Inlägg från: LadyLee |Visa alla inlägg
  • LadyLee

    Skitungarnas fortsättning!

    Ses snart! Håller på att försöka packa ihop oss här...

  • LadyLee

    Tack för idag Det var så trevligt att träffas, vi MÅSTE ses snart igen. Vi pratade även om att snarast boka in någon träff och gå ut och äta en bit, dricka nån öl kanske...behöver inte bli en sån sen kväll om man börjar lite tidigare.

    Hur gick det för dig Angelica? Tråkigt att vi inte fick se dig idag, är Wilhelm sjuk?

    Nu ska vi grilla i fina vädret, gud så härligt och mysigt! Man blir så glad av det!

    KRAM

  • LadyLee

    Underbara foton Lina, man blir verkligen sugen på att åka någonstans...en sista minuten hade inte varit helt fel!
    Skönt Jenny att allt såg bra ut med huset så flytten blir av Ja det går ju alltid lite pengar kring en flytt, alltid saker man behöver förutom flyttomkostnaderna.

  • LadyLee

    Nejmen hur kunde jag glömma det Tulpan, när vi pratade om det i fredags dessutom!! Massa GRATTIS i efterskott!! Hur var födelsedagen?

  • LadyLee

    Här va dött! Passar på att önska alla trevlig helg redan nu, vi ska upp till Mariestad över helgen och fira Gustafs kusin som tar studenten.

    Vad mysigt det låter med lekstuga Katarina, jag önskar att barnen hade en sån..får ju visserligen plats på vår gräsmatta men vet inte om alla i hushållet är lika entusiastiska som mig

    Tulpan - håller verkligen tummarna för att hans goda sömnvanor håller i sig!! Här är som vanligt med både sömn och mat.

    Det kanske är någon av er som har några bra tips, som har erfarenheter av små matvägrare. Wilma är hur ointresserad som helst, munnen blir som ett litet streck när hon sätter sig i stolen...det enda jag lyckas få henne att gapa liiite för är förstås fruktpure. Allt annat ger fortfarande kväljningar, och trugar man för länge så kräks hon till slut. Man kanske ska gå direkt på bitar som hon själv får plocka i sig. Tips?!

    Hoppas allt är bra med alla!

    Kram på er

  • LadyLee

    Tack för tipsen Lina Ska testa lite mer plockmat.

    Och tack för tipset Jenny, det är ett TOPPEN läge (våra vänner bor mittemot) men tyvärr är huset för litet för oss. Saknas ett rum och tomten ger inga direkta möjligheter för utbyggnad för vare sig extra rum eller garage. Fast jag har varit på visning där, den de hade första vevan men de fick det tydligen inte sålt för nu hade de sänkt priset ytterligare. Det ser mkt bättre ut på bilderna än i verkligheten

  • LadyLee

    Hej här inne!

    Märks att det är sommar nu, ännu mindre aktivitet här inne och tid vid datorn. Hoppas att alla hade en bra midsommar, även om vädret kunde varit lite bättre. Fast det var iallafall sol om vartannat så vi kunde både vara ute och grilla och leka lite. Vi var hemma hos oss och fira med lite kompisar som bor nära. Sen har Vickans badplats här i närheten firande varje år, så det blev lite dans runt stången med barnen.

    Tulpan, vad skönt att ni börjar få in lite rutiner nu. Hela tillvaron blir så mycket enklare och lättare att planera. Och det är ju bara roligt att sömnen fungerar så bra Nu till helgen åker vi till Sthlm men sen ska vi vara hemma en längre period så då får vi se om jag orkar ta tag i att försöka få henne att iallafall somna på egen hand, då brukar ju resten komma av sig själv. Vad skönt att Albins nya förskola verkade så bra!

    Katarina - jag som sa jag skulle skynda mig välja ut bilderna, förlåt. Det har varit så mycket, först långhelg i Mariestad och sen planerandet inför midsommar som vi hade här.

    Millou - vad roligt att höra lite från dig också Hoppas att du får en välbehövlig period nu att vila upp dig på!

    Jenny - hur går det med allt inför flytten? Känns det bra? Hur mår Vendel?

    Det är så härligt nu när vi fått lite sommarvärme. Vi har varit ute med båten så fort tillfälle ges. Igårkväll åkte vi ut direkt vid sex när Gustaf kom hem. Jag är helt såld, sån frihetskänsla att kunna göra något av kvällarna hela familjen. Sen är det kanske inte optimalt för Wilma med hennes sömn som blir lite hipp som happ, men den var ju inte så bra innan heller Hon är iallafall en glad och nöjd liten tjej, som snart kryper. Hon ålar sig fram i högsta fart, över hinder och ner för trappan ut...sen står hon ofta och väger i krypställning. Börjar också dra sig upp mot allt hon får tag i, snart är inget säkert här hemma.

    Kram till alla

  • LadyLee

    Hejhej i sommarvärmen!

    Vi har varit i Sthlm i helgen, var inte helt kul att åka bil så länge i det fina vädret men vi hade en jätte trevlig helg.

    Men Angelica vad tråkigt att höra, jag vet inte vilka ord man ska välja för att inte säga fel ord. Det finns nog inga rätta ord, jag förstår att tillvaron måste kännas väldigt tung nu. Jag skickar en stor kram och hoppas att ni kommer hitta en bra lösning. Säg bara till om vi på något sätt kan hjälpa dig, mer än att bara finnas och lyssna. Massa kramar

    Österlen låter verkligen härligt Lina!! ja även om det är lite jobb med att ha båda barnen själv. Det är ju verkligen sommar nu. Fast jag är hemskt dålig på att vara ute i solen och ta tillvara på den

    Tulpan - den där kladdkakan låter farligt god!! Den ska vi prova på semestern.

    Millou - GRATTISgrattis till jobbet!! Vad roligt och tänk att kunna promenera till jobbet Jag förstår inte hur du har orkat med 3,5 restid per DAG!! Förstår att det måste kännas underbart att slippa.

    Jenny - jag såg bilderna på Facebook, är precis ett likadant hus som ett par andra som vi känner. Det kommer ju bli jättebra rummen på ovanvåningen är ju också stora, och egen ingång till tvättstugan. De som vi känner har sökt bygglov och ska faktiskt bygga ut ett rum till på övervången, även om det inte direkt behövs. Det såg jätte fräsht och fint ut på bilderna också. Vilket datum är det ni flyttar in nu?

    Själv övervägar jag och jag ska orka ta barnen och promenera till stranden, men jag satsar nog på en stranddag imorrn istället...om vädret håller i sig.

    Kramkram till alla

  • LadyLee

    Angelica - förstår att man inte vill skriva alltför mycket om det så här öppet, man glömmer lätt ibland att den här tråden faktiskt kan synas av vem som helst. Skönt att det går så bra för Wilhelm, och att du och Vendel jobbar på att reda ut situationen och vågar ta hjälp av familjeterapi. Känslor följer ju sällan någon rationell logik, hur gärna man än vill. Hoppas att ni får en familjeterapeut som ni kommer trivas men och kan ha förtroende för.

    Nu ska jag iväg och handla lite krukor till trädgården, tänkte passa på att fixa lite mysigt inför semestern.

  • LadyLee

    Ah vad smart, har du haft Sam i resesängen och leka när ni är ute på tomten? Eller har han sovit i den? Oj vad Elliot kunde åstadkomma mycket på lite tid Gah så tråkigt det är att städa upp efter dem.
    Skönt att mammahjälpen är hemma igen, vi längtar massor tills vi ska få besök av någon släkting och då kunna göra lite saker på egen hand. Är förtillfället lite trött 2-barnsmamma. Julia har öroninflammation och Wilma kör på i samma sovstil (måste snart bli ändring för om bara 2 mån ska vi lämna henne hela natten när vi ska iväg på bröllop). Och äter minimalt gör hon ju också, väger bara 7,6 kilo...nästan 1,7 kilo mindre än Julia gjorde.

    Nej jag tycker inte de är speciellt lika, precis som du säger har ju Wilma NOLL hår...Julia hade ju en hel del. Men även i temprament och sätt är de inte heller speciellt lika. Ska se om jag kan hitta någon bild där båda är ganska jämngamla så man kan jämföra. Och tanken att du inte skulle tycka hon var söt slog mig aldrig, för vi tycker ju själva hon är värsta charmtrollet

    Kul med lite besök Jag ska ge mig iväg med båda barnen till mataffären, men Julia protesterar redan och vill vara hemma *suck* tålamodtålamodtålamod...

  • LadyLee

    Åh vad jag skrattat gott åt barnens alla kommentarer och bävar för den dagen jag själv kommer ta skydd. De är ju egentligen så oskyldigt, bara ett konstaterande från deras sidan utan att de än lägger någon vikt i vad det betyder. Man är kort, lång, smal, tjock, svart, vit...

    Julia har med kommenterat min mage mindre smickrande. När vi ätit pizza en gång klappade jag mig på magen och sa att nu är den full av pizza. Då skrattar Julia det där nu-hittar-du-på-skrattet -neheeä mamma, du har ju fått en bebis i magen"

    Angelica - vad starkt av er att ändå vilja avsluta det på ett bra sätt och ta hjälp utifrån för att göra det bra. Det är så många som slutar i vredesuppbrott och pajkastning. Hoppas att du mår bra och att allting praktiskt fungerar.

    Katarina - skönt att få lite semester från husrenoverandet. Ska bli jätte spännande att se sen hur det blev, och hur tjejernas rum blir sen

    Millou - ja det stämmer att Wilma är en liten lillGurra, visst har hon ett par tydliga drag från mig med som gropen i hakan, men annars är det hans ögonform. Känns också som hon skulle kunna få lockigt hår, här iallafall helt annan kvalité än Julias spikraka. Åh spa låter så härligt!! Förstår att man aldrig ritkigt kan släppa ansvaret när tjejerna är barnvakter, hur bra och skönt det säkert ändå är att de finns. Det är ju annorlunda med en erfaren vuxen.

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!