• Sootie

    IVF i mars fortsätter...

    Glenda tack för länken! Och Epa tack för att du startade en ny tråd!

    Grattis till att både FET och adoptionsbeslut..

    Efwa, tycker det är både tråkigt, ledsamt och orättvist att så underbara människor som du inte kan få adoptera..

    Här går det framåt, har börjat kunna stå på benen och ta mig ut nu iaf med sällskap.. Mår fortfarande illa och har synbortfall men det är iaf mkt bättre och jag får behålla maten..Men vad gör man inte
    Var på könsUL och fick se en lite pöjk Verkligen häftigt..

    Massa kramar på er alla

  • Sootie

    Tack alla!

    Al, grattis.. Oj spännande att det kan gå så fort! Självklart tror jag att ni klarar av det!

    Glenda, så bra.. Hihi hoppas jag har rekomenderat nån bra :P Var i england nyss och där hade dem med körsbärssmak och med tropiskssmak, mums vill ha här också.. Ekologisk dessutom..

  • Sootie

    Epa,

    näpp inget namn än. Tycker det är såååå svårt! Vi vill gärna ha ett engelskat namn men som funkar bra på svenska också.. Och så ska det vara ovanligt här i sverige också Och sen ska man komma överens och så ska ingen annan man känner heta det :P Så förslag är välkomna

    Oj 18 dagar.. det lät ju riktigt länge.... Fast d kanske är skillnad när dem bara äter flytande föda.. Hoppas det löser sig snart..

  • Sootie

    Anna, grattis till att du har få tbx din frysis..
    Vilken läkare var det? Han har jag nog missat iaf
    Näe lite jobbigt att behöva hoppa över en cykel :P och sådär mitt på su och allt
    För och ge lite hopp så när jag fick tbx min frysta lilla plutt så sa dem ochså att det såg väldigt bra ut.. Så jag håller tummarna!

    Epa, själv e jag väldigt sugen på James också men gubbens kusin hette det så han tycker inte att det är riktigt lika roligt..

    Tack alla.. och för förslagen också.. Kanske blir det en Aston, men jag e lite rädd att han ska bli kallas As eller Ass och det är ju inte riktigt lika kul :(
    Sen tänker jag på Gaston också, kanske har man sett för mkt disney då men ändå och fransmän är väl inte inte populärast i england.. Men gubben försäkrar om att Aston som i Aston Martin är ju väldigt engelskt och coolt.. Men det tåls att tänka på.. Antar att man får tills sig ett namn sen när det är dags ändå.. eller ja hoppas på det iaf!

  • Sootie

    Tack glenda, det ger mig iaf hopp om att vår unge kanske får ett namn.. Tror att det kanske kan fuka men har inte bestämt mig än..

    Timoa, tack. Tycker också att det är fint fast tänker bara ... Oliver efteråt och då blir jag mer tveksam.. Att man ska vara så nojjig och assosiera alla namn med något eller någon.. Vore så mkt enklare om man inte gjorde det!

Svar på tråden IVF i mars fortsätter...