Inlägg från: Semlan10 |Visa alla inlägg
  • Semlan10

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    Vad bra att du fixade en ny tråd Caribe!! Och vilket bra namn det blev

  • Semlan10

    GI är en vettig diet Lerkorg, tycker du ska satsa på den istället för på pulver! Kroppen behöver ju massa olika näringsämnen etc (t.o.m fett!) för att fungera bra. Och brieost är ju inte fel Äter man sig mätt har man dessutom ork att röra lite på sig också och då blir resultatet ännu bättre.

    Man behöver inte koordinationsförmåga för yoga det kan jag intyga. Jag är ganska okoordinerad och inte det minsta vig men jag lyckas yoga ändå Inte någon avancerad sort men det finns ju många olika sorter. Det fina med yoga är att man alltid utövar det efter sina egna förutsättningar, det kanske inte alltid ser så vackert ut men huvudsaken är att det känns bra!

    Nu ska jag sluta hälsoföreläsa och gå en liten promenad för att köpa en nyttig lunch istället

  • Semlan10

    Ja en liten februaribebis vore underbart... men jag vågar knappt tänka tanken.

    Det har verkligen gått helt sjukt snabbt för mig, bara 23 dagar mellan FET och ÄP. Är ju helt galet egentligen, mentalt har jag inte riktigt hängt med men det kanske är lika bra. Sen var det ju blastocyst-FET och ovanligt kort sprutperiod, men ändå.

    Det där med insulinnivåer tror jag det kan ligga något i, men det är ju mest om man har ÄL-problem. Kroppen behöver vara i balans för att fungera optimalt och för mycket av något, t.ex. socker, kan ställa till det. Många akupunktörer är ju inne på att ta bort socker och vete exempelvis när man försöker bli gravid, och akupunktur går ju ut på att skapa balans. Men i måtta är det nog ingen fara, som med det mesta!

  • Semlan10

    Hoppas hoppas Ainomia att det bara är så att du har testat för tidigt. Så länge blodet inte forsar finns det väl hopp? Många kramar till dig!
    Och oavsett hur det går hoppas jag att du orkar stanna kvar här, iaf titta in lite då och då!

  • Semlan10

    Nu har jag börjat vakna till liv igen... Blev så otroligt groggy av drogerna denna gång, jag var visserligen mer vaken under själva plocket än tidigare gånger, men när jag kom hem kröp jag direkt i säng och sov 3 timmar. Hade kunnat stanna där längre men kan ju inte sova hela dagen, då blir det nog ingen sömn i natt. Har varit sjukt trött hela veckan så det bidrog säkert också.
    De 3 stora och 7 små blåsorna blev... 13 ägg! (??!) Nu sa de visserligen att några sannolikt inte var helt mogna, men jag hade aldrig vågat drömma om ett så bra resultat. Nu ska jag inte säga för mycket innan jag vet något om kvalitet och befruktning, förstås. Men oavsett det så har jag väl bevisat en gång för alla att antal blåsor som syns på första (och t.o.m andra!) VUL inte behöver säga så mycket om det antal ägg som till slut kommer ut

    Ont i magen har jag och blöder en hel del men det tar jag så gärna just nu. Nu finns det t.o.m chans till långtidsodling, men annars blir det ET på måndag.

    Jag tror stenhårt på en "halv feia" för båda våra ruvare!! Har inte så mycket erfarenhet av grav-tester då jag nästan alltid börjar blöda innan jag har chans att testa, men Lerkorg har säkert rätt i att RFSU:s test är skräp!

    Roligt att höra en solskenshistoria Milli

    Kalimero hur går det för dig när har du nästa VUL?

  • Semlan10

    Jag får inte veta något förrän på måndag, det är det där med helgstängt igen.. Labbpersonalen tar visserligen hand om dom små även på helgen men de ringer inte till folk. Så det blir en nervös väntan över helgen.

    Ja Lerkorg du får peela dig men undvik morötter bara annars blir du ännu gulare

    Håller tummarna för imorgon Kalimero!

  • Semlan10

    Usch vad ni har det jobbigt Feia och Ainomia, blir så ledsen för er skull. Men fortsätter ändå att hoppas mot alla odds. Det är verkligen hög tid för ett par trådmirakel!

    Feia, om du inte brukar få spottings så kanske det inte behöver vara negativt? Men förstår att det känns kört.

    Skönt att komma igång Chokladoman, även om tanten bara smyger längs väggen än så länge

  • Semlan10

    Nej vad ledsamt Ainomia och Feia. Trodde också verkligen att det var er tur. Det är så orättvist! Massor av kramar.

  • Semlan10

    Fjäderholmarna låter mysigt Chokladoman! Min sambo fick också en hint

    Ja det är nervöst nu. Och tydligen ringer de inte innan kl 10...

  • Semlan10

    Jaa det blir långtidsodling! 6 st fina befruktade ägg var det, sen var det ytterligare ett par som var befruktade tror jag men de höll inte måttet. Vilken lättnad, har varit så orolig hela helgen. Nu börjar nästa nervösa väntan för att se om de överlever till på onsdag...

    Hur är det med dig Feia? Du borde väl få en missfallsutredning nu, inte för att det hjälper sorgen men då kanske man kan hitta något som går att justera? Om inte annat är det bra att få veta istället för att leva med den gnagande ovissheten.

    Ja det var dumt av FL att flytta vår tråd, det är lite Big Brother ser dig över det hela. Eller kafka-likt, med ärendenummer som inte finns... Jag är med på att skicka klagomejl om det behövs!

    Vad bra att ni har beslutat att försöka en gång till Spelbrud. Då har du hela sommaren att ladda!

    Klart dina ägg inte ska rymma Kalimero!! En gång räcker för en livstid.

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)