• litenkråka

    Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12

    då gör vi igång med ännu en ny tråd!
    Många avverkade och många fler lär det bli

  • Svar på tråden Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12
  • litenkråka

    Hoppas alla ha fått länken hit nu... lite svårt att inte skriva samma sak till alla,gör jag det blir jag ju spärrad för "spam".

    Måste bara skriva
    JIPPIIEEEEEE!!!!
    R har fått plats på förskolan precis här brevid som vi köat till i 1,5år nu!!! Så till hösten börjar han där... Ska försöka få hans inskolningen tidigare lagd efter som vi ska till Tunisien i månadsskiften aug/sep o han har plats där från 17aug men jag tror det ska ordna sig!

    Nu ska Isabelle ammas o sen busstur för att hämta R men det känn så mycket lättare nu, 2timmar fram o tillbaka mot ca. 15 min fram o tillbaka from hösten

  • Ia 70

    Hoppar in, tack kråkan, fattar inte HUR snabbt tiden går
    Vad roligt att ni fått plats: Grattis!!
    Vi är jättenöjda med vårat dagis (pysslingen) till hösten flyttar hela gruppen på 12 barn upp en våning med sin personal, känns superbra. Dock så har vi i dagarna fått brev fr Norrmalm om vi vill stå kvar i kön för byte av förskola, jag ändrade bara datum, då man aldrig vet varken hur man i framtiden kommer att bo eller om man kommer att vara fortsatt nöjd.

    Nu slutar jag snart för idag, hej hopp!!


    Barn födda 96/07 och blivande trebarnsmamma: BF 7 sept-09
  • jentha
    Kråkan: bra att du gjorde en ny tråd! och grattis till fsk-platsen!
    // jentha (¯`°?.¸ Folke och Esters mamma ¸.?°´¯)
  • svalan77

    Kråkan: skönt med dagis! Då får väl lillasyster plats på samma också?

    Idag blir det tidigt läggning för mig, flyget hem går 07, så jag måste åka 04.30 från hotellet...

    God natt!

  • miss lyckad

    Sitter hemma i soffan och har tråkigt... Jag har varit hemma från jobbet i 2 dagar nu och ska stanna hemma resten av veckan. Jag får ont i magen så fort jag rör mig nästan så jag försöker att inte göra så mkt, vilket blir väldigt långtråkigt efter ett tag. Jag ska till läkaren på tisdag, så får jag se vad han säger.

    Den här veckan när jag har lämnat Rasmus på dagis har han varit ledsen. Det är så jobbigt, även om jag vet att han slutar gråta 2 sekunder efter att jag har gått. Han verkar var inne i ngn fas med lite separationssvårigheter. Så det är skönt att jag är hemma från jobbet och inte behöver stressa iväg utan kan vara kvar ett tag med honom innan jag går.

  • litenkråka

    Det känns super skönt att fått plats så när,sen är det bara att hålla tummarna att I får plats där nästa höst... Bara det slutar tillräckligt med barn så sak det ordna sig för henne med!

    Misslyckad- Ju närmare förlossningen jag kom destdå svårare hade R att bli lämna på dagis på morgonen,o så blev det samma sak efter I kom ut sen bra 2månader o nu har han haft en svacka igen men nu går det bra. Nu bråkar han hemma med mig på morgonen istället för att grina när pappa lämnar på daigs.

  • jentha
    kråkan: jag skrev och frågade Folkes fsk hur det ser ut med platser och syskonförtur inför våren (Ester ska ju börja i januari 2010) hon sa att hon inte kunde lova något men att hittills hade inget syskon hamnat på någon annan fsk, bara på en annan avdelning. Så jag känner mig hoppfull inför nästa vår. Det är ju alltid knepigare att få plats i jan än i aug...
    // jentha (¯`°?.¸ Folke och Esters mamma ¸.?°´¯)
  • miss lyckad

    Rasmus går ju på ett litet föräldrakooperativ, så för vår det är det inga problem med plats för syskonet. Alla syskon är garanterade plats. Nu är det dessutom fler barn som slutar än som börjar i höst så det ska göras en aktiv raggning av nya barn. Eftersom dagiset ligger på landsbygden så är det ju inte så många som inte bor här som söker plats här.

  • litenkråka

    Montesori föräldrakoperativet som finns här har inte plats för alla syskon i höst,det slutar för få barn.Så dom vet inte hur dom ska göra,tydligen har dom max antal barn i huset som det får vara....

Svar på tråden Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12