Inlägg från: Glenda Glad |Visa alla inlägg
  • Glenda Glad

    IVF i mars fortsätter...

    Nu är jag här. Tack epa!
    Jag har skickat meddelande till Sootie och chipmunk. Frivolten är avregistrerad och likadant Stabilo   Hoppas de hittar oss om de vill.

    al: Grattis till godkännandet!!

    ewfa: Det är verkligen djupt orättvist att ni är utestängda från möjligheten att adoptera.
    Anna: Lycka till på FET imorgon


    Kramar till höger och vänster!

  • Glenda Glad

    al: Åhh, så kul att det kan gå så snabbt. Med de fina operationsmöjligheterna vi har här i Sverige så blir ju ett barn med läppgomspalt hjälpt här på bästa sätt. Och det fina stödet han/hon får av sin mamma som genomgått samma sak. Ni kommer ju att fixa det jättefint ihop. Absolut en ny kategori med Adoption i listan!

    Sootie: Jätteroligt med en liten kille!! - Sitter här förresten och smaskar i mig soygurt som du rekommenderade för ett par veckor sen i vegetariska middags-tråden {#lang_emotions_tongue_out}

  • Glenda Glad

    Sootie: George? Jag hade gärna döpt Peder till det för jag tycker att det är ett skitcoolt namn och det är ett släktnamn, men det funkar inte för oss av andra skäl. Tror inte så många heter det i Sverige, men det är ju vanligt i England.
    Förresten var det jordgubbssoygurt jag åt. Smakar som smält glass - slurp!

  • Glenda Glad

    epa: Oj, 18 dagar! Har den lilla darlingen tränat att springa på toaletten när ni vänder bort blicken?
    För att prata mer skit så kan jag säga att det är rena smekmånaden med babyskit när de ammas/ersättning. Vi har hållit på med gröt och smakportioner i två veckor nu. Nu är det bajs på riktigt. Isssch!!!

    Anna: Tummar, tår, ögonbryn, whatever - bara säg vad du vill att jag ska hålla så gör jag det!

    Parvel: Jodå, Peder sover bra. Jag väcker honom för nattmål kl 4 annars sover han 19-07. Ska försöka få bort det där nattmålet snart, för han sover bra vid den tiden nu. Tror att kvällsgröten ligger där gott i magen på honom!
    Javisst är Köpenhamn en underbar stad. Herr Glad är ju dansk med familjens ursprung i Köpenhamn, så vi åker dit då och då

  • Glenda Glad

    Mulan: Hur gick det på VUL?

    Anna: Jag är lite glad för att du valde just naveln för det ger mig en chans till att öva mina slappa magmuskler. Om du hoppar över tjuvtestet så kanske jag måste hålla den så länge att jag får en tvättbrädsmage!
    Andra alternativ är
    Hålla andan
    Hålla käften
    Hålla mig
    Skål på dig

    epa: Vilket odramatiskt avslut! Man skulle tro att efter så lång tid så skulle det vara pustande och kanske lite gnölande. Men bajs ända upp till skuldrorna är inga dåliga mängder

    Sootie: Ju mer man tänker på Aston som namn, ju coolare är det!

     

  • Glenda Glad

    Hej allihop
    Imorgon blir det Gekås (dvs Ullared). Jag har en låååång lista med prylar som jag behöver. Hoppas på att det inte är långa köer utan man kan ta sig igenom stället relativt smärtfritt. Min mamma är utsedd till barnvagnschaufför så att jag kan ösa ner i en kundkorg helt obehindrat.
    Hoppas att ni alla har njutit av det underbara, ljuvliga, fantastiska vädret idag {#lang_emotions_sunny}

  • Glenda Glad

    Anna: Usch, har du hamnat i det där ruvargrubblet. Du får försöka leta fram den där nonchalanta känslan igen så att du slipper allt det jobbiga. Jag fortsätter hålla naveln här på mitt håll iallafall.

    Projekt Gekås idag var lyckat. Det var inte så där mycket folk utan jag kunde enkelt följa min lista och pytsa ner prylar i vagnen. Vi slapp stå i kö ut också och det är så skönt. Det hela klarades av på 1,5 timma vilket måste räknas som godkänt eller hur
    Nu är iallafall lagren fyllda och det ger mig alltid någon märkligt lugn känsla. Kanske var man ekorre i sitt förra liv

  • Glenda Glad

    ewfa: Jobbigt beslut förstår jag, men det är ju knappast något överilat. Kram!

    Lycka till idag Mulan!

  • Glenda Glad

    Epa&Anna: Närå, jag handlade för ganska många pengar ändå trots att var bara inne där 1,5 timma. Det var nog så att det var lite folk så jag kom snabbt till sakerna jag skulle ha och var väldigt välorganiserad.
    Jag placerade min lilla mamma på det blå fiket med Peder och en nappflaska med ersättning + en kopp kaffe, så var de nöjda ett tag.
    Jag hittade en ny butik utanför som hette Bräckboden - ett utslag av göteborgshumor för det var Göteborgskex som hade outlet där. Jag köpte på mig massor av kakor för jag har inte haft något att bjuda på när jag haft gäster. Och så köpte jag Baddare. Vet ni vilket godis det är? Men skum och kex i botten och överdrag av choklad? MUMS!!! Men de innehåller mjölk och eftersom Peder är allergisk mot det måste den frestande påsen ligga i skafferiet tills jag slutat amma. Gahhhh!

Svar på tråden IVF i mars fortsätter...