• FruSas­cha
    Äldre 18 May 21:13
    2526 visningar
    48 svar
    48
    2526

    De numera utspridda mammornas tråd 4

    Hej på er. Ja det har varit stiltje på tråden ett tag

    Hur är det med er Maria och Edgar? Ingen bebis i sikte än? Det var väl i början av juni han skulle komma?

    Hur går det carolina med två barn, ni har fullt upp nu då kan jag tänka mig?

    Jag hoppade ju också på 2009-tåget av en slump, det blir ju en 09 här med I oktober. Det var inte riktigt planerat men nu blev det ju så ändå.

    Tja vi kollade sclagerfestivalen, norrmannen var bra tycker jag. Men vad vet jag, är ju ingen musikexpert direkt.

  • FruSas­cha
    Äldre 20 May 19:45
    #6

    Jag vet inte riktigt, vilken vecka, jag var hos mvc för att kolla upp när det skulle bli eftersom jag hade sån dålig koll, och hon sa efter lite mätningar och sånt att runt 24 oktober blir det. Det kom verkligen som en chock, eftersom jag fick reda på det så sent, jag bara undrade varför jag blev så rund och tänkte att nu får jag nog dra ner på godisätandet

    Hur går det för era små på dagis? I början gick det bra för oss, men nu har Fillen börjat trilskas lite när man ska lämna honom. Det går bättre när S lämnar men när jag gör det så blir han jätteledsen och klänger sig fast runt halsen på en så man knappt kan andas. Tycker era att det är skoj på dagis? Vi ska på vårt första utvecklingssamtal på måndag, ska bli spännande och se vad de säger. Men än så länge vet vi att han är ett matvrak, han tar alltid två portioner mat och skulle kunna äta ännumer om inte förskollärarna tog bort maten, de har aldrig sett en som äter så mycket säger de Undrar vem han brås på?

  • FruSas­cha
    Äldre 27 May 20:44
    #9

    carolina: Ja tiden går fort har det redan gått tre månader?

    Stina: Kul att se dig här i tråden. Hoppas allt är bra med lilla familjen

    Fille får så långa dagar på dagis jag jobbar ju heltid och S veckopendlar till stenungsund, så 4 dagar i veckan är jag själv med fille och ska både hämta och lämna. Inte alltid det går ihop sig men som tur är har jag mina svärföräldrar nära.

    Undrar hur det går för Maria och Ed? Är det bebis på gång i Kungälv kanhända Det är ju juni snart

  • FruSas­cha
    Äldre 28 May 18:58
    #10

    Idag har jag varit på rutin UL. Allt såg bra ut ina konstigheter som tur var. Och så fick vi reda på könet till 99 %. Denna gången fanns ingen snopp

  • FruSas­cha
    Äldre 29 May 20:18
    #12

    Hej. Ja man ska väl göra ett sådant där köns UL också för att vara på den säkra sidan. har också hört om flera personer som fått fel besked. När gör man ett sånt?

    Ja då har du några veckor till att vänta då. De sista veckorna är inte så kul, man får aktivera sig för att inte gå under av tristess Tur att du jobbar ett tag till i alla fall.

  • FruSas­cha
    Äldre 6 Jun 12:56
    #15

    Usch vad tråkigt för er tjorvis. Hoppas hoppas att det blir en 2010 för er.

    Sessa: Lycka till på resan, hoppas ni får en underbar semester.

  • FruSas­cha
    Äldre 10 Jun 18:31
    #18

    Hej stina och kul att se dig tillbaka i världen

    Shit säg inte att det blir jobbigare med 2, nu blir jag nervös Men Fillen är rätt snäll, och taskig mamma som man är så skickar man honom att hämta olika saker man behöver medans man sitter i soffan och jäser. Han är jättesnäll med sånt att hämta saker till mig och så. Inte för att jag är helt orörlig ännu, men det kommer mer och mer nu.

    Ja Stina vi vill veta allt om din förlossning, berätta hur det var och hur det gick. Sånt tycker jag är spännande. Men spar gärna de otäcka detaljerna tills vi allihopa har fött våran 2:a helst

  • FruSas­cha
    Äldre 11 Jun 18:33
    #25

    Oj vilken hjälte du är maria. Vilken tid föddes han? Gick det snabbt? Det var lite otäckt att han inte andades själv i början men vilken tur att det gick bra sen

    Jag är inte speciellt nervös denna gången för förlossning och så, för vad jag minns var det inte så farligt. Men jag misstänker jag har förträngt en del och förskönat på vägen liksom Hoppas det är som de säger att det är lättare andra gången Tog du epidural maria eller körde du utan? Ja som du ser har vi tusen frågor, men du återkommer säkert när du hämtat dig.

    Stort grattis till hela familjen. Ska gå in och kolla bild nu.

  • FruSas­cha
    Äldre 13 Jun 19:11
    #31

    Vad roligt att läsa era berättelser Stina och Maria. Ha ha Stina ja man tänkte nog som så att det här var enda gången, aldrig mer, när man väl låg där, men fråga mig inte hur, men nu sitter man här ändå och har glömt av allt jobbigt och kommer bara ihåg det fina. Det är nog bra att skriva ner sin berättelse när man har allt i färskt minne, för det kan ju vara kul att ge sen till sina barn när de blir större, så de får läsa om hur de kom till världen (och att de inser att mamma är jordens hjälte och att man bör vörda henne i resten av sitt liv)

  • FruSas­cha
    Äldre 30 Jun 19:19
    #32

    Hej.

    Hur har ni det i värmen? Det är tyst i tråden så jag gissar ni har fullt upp med barn och semestrar .-) har haft lite semester själv ockå, vi var i Kolmården med filips morfar, och så har vi varit hemma hos min mamma på landet, solat och badat i sjön, och varit i Stockholm.

    Hoppas ni inte smälter bort, och att allt går bra med era små. Tänk snart är våra stora barn snart 2 år. shit vad tiden gått fort

    Men alltså jag måste bara säga att den här åldern är den absolut bästa åldern Dom är bara så roliga just nu.

  • FruSas­cha
    Äldre 6 Jul 19:40
    #38

    Hej hej, kul med lite aktivitet i tråden

    Fillen ska få en sån där leksaksspis av oss, typ ett minikök med leksakskastruller och sånt. han älskar att hålla på i köket och jag är inte den som är den, för han ska bli en jämställd man har jag bestämt Struntar i att folk höjer ögonbrynen åt det, han gillar faktist att hålla på att pyssla med grytor och sånt.

    Ujujuj vad nervös jag blir när ni berättar hur det är med 2 barn. Jag tror jag kommer sakna det där cafe livet man hade med er när man bara hade ett barn. Det lär ju inte existera nu tänker jag. Ja det kommer jag verkligen att sakna för vi hade ju så roligt. Kommer nog bli lite mer ensamt nu då man kommer kanske inte ut på stan så mycket. Men Fillen ska ju visserligen g¨å på dagis men bara 15 timmar i veckan. Som tur är har jag en kollega som ska få bebis samma dag som jag är det beräknat, men det är deras första barn och då är ju allt annorlunda tänker jag

    Stackars Elvira med magen. Ja man får flashbacks om det där minifom kladdet Analysera bajset och lägga om kosten och så, ja hualigen. Hoppas hon blir bättre snart.

  • FruSas­cha
    Äldre 7 Jul 20:03
    #43

    Ja det verkar vara lite jobbigare med 2 barn som man ska hålla koll på. Tur att våra stora barn är så duktiga

    Vi ska också bara bjuda släkten, han har ju inga direkta jämnåriga kompisar ännu, de på dagis känner man ju inte har aldrig träffat deras föräldrar alla lämnar vid olika tider. Men han har ju sina två killkusiner som är 2 år och 6 år och en syssling som är 5 år, men thats it.

    Fillen har inga favvo porgram på Tv än, han tittar aldrig på tv nästan, bara om det är tv-reklam med tigrar (Reklamen för kolmården älskar han och ryter varje gång tigern kommer i bild) eller andra djur

  • FruSas­cha
    Äldre 24 Jul 19:01
    #45

    GRATTIS Lova och Edgar på er 2 årsdag

    Hoppas ni får mycket fina presenter. Och era mammor fyller ju också år i dagarna, så grattis till mammorna med

  • FruSas­cha
    Äldre 27 Jul 21:30
    #47

    Grattis Isabell på 2 årsdagen.

    Ja helgen har varit stressig med barnkalas och allt. Nu är Fillen på semester hos min mamma för S och jag jobbar, så vi har barnfritt. Känns konstigt och jag saknar honom hela tiden. Men han har det bra med sin mamma och sin moster. Så det här veckan blir det 2 bio (idag var vi på Johan falk och på torsdag blir det Bruno) en after work med kollegorna samt restaurangbesök med svärisarna. Har inte haft barnfritt så länge förut.

    Jobbigt det där med att de inte sover, du måste vara hur trött som helst nu Stina. Det är ju verkligen guld värt om de kan sova på dagarna för då kan man hinna städa lite och sova lite själv men gör de inte det så blir det ju jobbigt. Fillen var ju också en sömnvägrare ett bra tag innan han kom på det roliga med att sova vid runt 7 månaders ålder .-) Så håll ut

Svar på tråden De numera utspridda mammornas tråd 4