Inlägg från: Skrutt74 |Visa alla inlägg
  • Skrutt74

    Templista för oss pergopinglor 5

    Amorosa: Jag håller fortfarande mina tummar för dig! Ge inte upp så länge tant röd håller sig borta...

  • Skrutt74

    Jag beklagar till er båda; icka och amorosa! Hur kan ens kropp luras hela tiden??? Varför lyckas ingen i denna tråden nu för tiden?? Jäklar!! Jag sänder massor med styrkekramar till er båda!

    Nu får vi hålla tummarna för att din operation går bra istället, icka. Du behöver ju säkerligen få axeln fixad, men jag förstår att du hellre velat vara gravid.

    Det är så jobbigt då man de sista dagarn innan mens går och hoppas och känner efter och letar symtom. Sedan kommer den jävla mensen och allt blir bara svart. Jag känner mig hittills på bra humör, men jag vet ju att det svänger då mina spottings kommer. Jag har den arma värken i höfter och lår nu så min mens kommer väl i helgen.

    amorosa: Jag hoppas att du och din man kan njuta av helgen i alla fall!

  • Skrutt74

    Eftersom min mens också har kommit så flyttar jag fram mitt BIM... Igen...

    BIM
    Vimsan 9/6

    VI SOM TEMPAR:
    amorosa: www.fertilityfriend.com/home/219854
    Bumms: www.fertilityfriend.com/home/22eee8´
    Icka76: www.fertilityfriend.com/home/2102b4
    Vimsan74: www.fertilityfriend.com/home/1ef5ed

    PAUSAR:
    Bambi7: www.fertilityfriend.com/home/12a22f
    brawny: www.fertilityfriend.com/home/23d7fe
    Mammiz81 www.fertilityfriend.com/home/16fabb
    skytt81: www.fertilityfriend.com/home/24c977
    Violla: www.fertilityfriend.com/home/1fa23f

    VI SOM PLUSSAT:
    + Kärleken: www.fertilityfriend.com/home/fe0cc
    + Sassahed: www.fertilityfriend.com/home/1e9bff
    + Darling76: www.fertilityfriend.com/home/107fb1
    + Monitzzz: www.fertilityfriend.com/home/21bb7d
    + Dodisens mamma: www.fertilityfriend.com/home/1fdb03
    + Cornelia13: www.fertilityfriend.com/home/1ddbda
    + Fru Åkesson: www.fertilityfriend.com/home/20246f
    + Onlyangelika: www.fertilityfriend.com/home/2384a3
    + Fjällräven: www.fertilityfriend.com/home/Fjallraven
    + Minnie69: www.fertilityfriend.com/home/206923
    + Treasures: www.fertilityfriend.com/home/2007f0
    + Pap78: www.fertilityfriend.com/home/pap78
    + Sagn: www.fertilityfriend.com/home/24b84c

  • Skrutt74

    Ingen av oss som ännu fått en ÄL-dag satt på sina kurvor. Hur går det tjejer??

    Jag har börjat få molvärk och ÄL-flytningar så nu kör vi på igen. Har dock ingen egentlig lust, men vi får se. Detta är ju sista pergomånaden för mig, skulle bli så glad om det lyckas!! Känner att jag skulle behöva ta ett snack med min man om framtiden. Om vi inte plussar nu så skulle det ju bli insemination nästa. Men jag vet inte om jag orkar dra det så långt. Är livrädd för att det inte heller skulle fungera och då misstänker jag att jag tappar all ork och lust med hela livet. Kanske då bättre att låta det vara och njuta av de två barn vi i alla fall har. Men samtidigt vet jag att jag antagligen kommer att ångra mig grymt en vacker dag. Ho ho, vad jobbigt livet är!

  • Skrutt74

    Amorosa: Vårt första barn kom till "på naturlig väg". Andra barnet är ett "pergo-barn" och Nella (som vi förlorade i höstas) var även hon ett "pergo-barn". Sedan har jag för 10 år sedan varit gravid en gång på vanligt sätt, utan hjälpmedel, men det blev missfall i v10.

    Pga detta har jag så svårt att förstå varför vi inte lyckas med pergo denna gången. Därför har jag mer och mer börjat tro på att ngt fel har lämnat efter förlossningen i höstas.

  • Skrutt74

    amorosa och icka: FF ändrade tillsist dagen för ÄL och nu ser det bättre ut. :) Själv tippar jag också på att det var på dag 18.

    amorosa: Nja, jag kan inte säga att det uppstod komplikationer vid förlossningen i höstas, men Nella hann vara död i min mage ca 5-6 dagar vilket alltid ökar risken för komplikationer. Sedan fick jag skrapas 5 dagar efter förlossningen eftersom så mycket blod hade lämnat kvar i livmodern och inte slapp ut. Mitt infektionsvärde var på stigande då och jag fick i.v.-antibiotika under en dag och sedan tabletter i en vecka. Men redan då sa gyn att det kan uppstå komplikationer efter så här sena missfall. Ska till gyn 9/6 och hoppas förstås då vara gravid. Annars ska jag försöka få en spolning av äggledarna så jag vet att allt är OK.

  • Skrutt74

    amorosa: Nope, jag tänker inte testa före gyn. :) Jag hoppas såååå att få se ett litet yngel på VUL då. Men eftersom jag redan idag börjar känna av värken i benen så blir det nog inget nu heller... :( Vi får hålla tummarna för varandra och alla andra nu och vänta ut BIM tillsammans!

  • Skrutt74

    Amorosa och icka: Jag tänkte också att det ser bra ut med en temphöjning idag. :) Men jag vågar inget hoppas, eftersom jag känner av värken från mina leder. Ska till gyn på tisdag så får vi se, ifall nu inte mina spottings kommit före det vill säga.

  • Skrutt74

    Amorosa och icka: Era tempar ligger ju stadigt ännu. Hoppas, hoppas hoppa... När har du icka BIM? Amorosas och min närmar sig. När tänker ni testa?

    Jag fick en stegring på tempen idag. Min sänkning igår beror troligtvis på att jag steg upp så tidigt för att åka i jobb. Jag har märkt att jag har lägre temperatur de morgnar jag tempar tidigare. Men jag gör mig inga illusioner. Mitt humör är i boten, jag gapar och härjar och blir deppad över minsta lilla sak. Sååå PMS! Trist men sant...

    Bumms: Hur går det? Väntar med spänning på en coverline på din kurva.

Svar på tråden Templista för oss pergopinglor 5