Inlägg från: TittiBoppe |Visa alla inlägg
  • TittiBoppe

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    En tjej 82 skrev 2009-05-01 16:35:32 följande:
    Fistade?! Det lugnar ju inte mig...
    He he hoppas verkligen att de inte fistade henne
    Benjamin 12/2 -07 och Sheyla BF 10/5 -09
  • TittiBoppe

    Vi fick en dotter den 16 maj, andra barnet. Barnvakten han inte komma då jag plötsligt kände att det blev väldigt bråttom och gör väldigt ont, så av nån anledning kör min man mig med sonen istället för att jag tog taxi.. Så min stackars lilla pojk sitter och vill hålla mig i handen och trösta då jag kämpar för att hålla god min med värkar som bara blir värre och värre... alla trafikljus är såklart röda.. säger till min man att gasa på då jag inte har nån värk för vägen är naturligtvis guppig som bara den, han säger men det är bara 30 här och jag fräser tillbaka att det skiter jag i, kör nu!
    Vi kom till BB och han hjälper mig in med bilen utanför ingången, han ska åka snabbt hem igen till barnvakten och möjligtvis tillbaka. Men han är orolig för mig och jag säger bara men stick nu! Schysst va? Sitter en hel del fok i väntrummet och jag tycker alla är gravida och undrar om man måste ha kölapp.. mottagnings BM sitter och babblar i telefon och jag tänker en hel del onda tankar där jag hänger och flåsar över disken. Tills jag hör vad hon pratar om och inser att hon råder en annan blivande mamma. Hon visade sig vara trevlig och hjälpte mig in och undersökte mig 6 cm öppen.. hon stannar genom en värk och kollar på kurvan. Sen ska hon skriva in mig och går iväg jag står ut en liten stund innan jag ringer på henne - säger att nu behöver jag nog den där lustgasen vi pratade om och förresten trycker det på litegrann. Hon kollar igen och nu är jag öppen 8 cm, hon sa att de kommer strax och hämtar dig de gör iordning rummet. Det jag minns bäst efter det är hur de halvspringer genom en korridor med mig ylandes oh fyfan oh fyfan..  Kommer ihåg nån stackars kvinna som kikade ut från sitt rum med stora ögon.. hoppas att jag inte skrämde henne för mycket.
    Sen skulle de ordna med CTG men jag skrek att hon kommer NUUUU och snabbt gick det så de där sladdarna hängde och slängde bara runt magen. Såg nog lite komiskt ut, vilket det var BM var lite rolig och sa jahaja det var ju inte svårt att förlösa dig.. eh jaha förlåt då!? eller vad ska man säga.. De var jättetrevliga och proffsiga, kände mig trygg. Från det att jag blev inskriven tills hon föddes han det bara gå ca 20 min.


    Benjamin 12/2 -07 och Sheyla 16/5 -09
Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?