Inlägg från: Sezzan07 |Visa alla inlägg
  • Sezzan07

    Cambridge, med början v 17!!

    På tordag börjar jag ren kur av CAMBRIDGE!! Om det finns fler här inne som startar snart eller precis har startat med någon sorts pulverdiet så HÄNG PÅ!!Så kan vi peppa varandra !!!

  • Svar på tråden Cambridge, med början v 17!!
  • Sezzan07

    Okej, låter som en bra plan! Hur många kalorier kommer man upp i då om man äter så som du planerat?

    Jag har ingen plan på hur mycket jag ska gå ner, men kommer ta 10 kg i taget och behöver gå ner ca 40-50kg!

  • Sezzan07

    Så roligt att så många hittat hit!Då kan vi hjälpa och peppa varandra!

    Lotus: Jag har inte kört ren kur av cambridge innan men jag har läst och hört att man måste komma ner i en fas som heter ketos för att komma över tröttheten och det brukar ta ungefär 4 dagar innan du kommer in i den fasen.Och när du nått det så blir man piggare och energin kommer tillbaka!

    ingalediganamn: okej jamen då kommer du garanterat också gå ner i vikt!!

    lagamat: det är bra att du gett dig på det igen och denna gången håller du det!!

    MalinP:härligt!! det är bara att köra på när du får dina påsar!

    Ikväll ska jag iväg och träffa min konsulent, ska bli spännande och se vad hon har att säga! Har ni andra konsulenter eller ni kör på egen hand??Jag behöver träffa ngn och väga mig där och få kunskap i näringslära!

  • Sezzan07

    Areal: så duktigt av dig!!

    Lotus:bara att kämpa vidare!! Tror inte heller att du förstör så mycket genom att äta en dag!Bara att det kanske tar lite längre tid att gå ner i vikt och att du kommer ur fas.

    mamaduck: ta en dag i taget och tänk inte på att det är så lång tid! Bara att kämpa vidare!!

    Loysan:Välkommen!!Ohh så kul att höra att du har gått ner så mycket!Är väldigt peppande för mig!!

    Nu har jag varit iväg och skrivit in mig hos en konsulten! Hon verkar väldigt trevlig! Där kan man köpa soppor och sedan väga sig! Känner att jag behöver gå till någon och visa resultat!

  • Sezzan07

    Lotus: bara smakat choklad änsålänge och den var ok! köpte bara några få soppor med kyckling och grönsakssmak men får väll se om jag äter de eller vad jag gör! har stor förhoppning till den där kakao-mint! så vi får se imorgon vad det blir!!!

  • Sezzan07

    godmorgon tjejer!!
    Då är jag igång!Känns skönt! Dricker nu min första halva shake!Har bestämt att jag ska dela varje påse i två så får jag äta 6ggr/ per dag!Ska se hur det känns!

  • Sezzan07

    så roligt att så många hittar hit och ni är alla välkomna!! tror vi behöver varandra för att peppa och stötta!

    Är på min första dag och känner mig hungrig och tung i huvuet!!Bara till att bita ihop!!

  • Sezzan07

    Lerkorgen: så härligt!!Grattis till viktminskningen!!

    Här är det kurr i magen hela tiden och man drömmer om mat!Detta är ju ett sätt att tänka annorlunda men i dagsläget drömmer man ju om allt gott och onyttigt!! Hoppas att de tankarna försvinner! Har sms:at med min syster och hon tycker jag ska sätta ett mål i vikt istället för i tid! hon säger sluta med ren kur när du gått ner 40kg och för mig så känns det som om jag skulle behöva dricka ren ku i all evighet isf....jag har ju till november på mig att bli fin då jag ska gotta mig på stranden i australien och vid poolen på Bali!!

  • Sezzan07

    snart första dagen avklarad...ska krypa till kojs runt nio snåret....ska börja jobba imorgon kl 06.00 och sedan så är det lika bra och gå och lägga sig så man inte är så hungrig! några dagar till sedan hoppas jag att känslorna vänder!!

  • Sezzan07

    Jag är faktiskt lite rädd för att smaka de varma sopporna som jag köpte....är så känslig med smaker som jag inte gillar och jag vill ju att detta ska vara gott när man väl "äter"!!

    Dag två är här och vi får väll se hur man mår idag!!??

Svar på tråden Cambridge, med början v 17!!