• EMND

    Vi som går hos IVF Falun Del 13

    Ni som åker från andra ställe till Falun, hur gör ni? Stannar ni över till ET? Var bor ni då?

  • EMND
    ukochana skrev 2009-04-20 19:52:52 följande:
    Jag fick veta idag att det är tveksamt att vi hinner komma till Falun innan sommaruppehållet v.27... Men ska försöka iaf. Hur mkt tester och förberedelser behövs innan man får komma dit?
    har ni gjort någon utredning än? min läkare tog ing any aprover utan vi körde på när min man och jag kände oss någorlunda redo. - vi ville göra ett försök innan sommaren
  • EMND
    ukochana skrev 2009-04-20 20:12:52 följande:
    DND: Ja, vi har fått diagnosen oförklarligt barnlösa. Samt att jag har ätit Pergotime som inte fungerade. Så ni fick komma på en gång då?
    JA vi kör privat... och det var inga väntetider
  • EMND

    hur mycket Gonal-F fick ni när till IVF. Jag fick 300 enheter och enligt ett annat tråd verkar det vara jätte mycket. Jag har egna Äl annars!

  • EMND

    Hej, jag har sprutat i 4 dagar nu. Det känns en del i äggstockarna och i morse fick jag äggviteflytning. Är orolig för överstimulering eftersom jag tar 300 G-f. Har VUL i morgon men undrar hur kände ni under stimuleringen?

  • EMND

    we wish for a baby skrev 2009-05-15 20:50:49 följande:


    Jag och min man får IVF behandling ifrån falun där vi själv oxå bor. Och vi har inget possetivt alls att komma med om de stället. Vi har bara blivit nochalerad, lurad och verkligen FEL behandlad! Jag äter pergotime min första månader och är nu sjuksriven med min buk full med cystor, den största är 6cm i diameter och har så ont att jag inte kan röra mig !! Dom hade missat att göra en viktig undersökning på mig som hade gjort att vi kunnat undvika de vi nu går igenom. Min stackars man får åter dra de tunga lasset med arbete, hem och ta hand om mig.... HERREGUD!! Hoppas på att snart få vara gravida!
    äter du pergotime som IVF behandling?
  • EMND

    så bra, det är alltid bra att ha något att se fram emot. Du går väl via Falun också, eller?

  • EMND

    we wish for a baby skrev 2009-05-16 13:33:28 följande:


    Ja visst är de konstigt??? Alla jag känner och som blivit behandlade via IVF har använt näs spary... men jag äter pergotime, de fick min syster dotter som har pco. där fanns de ju hopp iallafall.... Tycker du oxå att de låter konstigt?
    Samma här! Är inte så insatt i det med IVF men oftast får man sprutor här på FL iaf. Vilken av doktorerna går du hos?
  • EMND

    Man börjar efter ÄP om man inte blöder. De ger den i 14 dagar men jag vet att många äter trombyl nästan hela grav-slutar ett par veckor innan förlossningen.

  • EMND

    jag tror att nästan alla för trombyl i Falun. De har färdiga instruktioner som man får efter ÄP och där står det hur mycket proggesteron och när man ska ta, samma för trombyl. Testadag står på pappret också.

  • EMND
    JennyCecilia skrev 2009-05-23 15:55:57 följande:
    Wiiiie!!! Nu kan vi börja med IVF!! Myomet har ramlat ut! (Igår) *Läkarna chockade* De ska bara in med kamera en sväng och kolla att allt är borta. Syns inget på VU men kan finnas en rest på vägg av livmodern. Snabb skrapning i så fall och hey! Bäbis here we come! Jag är bara så lycklig! Samtal på IVF 2 Juni! Tidelidou! Blir glad om någon skriver och vill dela min helknasiga glada glädjebubbla som just exploderat!
    så klart ska man jubbla, livet är ändå ful med annat skit! Gillar din inställning och låter mig smittas av den! Lycka till!
  • EMND

    Hur blir det Kuddigt? Har du fått någon tid iaf, det kanske är det som gäller. Kram och lycka till. Jag var ganska spänd i mage efter ÄP och ET men ingen ÖS. En dag efter ET hade jag jätte ont i magen men klarade mig utan smärtstillande. Mitt E2 på dag9 var 6830. Vet du hur högt ditt var?

  • EMND
    Sportförälder skrev 2009-05-24 18:14:46 följande:
    Hej alla! I torsdags tjuvtestade jag och det blev minus. Gav upp allt hopp. Orkade inte hoppas längre. Fredagen borde tant röd kommit det gjorde hon inte. Lördag mådde jag illa, trodde nog att det berodde på vinet jag drack kvällen innan. I morse testade jag igen och ett svagt plus. 4:e gången gillt. Testdag är på tisdag. Under torsdagen och fredagen försökte jag hänga upp livet på nya mål då jag känt att jag inte orkade mer. Nu är det stora problemet att jag inte känner den där glädjen som jag hade trott jag skulle göra om det blev plus. Nu är det mer skräck över är det en eller två och det där andra livet som jag hade skymtat är nu borta. Plus att jag mår illa har gjort det hela dagen och med mitt flyt lär jag väl göra det ett tag. När jag läser vad jag skrivit, så tror jag att jag nog är bara rädd. Man har ju kämpat så länge.
    Det är väl underbart! Grattis. Men hade du några symtom innan torsdagen?
  • EMND

    beklagar milja det verkar inte vara en bra vecka för många av oss!

    pinsipessan jag fick hjärteklappningar efter mitt sista Gonal F. De försvann ca 1 vecka efter ET men är tillbaka nu igen- troligen då jag är stressad och ledsen att det inte tog sig.

  • EMND

    har någon av er fått sänka spruttdos 2 ggr under era IVF? Hur var resultatet. Antal blåsor, ägg, embryo?

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 13