• MH79

    Vi som går hos IVF Falun Del 13

    Milja08: Jag väntar också på mens för att göra FET, hade det fungerat som "vanligt" skulle jag fått den idag. Än har jag inga känningar, men försöker att inte stressa upp mig för det. Kan ju inte påverka det i alla fall. Samtidigt vill jag verkligen komma igång igen nu!

  • MH79

    Äppelpaj: Jag fick mens på dag 15 efter ÄP (dag 10 efter ET). Hoppas det går bättre för dig!

  • MH79

    Juddy, Valycon: Lustigt att ni följer varann så precis! Jag har en liten fundering, gör ni ostimulerade eller stimulerade FET? Eftersom ni redan vet datum för FET?

    Själv väntar jag på mens för att göra FET själv, känns som om den borde komma snart. Första gången jag köpte tamponger utan att bli deppig på flera år nu!

  • MH79

    Juddy: Jag har två frysta embryon. Har inte börjat fundera på upptining än, men lär ju hinna få ångest över det också tids nog... Nervös väntan är ju en stor del av ens liv numer.

    Wehee: Det kanske är ett bra tecken att du inte känner något? Jag håller tummarna!

  • MH79

    Bäbifabriken: Jag bor 10 mil från Gävle och går hos en hemortsläkare här och har bara varit till Falun för ÄP och ET. Det har fungerat jättebra. De har i Falun öppet på lördagar för ET. De verkar även ha öppet vid helger som t ex första maj.

    Särskilt kort varsel tycker jag inte att det har varit. Efter nedreglering och stimulering av äggblåsor var jag på VUL hos hemortsläkaren och fick då tid ungefär en vecka därpå för ÄP

    Hoppas det svarade på i alla fall några av dina frågor!

  • MH79

    Jag har nu äntligen fått mens och väntar nu på att få göra VUL. När jag ringde Falun sa de att ungefär en vecka efter utslag på ägglossningsstickorna gör man VUL. Men hon sa också att blir det på en söndag får man vänta till nästa ägglossning. Om det är ungefär en vecka, varför kan de inte göra det lördag eller måndag? Någon som har gjort VUL och vet något om det?

  • MH79

    Wehee: Ja, det verkade som om det inte var helt exakt vilken dag FET görs. Men det var ju konstigt att hon då sa att de har stängt på söndagar och att det, om det blir på en söndag, skjuts upp en månad. Hoppas verkligen att vi båda får göra det den här månaden!

  • MH79

    Lilla my: FET räknas i mitt landsting (Gävleborg) som en del av ett IVF-försök och inte som ett eget försök. Det är alltså inte själva insättningen som räknas till de tre landstingsbetalda försöken, det är snarare tre ÄP.

  • MH79

    Wehee: Jag är också på dag 12 och testar för ägglossning. Hade önskat att det skulle ge utslag idag, när jag pratade med kliniken gav de ju så konstigt besked för vad som gäller om det ger utslag på helgen (om det visade på insättning en söndag skulle jag få vänta en månad till). Håller helt klart med, ser inte alls fram mot ruvningen.

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 13