• Little

    Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året

    Hittat hit!!

    Stort grattis Clinan till lillan!!

    Berätta gärna hur allt gick!

    KRAM och nattinatt!

    ps.
    totalt i år -12 cm runt midjan och - 6,6kg
    ds.

  • Little

    Clinan
    WOW!!!! Vilken raketförlossning!! jisses! Hann mannen din parkera bilen och hinna upp??

    Ska hoppa in i duschen nu och sen bingen, är såå trött nu.
    Man annars en bra dag matmässigt, äter ingen frukost hemma när jag börjar kl.6 men åt 2 smörgåsar på jobbet vid 9 , osätad bröd med grösnaker, ost och någon slags vitlökssalami.
    Lunch blev rökt lax, avocado, MASSVIS med grönsaker och frukt, hade ju tänkt att haft något slags couscous/bulgur aktigt med hann inte riktigt med det imorse men blev förvånad att jag ändå höll mig mätt till jag kom hem..
    hmm.. och kom nu på att jag inte ätit så mkt än en pepparmakrill sedan dess..... vad tog denna kvällen vägen?

    Morgondagens lunchlåda består av:
    Kycklingfilé, ekologisk cuinoa tricolor(svart,vit,röd) smaksatt med vitlöksolivolja , sallad på kikärtor, soltorkad tomat, gurka, isberg och paprika och så lite vitlöksolja på det med

    Efter jobb och dagishämtning imorgon så ska vi fixa blodpudding, stekt ägg, rivna morötter och så får jag INTE glömma att köpa lingonsylt!

    Nattinatt girls!!!

  • Little

    Kaya
    Tack för recept på lingonsylt!!
    Och JAAA lunchlådan va Kanongod!!

    Hela veckans lunchlådor har varit supernyttiga och på jobbet så undrar dem varför jag äter så nyttigt?! hmm tja.. det är GOTT OCH nyttigt!

    Och jag TROR att bara pga mina lunchlådor fyllda med sallader, kikärtor och grejjer som jag håller mig mätt på så har jag gått ner 0,8 kg sedan i söndags, har dock syndat på kvällarna med lite glass eller som igår kväll popcorn.. trots det så va det minus på vågen... och nä jag hade ingen plan på att väga mig, bidde så när sonen ville väga sig och vi skulle göra en mellanskillnad

    Nu ska jag slänga i lite hårfärg och sen blir det bingen för att jobba tidigt imorgon igen, och imorrn ska jag på lite partaj med några mammor utanför stan, utgång på Oleó här i stan

    Shoppade lite nytt igår på H&M och jag har lite svårt att förstå att jag verkligen kan köpa 30 tum i jeans...och strl 38 i en blus!

    Tjitt pommfritt!

    Ännu svårare att förstå är att jag hittade ett par LEE jeans i garderoben med strl 37!! i midjan dock stretchkvalite men dem kommer jag nog aldrig i igen efter att fött barnen, har inte några som helst behov av det heller..

    Puss och kram!!

    SE

    Tänker på dig ska du veta, TA hand om dig!! Syns ju snart, KRAMIS!!

  • Little

    SE
    hmmm jag kanske också skulle prova på att testspringa skor för att verkligen få ett par riktiga skor till mina plattfötter
    Har ju också problem med min höst... kan ju kanske vara det...
    Tihi jag trodde jag skulle gått upp något kilo efter din HÄRLIGA 3-rätters i lördags men det va inte något upp alls på vågen, tvärtom.
    Mmmm chokladtårtan!!!!!!!!!! Den kommer jag leva gott på lääääänge!

    Åt såååå go lunch idag, fylld kycklingfilé med feta, chili och vitlöksröra plus wokgrönsaker plus grön sparris rostade i ugnen..åt vid 12.30 och fortfarande "mätt" men ska snart slänga i mig något mera.

    Viktnedgång sedan 2/1 är -9kg. Dock är det tyvärr stressrelaterat de sista 2 kilona, tror jag iallafall..

    Nu ska jag natta barnen och sen...få jag se vad som ska göras, har många punkter som ligger som nummer 1 just nu på Att-göra-listan

  • Little

    Hej hopp!

    Det va lääänge sedan jag va här inne nu, f´låt!
    Men tiden och jag samarbeta inte riktigt längre!
    Få ta ett ordentligt snack med den

    Här rullar det på för fulla muggar, alldeles för snabbt går tiden och jag börjar få en panikkänsla inne i mig.
    Dagarna/veckorna försvinner så otroligt snabbt så jag vet helt ärligt inte hur jag ska hantera det ..
    Det jag tänker mest på är barnen, fasiken ska det vara så här tills barnen har flyttat ut om sisådär 18-20 år och först då kommer man att ångra hur mkt man missat av deras barndom.

    Nu jobbar jag två veckor till sedan är 4 veckors semester/föräldrarledigt med hela familjen, känner att jag verkligen behöver detta NU!
    Astrid Lindgrens värld och kolmården står på schemat, såklart blir det en tur till Öland till svärmor (hon bor där året runt).
    Ja så har jag ju såklart planerat in att vi måste röja hela källaren och garaget för att komma iord med huset mer, mkt som ska slängas, skänkas och säljas.
    jaha så va det den semestern eller.... attsingen också.

    Ush nu låter jag så nedlåtanden men jag vet inte riktigt va jag ska ta mig till just nu, iofs så är de där stresskänslorna i kroppen mkt starkare nu än på länge efter en helvetesvecka på jobbet med mycket sjuka, ½ arbetsstyrkan på semester och allmänt kaos... men vi löste ju allt i slutänden, trots arbetsdag från 6.20 till 18.15.... jag här hopplös som ställer upp för mkt, eller kan man verkligen ställa upp för mkt.

    En arbetskompis frågade mig i fredags innan jag slutade, varför jag bryr mig så mkt, jag skulle ju inte ens jobba igår men ringde ändå och kollade så den där tjejen som va sjuk kunde jobba på lördagen, på en helt annan avd. än där jag själv jobba.
    haha och jag kunde inte svara henne varför... det är bara sådan jag är..vill hjälpa till och få ord. och reda på allt.

    Sen att jag är aptrött när jag kommer hem och knappt orka göra något med barnen....... och nu vette tusan vad jag ska skriva...

    Jag är bara såå trött på allt just nu och vill bara få en helomvändning på allt! Men hur!?

    + att jag har gått upp 2 kg..... men visst är det en piss i nilen mot allt annat just nu *asg*

    Jag måste verkligen hitta harmonin i livet, bara en liten uns av det!!

    ojoj va jag har skrivit nu, men kanske så förstår nu att jag inte hinner /orkar hålla till här just nu.

  • Little

    Hejhej kikar in en sväng, barnen är utanför och kör racer med sina bilar, jag ska städa garaget idag (körde 2 lass till tippen igår) så det blir lite ordning och reda, sen ska vi sortera källaren och det som ska säljas ska vi sätta ut i garaget så det blir lättillgängligt.
    Jag fattar inte hur man kan ha så mkt saker och LEKSAKER!!! och det mesta är ju som barnet och fått i julklappar/födelsedagar och ärvt.

    Funderar på om man kanske skulle försöka hitta en loppis och sälja lite småkrafs där, kan ju vara lite kul framförallt.

    En vecka kvar med jobb sen blir det semester/föräldraledigt i 4 veckor!

    Går på inflammationshämnade nu då jag fått inflammation i båda axlarna nu (har gått med det mer eller mindre sedan början av mars.) plus att jag fick medicin mot magkatarr (biverkning av den medicin jag fått för axlarna), ja och så lite cocillana för den jobbiga hostan från förkylningen.
    Livet är underbart!

    Förresten så har jag köpt en spikmatta, tror att det fanns några här i tråden som även har en, flera på mitt jobb har spikmattor och är nöjda av resultatet.
    Väldigt avslappnade måste jag säga och jag tror att det hjälpt lite bl a nerven som ligger i kläm i höfterna (enligt läkaren).

    SE
    Har så bra i Lund, iofs såär du kankse på väg tillbaka nu men visst är Lund en underbart mysig stad nu på sommaren! Så vackra hus!! Vi är inte direkt bortskämda med sådana hus här i Växjö.

  • Little
    clinan skrev 2009-07-12 09:45:34 följande:
    såja, då var dopet avklarat o jag kan numera även titulera mig som Fru 2 veckor kvar på mannens semester sen ska jag skärpa till mig rejält med allt som gäller välmåendet för min kropp. Kan inte se ut såhär för då mår jag inte bra. Jag vill minska i storlek för att må bra psykiskt, inte för att jag tvunget ska ha andra kläder o liknande, utan bara för att jag ska känna att jag faktiskt mår bra o trivs med hur jag ser ut. Visst hade kunnat börja redan nu. Men jag menar mer som dagliga rutiner jag o Elise. Så att vi kommer ut med vagnen när Thea e på dagis o så.
    Stort Grattis!! Hihi här väntar jag fortfarande på att bli Fru W.
Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året