Inlägg från: Fluffguf |Visa alla inlägg
  • Fluffguf

    lchf pepptråd

    här är en till nybörjare, jag började i torsdags så jag är helt ny på det
    Idag har jag haft helt galet sötsug, men jag har klarat mig hittills, men i lördags fuskade jag med lite godis...

  • Fluffguf

    Nötter borde jag verkligen köpa hem, ibland är jag så sjukt sugen på nåt gott. Jag åt väldigt dåligt innan, så min kropp fattar väl inte vad jag håller på med

  • Fluffguf

    Jag är också sjukt sugen på socker ibland, mest såhär på kvällen.
    Jag borde verkligen hitta något som jag kan äta med gott samvete, någon som har tips?

  • Fluffguf
    EttElaktTroll skrev 2009-05-06 23:33:26 följande:
    Hallon o grädde/yoghurt eller lite nötter kanske?
    Bra tips, tack Suget efter något att tugga på på kvällen är det enda jobbiga tycker jag, jag håller mig mätt hur bra som helst...
  • Fluffguf

    Jag har haft syndardag idag, så jag har fuskat rejält, men från och med imorgon kör jag hårt igen! Förutom idag har det gått hur bra som helst

  • Fluffguf
    EttElaktTroll skrev 2009-05-10 00:30:49 följande:
    Jag fuskade oxå Kunde inte äta idag, va verkligen inte hungrig och sen sa det bara pang så jag tvingade min man att köpa en japp åt mig Men annars går det bra haha Vill du oxå ner i vikt eller gör du det bara för hälsans skull?
    Mmm, ibland måste man kunna fuska utan att må dåligt över det, nya tag imorgon! Jag planerar in mina fuskdagar och låter det gå längre emellan efter hand så blir det lättare för mig. Man är ju olika där, många tycker ju att det är lättare att sluta tvärt.
    Tanken är att jag ska gå ner en hel del, hittills har jag tappat ungefär 3 kg sedan förra torsdagen, fast nu har jag väl gått upp en del igen, man binder väl en del vatten när man äter kh igen?
    Hur länge har du hållt på?
  • Fluffguf

    Jag köpte förresten hem lite olika nötter idag, vi var på coop forum där de har mycket mer sånt än i den lilla affären vi brukar handla i. Jag hittade flera sorter med 3,5% kh, så det är perfekt när jag blir sugen på nåt. Vi köpte fläsksvålar också, jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla det, men det var helt okej, bra ersättning för andra snacks.

  • Fluffguf

    Då är du typ tre dagar före mig då
    Jag har faktiskt knappt mått dåligt alls, jag trodde att jag skulle må skit med tanke på hur mycket socker jag åt innan, men det har gått bra. Jag har haft lite hjärtklappning ett par gånger och varit lite yr, men jag tror att det snarare beror på att jag har varit förkyld och haft lite feber. Men idag när jag åt kolhydrater mådde jag riktigt uselt! Nu blir nästa mål att klara 4 veckor utan att fuska!

  • Fluffguf

    åhh vad irriterande, jag kan inte posta mitt inlägg {#lang_emotions_yell} tur att jag kopierade det

Svar på tråden lchf pepptråd