Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    22 år och oskuld

    Ska jag skämmas eller inte? Jag är (som rubriken lyder) 22 år och oskuld. Undrar bara om det finns fler som jag. Eller hur gammal var du när du förlorade din oskuld?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-17 21:22
    Glömde att skriva att jag är en 22 årig tjej.

  • Svar på tråden 22 år och oskuld
  • Anonym (Undrar)

    Okej, ja det kanske är bättre att vänta än att skynda på det hela

  • Anonym (Undrar)
    Anonym (wwwwwww) skrev 2009-04-17 21:17:44 följande:
    Min sambo var oskuld när vi träffades, 22år ....Underbart att veta det på något sätt!Känns som om man vill göra allt för han skall njuta!Mannen i mitt liv!Är du tjej eller kille?
    Jag är tjej. glömde nog att skriva det
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (en mans kvinna) skrev 2009-04-17 21:19:17 följande:
    Jag hade sex första gången när jag var arton - och det var helt rätt. Nu är jag gift och har barn med den ende man jag någonsin legat med. Han var 24 och även han novis så vi har haft himla mycket kravlöst kul tillsammans.Jag tror varkligen inte att du är ensam så ofta du och vänta tills den rätte dyker upp.Min svägerska och hennes man var 24 respektive 25 år och oskulder fram till bröllopsnatten, så speciellt det måste ha varit!
    Oj ja det måste ha varit nått aldeles speciellt :)
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (wwwwwww) skrev 2009-04-17 21:21:22 följande:
    Har du sällskap?
    Nej :(
  • Anonym (Undrar)

    Men jag tycker att det känns så pinsamt. Alla mina kompisar har haft sex, och på fyllan så blir det alltid lekar som "jag har aldrig" och då kommer man förr eller senare till sexfrågor, och då sitter jag där som ett fån...

  • Anonym (Undrar)

    Jo det låter ju gasnka enkelt, men jag vill ju inte förlora oskulde med första bästa. Och jag är väldigt kräsen.

  • Anonym (Undrar)

    Jag hade kunnat blivit av med oskulden för länge sen, men det har inte kännts rätt då.


    Kärleksknop skrev 2009-04-18 02:27:56 följande:
    Du har ett par fördelar faktiskt. Du är förmodligen så pass mogen att du vet vad du tänder på (även om du kanske inte omsatt det i praktik) och du kommer nog med lite tur och förnuftigt urval inte starta ditt sexliv med någon som är fumlig och inte har en aning om vad h*n gör
    Jo, jag har blivit tänd ganska många gånger. Men hur vet jag när det känns rätt då?
  • Anonym (Undrar)
    Zezana skrev 2009-04-19 22:49:06 följande:
    Du har inget att skämmas för ! Jag har en kompis (kille) som är 28 som fortfarande är oskuld, vet många som är oskulder i din ålder.. Alla är olika, tur är väl det
    Det känns skönt att höra att det finns fler i min ålder som är oskulder. För ibland känns det som om jag är den enda...
  • Anonym (Undrar)
    Thaleya skrev 2009-04-19 22:59:08 följande:
    Finns det någon anledning till att du är oskuld? Har du inte velat, inte fått tillfälle eller vad? är bara intresserad, tror aldrig själv att jag skulle orka hålla mig så länge, onanerade ju som en tok när jag var oskuld.
    Jag har aldrig haft en pojkvän, det är därför jag är oskuld. Jag vill inte bli av med oskulden på en one night stand, har lixom väntat tills jag skaffar kille. Det känns tryggast att tänka så...Men onanerar, det gör jag var och varannan dag. Ibland flera gånger om dagen, men börjar tröttna lite smått på det. Vill lixom ha någonting annat.
  • Anonym (Undrar)

    Anonym (M) skrev 2009-05-09 00:12:49 följande:


    Nått jag tänker mycket på är huuuur man säger det till framtida pojkvän?Hur reagerar nån som är äldre på att man är oskuld???
    Ja det funderar jag också på ibland, men sen tänker jag att man kanske har hittat en sån bra kille som man kan säga det till. Jag tänker att någon gång ska ju vara första gången, och har man tur så går det bra :D
Svar på tråden 22 år och oskuld