• sylvie

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    Nu har jag också hittat hit! Tack för länken kalimero! Och vilket bra namn på tråden Caribe.

    Jag undrar också hur det har gått för Ainomia. Håller fortsatt tummarna för att du plussar!

    Och hur mår Feia... kramar till dig vännen!

  • sylvie

    Hej på er!

    Är oerhört ledsen för er skull, Feia och Ainomia. Men jag hoppas fortfarande på ett mirakel...

    Grattis till lyckat VUL Kalimero och lycka till på ÄP på tisdag!

    Vera - grattis till alla äggen! Nu hoppas vi de utvecklas fint över helgen och att ni får ett jättebra besked på måndag, med många befruktade.

    Skönt att höra att ni mår bra Scutellaria och Chippi, trots att era bebbar är små. Hoppas de växer till sig den sista tiden.

    Kul att så många är igång samtidigt nu och i startgroparna... Tänker på er alla!

  • sylvie

    Åh så tråkigt för er Ainomia. Stor kram till dig! Hoppas ni kan lyckas på egen hand, för som andra sagt kan du ju uppenbarligen bli gravid. Jag hoppas också du vill fortsätta hänga med oss och titta in ibland.

    Feia - är ledsen för er skull också. Många kramar till dig!

    Grattis till sprutstart CJH.

    Låter underbart med överraskningsutflykt till Fjäderholmarna, Chokladoman.

    Tänker också på dig Tickan. Stor kram! Håller med om att du saknas i tråden.

  • sylvie

    Det var inte så dåligt Kalimero med 4 ägg. Fortsätter hålla tummarna för fin befruktning och delning.

    Känner igen det du beskriver. Jag blödde också ner 2 rockar och lakanen på sista plocket. Även nederdelen på tröjan jag hade på mig under rocken. Hade dock inte ont efteråt. Hoppas du repar dig bra trots allt blod. Håller med om att det inte alls känns kul att gå till den offentliga toaletten där det kan dyka upp folk hela tiden. Saknade också det privata rummet. Förstår inte varför de försämrar för oss, men det är väl helt enkelt enklare för dem.

    Nu får du vila och ta hand om dig! Kram!

  • sylvie

    Ja Kalimero, nu är det sista gången du är frukostgäst där får vi hoppas! Jag fick aldrig någon förklaring varför jag blödde så mycket. Men bra att de talade om för dig. Man blir ganska rädd förstås. Klarade mig utan Citadon den gången. Du äter väl inte Citadon för nära inpå ET? Har läst att man inte ska äta den sortens värktabletter om man försöker bli gravid. Idag är det väl ok men imorgon får du nog ta vanliga Panodil eller liknande. När jag frågade labb-personalen som ringde sa de likadant. En Alvedon var ok om man fortfarande hade värk. Håller tummarna stenhårt nu för dina små ägg. Hoppas alla fyra blir fint befruktade.

    Tråkigt som sagt att man inte får bestämma själv var tråden ska ligga. Tog mig länge innan jag hittade tråden och förstod att den var flyttad. Hade jag inte haft den under "mina favoriter" hade jag nog aldrig hittat den.

    Stor kram till Ainomia och TeresaK! Förstår att det känns oerhört tungt att få ett sånt besked. Jag är ju i liknande situation, att de inte tror på oss och ger oss så stor chans, men vi får i alla fall ett till försök, och det känns skönt. Blir dessvärre inte förrän i augusti nu.

  • sylvie

    Nej ingen förklaring vad jag minns. De konstaterade bara att jag blödde mycket. Hade ÅR den gången och visst kom hon och tittade till mig efteråt och undrade hur jag mådde.
    Jo jag fick ditt meddelande med nya trådlänken, tack! Det var under helgen när de flyttade den som jag undrade vart den hade tagit vägen.

  • sylvie

    Grattis Kalimero! Åh vad glad jag blir jag också. Nu ska åtminstone ett av dina toppembryon fästa. Är också intresserad av hur mycket l'arginin du ätit?

    Och grattis Vera till dina blastisar! Håller tummarna för den du ruvar på också. Det låter verkligen lovande! Ja nu ska Vera ha det första plusset i vår nya plusstrend som kommer infinna sig i vår tråd nu...

    Välkommen Alohapingla! Ledsen att det inte gick vägen för er, men tredje gången gillt! Ja denna tråd har underbara människor som också hjälpt mig upp ur det svarta hålet.

    Jobbigt Chokladoman med cystor och att ni måste vänta med ert FET. Vet hur jobbigt det är att behöva vänta till efter sommaren. Men bättre att vänta och ha de bästa förutsättningar istället. Ska cystorna försvinna av sig själv eller tar de bort dem?

    Är också avundsjuk på er som har trädgård... Får hålla tillgodo med balkong i alla fall.

    Kram till er alla!

  • sylvie

    Oj vad ni har skrivit mycket...

    Vilka roliga katthistorier! Både Katja och Fred är urgulliga och liknar varandra. Vilket fint hus ni bor i Scutellaria. Själv är jag nog mer en hund-människa. Växte upp med hund och skulle gärna vilja skaffa en nu, näst efter bebis då förstås.

    Här har ni ytterligare en duktig flicka. Har varit på väg in i väggen två gånger, senast nu efter vårt andra misslyckade IVF. Har först nu insett att jag måste ta det lugnare och tänka mer på mig själv. Det är inte värt det att jobba mycket, för som ni säger får man oftast ingen uppskattning för det. Den här tråden verkar vara full av likasinnade "duktiga flickor". Kanske därför vi alla gillar att hänga här tillsammans!?

    Fru H - jag rekommenderar också att du tar Orgalutranet i magen istället. Finns vanligtvis mer fett att sticka i där. Alla som har gått på SH kan intyga att man ska ta den i magen. Tycker också att den svider, speciellt efteråt, men jag fick rådet av en barnmorska på SH att spruta in lösningen väldigt långsamt. Då känns det faktiskt mindre, även efteråt.

    Låter bra med en resa till Palma, Alohapingla. Tror verkligen på det att försöka koppla bort allt för en stund och hämta nya krafter. Och solljuset förstås... Se hur bra det gick för Kalimero t.ex.

    Jobbigt att inte hitta färjor över till Åbo, Caribe. Hoppas det löser sig och att ni får hytt också.

    Ha en fortsatt trevlig helg alla!

  • sylvie

    Grattis på födelsedagen Karsten!

    Tittar också in och undrar hur det går för våra ruvare. Låter positivt Kalimero och Vera! Håller tummarna för er.

    Och även för dig Caribe! Miss Finland nr 2 verkar vara bra på gång! Bra att du fick tag i en hytt.

    Grattis Fru H till dina många blåsor och lycka till på ÄP imorgon! Ser fram emot rapport på lördag eller när ni är hemma igen.

    Lycka till La Star med FET på fredag!

    Kram till er alla tappra kvinnor i tråden!

  • sylvie

    Grattis Fru Hagelin!!! Vilket kanonresultat med fem till frysen också.

    Måste införskaffa det där L'arginin!

    Många som ruvar nu... Håller tummarna för er allihop!

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)