Vilket bordsmargarin är nyttigast?
Ja, som rubriken lyder:
vilket smör på mackan är egentligen nyttigast, dvs innehåller bäst fetter?
Ja, som rubriken lyder:
vilket smör på mackan är egentligen nyttigast, dvs innehåller bäst fetter?
Bregott!!!
bregott för det innehåller naturliga fetter, de andra lättmargarinerna innehåller massa tillsatta ämnen.
Tycker ni inte att Bregott är hårt att bre med ? Vi använder Beccel det gula, jättegod smak.
Bregott är inte alls lika hårt nu som förr faktiskt, så upplever jag det iaf. Kanske har dom tillsatt mer rapsolja än innan!?
min kompis som läste lite till diestist säger att om man ska smör på mackan så är det just bregott för det är det närmsta vi kan komma rent smör. men å andra sidan finns det som äter becel för att kolestrolet är för högt . men nyttighets synpunkt bregott
bregott
Bregott! Eller ännu hellre rent smör.
Går hos en dietist och hon säger att ny forskning kommit fram till att Milda smörgåsmargarin är det bästa till mackan då den innehåller mycket vitaminer och fleromättade vegitabiliska oljor.
Man har börjat använda Milda på dagis och skolor pga detta. Så jag har börjat med det nu .
Vi köper alltid Bregott mellan, lättare att breda än vanliga Bregott. Margarin köper jag aldrig numera! Ska jag bara använder jag smör. Dyrare ja, men bara naturligt. Är inte så sugen på extraktionsbensin och dylikt på smörgåsen.