Jag var till bm igår och när jag kom in på sjukhuset så träffade jag en kompis som var beräknad till 2 dagar efter mig. Hon hade fått sin lille son dagen innan. Åååå det gjorde inte min längtan ngt mindre direkt!!! 

    Nä nu går jag o drar ngt gammalt över mig till den här bebisen i magen tittat ut!!! 


     


  • jolan27
    Tozza: Som Rossan skrev så förknippar jag pulla med petting. När vi var tonåringar så var det mkt snack om t ex killar som skröt att de hade pullat sin tjej varav mina associationer går till de tankarna{#lang_emotions_laughing}.

    Pingen, pinge eller snopp kallar vi det manliga könet. Det känns bra mkt lättare att benämna det än det kvinnliga!

    Kreativ: Haha, jag hade nog inte heller blivit så glad över blomman! Suuuuperfina bildet btw! Älskade det på Melvin i hatt{#lang_emotions_heart}!
  • jolan27

    Haha...det är riktigt underhållande att läsa om allas benämningar på tjejers könsorgan. Jag minns att min mormor alltid sa framstjärten när vi var små. Tråkigt ord tycker jag!

    Här snöade det som 17 igår kväll. Tror ni man blir deprimerad??? Våren här i norr är ingen höjdare{#lang_emotions_frown}. Om man nu kan benämna den som vår!!!


Svar på tråden Runt juni 2006 kom de ut, del 13