Inlägg från: Fröken Drutten |Visa alla inlägg
  • Fröken Drutten

    Skitungarnas fortsättning!

    Hej svejs!

    Men då säger vi 11-snåret imorgon. Kommer man senare är det ju som sagt ingen fara då ungarna kommer vara fullt upptagna med att busa på Plikta. Det ska bli 19° och sol enligt SMHI så då tycker jag att vi kör på picknick. Det blir nog lite mer frihet för både barnen och oss. Ja ha, men då måste man förbereda lite picknick då. Jag och Smilla äter nog pastasallad tror jag.

    LL och Angelica, ni kommer väl också hoppas jag?

    Här sitter vi och väntar på att pappa och hans fru ska dyka upp. Pappa ringde igår-em och sa att de skulle ha vägarna förbi nu vid 10-snåret och undrade om vi var hemma. Jag ringde till förskolan och frågade om det var ok att hon började strax innan lunch. Men nu är kl 11 och de har fortfarande inte dykt upp. Störigt. Så Smilla hinner ju inte ner innan lunch till dagis. Får ringa dit igen. Hoppas de inte blir allt för irriterade.

    Vi ses imorgon!

    Kram!

  • Fröken Drutten
    Caroline och Tulpan och eventuella övriga! Kul det ska bli att ses imorgon och träffa alla barnen. Det var ett tag sen nu. Och det ska bli särskilt kul se nytillkommlingen Olle! 
    Nä men inte behöver vi gå runt hela Slottskogen. Det roliga är ju att träffas och umgås, inte att gå så långt som möjligt. Men barnens Zoo kan ju vara lite kul om vi orkar och hinner. 
    Det blev en hel del kladdkaka över idag när pappa med fru var här. Det räcker nog till alla om man vill ha. Jag tar med den och en full termos med kaffe. 
    Jenny; Bra tips med Twist & Tango. Klänningen jag såg där hade jag ju tänkt ha till bröllopet som var i helgen. Men det är klart, är det bra rabatt och den skulle finnas kvar i min storlek så köper jag nog den gärna ändå. Får se om jag hinner svänga förbi där imorgon. 
    Kram kram
  • Fröken Drutten
    Grattis på födelsedagen Maria!

    Vi ses om en stund allihopa!
  • Fröken Drutten

    God kväll!


    Tack för idag, det var väldigt trevligt att äntligen ses! Barnen lekte bra ihop sen när vi lämnade Plikta. Vilken tur vi hade med vädret dessutom!
    Ja vi får boka in ett datum snart för en middag på stan så att det inte rinner ut i sanden.
    Jenny, vad härligt att ni känner er nöjda med huset efter en noggrann kontroll! Gött att ni blir husägare!
    Vi har också grillat ikväll, superhärligt väder ju! Nu sitter jag i soffan och slappar med en öl. Christer lägger Smilla (blev sent idag). 
    Trevlig helg!
  • Fröken Drutten

    Grattis i efterskott Maria! Hade du en bra födelsedag? Sa ju visserligen grattis i fredags...

    Vilket väder vi har! Vi ska ner och bada i em. Blir premiärdopp för mig. Smilla badade i sjön igår redan, men då hade jag inte lust. Hon badade föresten två gånger till igår, först hos ena grannen i deras barnpool och sedan hos andra grannen. Vi har ingen barnpool iom att det bara var jordhögar här på tomten förra sommaren, men nu har vi ju gräsmatta så en pool måste införskaffas snartast!

    Kram

  • Fröken Drutten

    Caroline, var det nu på måndag du hade "plastbytte"-party? Jag har en ärthjärna som inte minns någonting!

  • Fröken Drutten

    Caroline; Då kommer jag på måndag kl sju. Utan barn. Ska bli kul, jag gissar att jag kommer vara helt köptokig.

    Kul att du kommer upp Lina! Vi pratade om att gå ut och äta och kanske parta på, nu när vi sågs i Slottskogen. Det hade ju varit kul att göra det när du är här. Jag tycker precis som Tulpan att vi får bestämma ett datum för det.

    Vad härligt ni verkade ha i Barcelona föresten!

    Vi har fixat iordning lite i lekstugan nu. Vi fick den förra året (gammal från 70-talet), men har hittills använt den att förvara saker i. Vi hade planerat att måla om, men det skulle ta för lång tid. Så vi har istället satt upp en tygfondvägg och byggt en disk och spisbänk och satt in små Ikea-barnstolar och ett bord. Det blev rätt så mysigt faktiskt. Imorgon blir det invigning och bullkalas för några grannbarn. Ska bli mysigt!

    Om en stund ska vi ner och fira lite nationaldag på festplatsen här i byn. Ska också bli mysigt, särsillt som vädret har slagit om och blivit lite varmare. Det var så himla kallt på förmiddagen!

    Kram kram!

  • Fröken Drutten

    Gud vad det var dött här!

    Hur mår alla små bebisar och alla andra också för den delen?

    Hur går det med plockmaten LL? Alice tycker också det är kul att få plocka lite med maten. Förstökte skriva med henne i knät, men det är ju totalt omöjligt nu för tiden. Ska fram och greja med tangenterna hela tiden. Så nu får hon skrika lite på golvet.

    Idag såg jag henne hasa sig fram på magen för första gången föresten! Det finns ju barn som går när de är 8 månader (Alice är 9 månader idag), men jag är stolt iaf {#lang_emotions_smile} Hon började hasa sig fram på rumpan för ca två veckor sen.

    Här hemma är det som vanligt kaos. Nu är iaf parketten lagd på övervåningen, i veckan kommer elektrikern och i nästa vecka kommer mattläggaren och lägger badrumsmattan. Det är det vi hinner med innan månadsskiftet då rot-avdraget slutar gälla.

    Är ledsen att jag inte kommententerar något till er andra, men det finns ju inget att kommentera.

    Ska vi försöka sätta ett datum föresten för att ses i sommar? Typ juli/aug?

    Nä, nu blev Alice väldigt arg. Får gå...

    Kram kram

  • Fröken Drutten

    Men fy vad tråkigt Angelica! Vad fruktansvärt jobbigt det låter! Jag vet inte heller vad jag ska skriva, mer än att det låter som en mardröm! Det som kändes att allt gick så bra för dig nu. Kram på dig! Det menar jag verkligen!

    Och MJ är död! Vad märkligt det känns!

  • Fröken Drutten

    Hej hopp i sommarvärmen!

    Lina: Härliga badbilder! Åkte du själv med barnen till Österlen. Låter lite häktiskt.

    LL: Kul med lite Stockholmsbesök. Jag hoppas vi kommer upp dit i slutet av sommaren. Men vi får se. Ingen fara med bilderna, just nu sitter jag med bröllopsbilder ändå. Vi hade också midsommarfirande hos oss. Och visst blir det en hel del att stå i inför det, precis som du skrev. Men vi hade också en supertrevlig midsommarafton, trots att det inte var jättevarmt.

    Jenny; Vilket fint hus ni kommer flytta in i! Det såg vädligt fräscht ut på bilderna! Var det i okt flyttlasset gick? Låter härligt att sitta och slappa i Slottskogen när det är så varmt. Jag har faktiskt lyckats få lite färg på överkroppen (benen är och förblir vita hur jag än gör) då jag är ute grejar i trädgården en del. Jag brukar ju aldrig bli speciellt brun annars.

    Tulpan: Har ni kommit hem från stugan ännu? Kan tänka mig att det är gott att vara där när det är så varmt. Den där kladdkakan låter enormt smarrig! Får man göra någon dag!

    Angelica: Hur mår du? Jag berättade för Christer och han blev lika förvånad han om att ni hade delat på er. Förstår om det måste kännas enormt jobbigt, det är ju bara att försöka sätta sig in i situationen själv. Fast man kan nog ändå inte förstå om man inte är där. Hur tar Wilhelm det hela?

    Millou; Stort grattis till nya jobbet! Är det vikariat, eller fast? Måste ju bli superskönt med promenadavstånd! Härligt det låter med landet... lite avis (även om jag bor på landet, men ändå).

    Caroline: Trist att jag missade partyt! Jag hade verkligen velat gå. Så går det när man har mycket för sig och hjärnan inte riktigt hänger med! Hur har du det på jobbet i sommarvärmen? När får du semster?

    Nä, måste försöka jobba nån timme innan jag ska hämta Smilla. Om Alice tillåter!

    Kram kram!

  • Fröken Drutten

    Hej hej!

    Vad kul att läsa lite här i tråden

    Gud så smart med resesängen Lina! Jag har också tänkt att jag skulle valat ha en hage till Alice. Måste upp och hämta resesängen, för även om den inte är så stor så är det ju bättre än ingenting. Så söt han är Sam! Roomservice hade varit häftigt. Trist att de begränsar sig till Stockholm. Fast det är väl rätt svårt att komma med antar jag. Vi sökte till Söderläge när vi skulle flytta in i huset. Men vi hörde aldrig ifrån dom.

    LL; Jag har också sett bilderna på barnen på Fb. De är så fina så! Jag håller med om att Wilma och Julia inte är så lika. Fast någon av bilderna som jag tog på Wilma är det Julia upp i dagen. Jobbigt med öroninflamationen! Hoppas ni får bukt med Wilmas sömn snart!

    Har alla semster nu? Christer ska jobba i tre veckor till, men sen så. Det känns dock som att semestern har börjat på sätt och vis, för nu slipper Christer gå upp på övervåningen varje ledig stund. Golvet är lagt och badrumsmattan och så har vi elektrisitet. Övervåningen är ju inte klar för det, för vi har valt att sätta in elektrisiteten innan vi har spacklat klart och tapetserat (då ROT-avdraget slutade gälla 1a juli). Men nu kan vi skita i övervåningen ett tag och istället hinna umgås och fixa med trädgård mm.

    Dessutom läggs det plattor runt huset nu. De började i torsdags och blir ev. klara idag. Det känns som att vara med i ett tv-program där man blir chockad över hur snabbt de kan fixa iordning från total misär till tip-top på noll-tid. Så skönt att slippa leva med makadam runt huset.

    Ego-inlägg blev det visst.

    Kram kram

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!