• Bumms

    Fler som börjar gonal-f i dagarna??

    Hej hej

    Jag började med Gonal-f sprutor i måndags och undrar om det är fler därute som börjat i dagarna eller är på gång och vill följas åt?!


     


     


    Milos Mamma
  • Svar på tråden Fler som börjar gonal-f i dagarna??
  • lollipop85

    jag började mitt 3:e försök i lördags och ska på vul på lördag.

    1.a försöket 37,5 enheter dag 3,4,5,6
    75 enheter dag 7,8,9,10
    sen avbröt en läkare fast han inte skulle ha gjort det utan jag skulle ha fått fortsätta men då blev det istället så att försök 2 började jag med 75 enheter och körde på det i 10dagar med vul 3ggr under detta försök men dosen var för hög så det blev 4st äggblåsor runt 19mm och sexförbud

    Så nu börjar vi om igen med samma schema som försök 1 åsså får jag se på lördag hur vi fortsätter =) tror det blir 75 enheter i några dagar till.

    Hur får du dosera?
    Vet du hur stora blåsan/blåsorna ska vara när man tar ägglossningsspruta?

  • Bumms

    Hej,

    Va kul att du hittat hit!

    Detta är mitt tredje försök också, jag tar 112,5 enheter, det har jag gjort varje kur, och jag har då fått ÄL på dag 11-12.

    Jag tror äggen ska vara runt 20 mm för att ta ovitirelle, jag har fått fram ägg alla gånger, till och med 2 ägg första omgången, så jag hoppas det blir guldägget denna gång!! Vi lyckades på tredje sprutförsöket med vår son förra gången också, så jag hoppas verkligen.

    Jag ska på koll på måndag, den första kollen och är då på dag 8.

    Hoppas vi följs åt och ser hur det går, jag håller tummarna!!


    Milos Mamma
  • lollipop85

    ja va kul att du har fått ägg varje gång, hoppas det är guldägget denna gång =)

    Jag skulle bli glad om det skulle bli så att det blir ett eller två ägg och jag får ta en ägglossningsspruta, har nämligen inte haft ägglossning nån gång så de känns som att jag inte ens har fått försöka.....men kanske denna gång.
    Jag håller tummarna för oss båda!

    Jo just de, jag är på dag 10 på lördag när jag gör mitt ultraljud.

    Om någon fler åxå är i liknande sits så vore det jättekul om ni skrev en rad eller två här i tråden =)

  • lollipop85

    nu har jag varit på ultraljudsundersökningen. Det hade inte hänt så mycket så jag fortsätter med 75enheter och gör ultraljud igen på tisdag.

    Ha en bra helg!

    45klick men ingen som skriver något, konstigt =)

  • Mysmamman

    Hej på er!
    Nu har jag klickat in (1/45, haha), så det är väl lika bra att skriva. Har stött på Bumms i en annan tråd tidigare=)

    Jag har bim på torsdag, min första omgång gonal-f. Fick Pregnyl då en blåsa var 20 mm och den andra 16 mm. Har inte haft egen äl eller mens sedan juni-2008=(

    Har provat pergo innan, men helt utan att äggen växte till sig!

    Vågar inte tro att vi har den lyckan att lyckas den här månaden. Känner alla tecken på att mensen är på ingång, bläää!

    Om det inte blir nåt nu ska även min man utredas.

    Hänger gärna med i tråden, om denna omgång gett mig äl så är det ju iaf ett steg på vägen=) Får svar på blodproverna på fredag.

  • lollipop85
    Mysmamman skrev 2009-05-02 14:44:22 följande:
    Hej på er! Nu har jag klickat in (1/45, haha), så det är väl lika bra att skriva. Har stött på Bumms i en annan tråd tidigare=)Jag har bim på torsdag, min första omgång gonal-f. Fick Pregnyl då en blåsa var 20 mm och den andra 16 mm. Har inte haft egen äl eller mens sedan juni-2008=(Har provat pergo innan, men helt utan att äggen växte till sig!Vågar inte tro att vi har den lyckan att lyckas den här månaden. Känner alla tecken på att mensen är på ingång, bläää!Om det inte blir nåt nu ska även min man utredas.Hänger gärna med i tråden, om denna omgång gett mig äl så är det ju iaf ett steg på vägen=) Får svar på blodproverna på fredag.
    Skoj, en till här i tråden! hehe =)

    Jag har åxå provat pergotime både enkel, dubbel och trippel men utan resultat.
    Jag tycker dock att det är smidigare med sprutor för då slipper jag biverkningarna pergotime gav mej såsom illamående, svettattacker och yrsel. Och med sprutorna är det ju fler vul så då känns det som att det händer mer, eller man har iaf mer koll på läget.

    Men så kul att du fick ta en pregnyl-spruta, då har det ju gått framåt. Hoppas verkligen att det tagit sig, jag håller tummarna.

    Du skriver att om det inte blir något så ska din man utredas. Min sambo fick lämna spermaprov redan innan pergotimen för dom tyckte det var onödigt att jag skulle käka en massa hormoner om det ändå är fel på hans spermier. Konstigt att det är så olika överallt.
  • Bumms

    Anna längtar, hej, och spännande med BIM snart! Och menskänningar kan ju faktiskt betyda bebis, jag håller tummarna iaf!

    Lollipop, hur stort var ägget nu då, kanske du inte frågade?
    Jag är en sån jobbig person som frågar allt när jag ligger i gynstolen

    Själv väntar jag med spänning tills på måndag då jag ska på första VUL denna gång, hoppas det har vuxit till sig två guldisar, eller, nja, det kommer bli farligt nära min sons födelsedag om det skulle ta sig denna gång, men han förlåter mig säkert när han får höra om våra kamper när han blir större!

    Ha en mysig lördagkväll!


    Milos Mamma
  • lollipop85
    Bumms skrev 2009-05-02 19:28:25 följande:
    Anna längtar, hej, och spännande med BIM snart! Och menskänningar kan ju faktiskt betyda bebis, jag håller tummarna iaf! Lollipop, hur stort var ägget nu då, kanske du inte frågade? Jag är en sån jobbig person som frågar allt när jag ligger i gynstolen Själv väntar jag med spänning tills på måndag då jag ska på första VUL denna gång, hoppas det har vuxit till sig två guldisar, eller, nja, det kommer bli farligt nära min sons födelsedag om det skulle ta sig denna gång, men han förlåter mig säkert när han får höra om våra kamper när han blir större!Ha en mysig lördagkväll!
    Hade en vänster äggstock på 6mm och fyra eller fem tror jag de var i höger äggstock på 5mm.

    Förra omgången tog jag 75enheter i ca 12 dar tror jag det var och då hade jag ett på 10mm i ena äggstocken och ett på 6mm i andra ultraljudet, det slutade på tredje ultraljudet med sammanlagt 4st ägg på 19mm.

    Så denna omgång ska det bara bli ett, max två ägg sa min läkare så jag tar det med ro att dom var så små idag.

    Jag har pco. Har ni det?
  • Bumms

    lollipop, kanske bra att det får skynda långsamt denna gång! Jag har också PCO, skitsyndrom om jag får säga det själv! Tror att du nästan håller med!


    Milos Mamma
  • lollipop85

    bumms: hehe, skitsyndrom, den var bra! =) Håller helt och hållet med.

    Men jag brukar försöka tänka att jag hellre vet vad det är som är mitt hinder istället för att försöka och försöka och att dom inte hittar nått fel på varken mej eller sambon.

    Jo jag får se på tisdag hur det går, blir nog ännu ett till ultraljud efter det skulle jag tro.

    Ska bli spännande att höra hur det går för dig på måndag. Lycka till!

Svar på tråden Fler som börjar gonal-f i dagarna??