• Mia100

    Fortsättning för: Vad har hänt med "Vi som går på Cura"

    Afrodite: Lycka till i morgon...! Jag håller tummarna{#lang_emotions_flower} Kram

  • Mia100

    Kissen82: Fy, bubblan...känner med dig...både min man och jag sitter här och pustar när vi läser vad du skrivit! Vi håller tummarna att det blir ett blastocyst till dig på lördag! Lycka till och ge inte upp kämpa tillsammans!!

  • Mia100

    Hej, hej...här är det inte lika muntert...tyvärr....! Jag började blöda i dag på ruvdag 14...{#lang_emotions_cry}...! Känns jäkligt att behöva sätta sig på väntlista till august men vad gör man...!

    Afrodite: Lycka till nu med ert lilla ägg, ta väl hand om det och se till att det stannar!
    Håller alla tummar och tår för er!!!

  • Mia100

    Bengalen: Va, trist...! Jag vet hur du känner dig....! Vi får ta nya tag i augusti, även om det känns som evighet dit.....!!
    Fick mina nya recept och mitt nya schema med posten i dag, kändes rätt bra....det är ju ett steg närmare. Får börja spraya och spruta under deras semesterstängning så blir det VUL så fort de öppnar.
    Styrkekramar till dig....!

  • Mia100

    Afrodite: Va, tråkigt att det inte ville sig för er heller....men ni är som sagt inte ensamma!!! Många styrkekramar till er! Vi får ta nya tag i augusti, även om det känns länge dit... vi får tänka att det är bra att kroppen får återhämta sig riktigt!!!

  • Mia100
    afrodite skrev 2009-06-02 08:30:22 följande:
    Majamy, jag fick men exakt på den dagen som jag skulle fått om jag inte gjort IVF alltså 14 dagar efter ÄL. i mitt fall ÄP. Jag fick jätte lite i 3 dagar, men nu har jag lite mer, det konstiga är att det inte alls gör ont, ingen mensont som jag brukar ha. men jag slutade inte med progestron förren idag man vet ju aldrig om det verkligen är mens. jag har testdag på fredag , men vi ringer dom idag och säger att vi misslyckats och att jag slutat ta progestron.Miia: tack! men jag känner inte alls för att vila! hihi kram
    Jag vet...! Jag vill också direkt men va fan.....det är ju inte vi som styr!!!{#lang_emotions_laughing}
    Testa en helkväll på Casinot med god mat och dryck, det piggade upp oss lite!
    Kram
  • Mia100
    afrodite skrev 2009-06-03 09:17:13 följande:
    Tack Mia! Jag har så sjukt mycket att göra, en stor grej på fredag, ligger efter och måste jobba hela tiden...Jag har inte hunnit vara ledsen ordentligt så jag är sjukt labil..hihi...vid minsta motgång på jobbet så måste jag gå iväg och böla lite, sedan är jag helt Ok igen efter 5 minuter. Men nu är det bara en & halv vecka kvar sedan skall jag har semester i 2 veckor, då skall jag ta hand om mig själv och min man, mysa, äta gott! hihihihi...
    BRA, lycka till...! Kram
  • Mia100

    Majamy: JÄTTE GRATTIS!!!! {#lang_emotions_laughing} Va, kul.....! {#lang_emotions_laughing}{#lang_emotions_laughing}
    När sommarstänger  Cura? Jag vet att de öppnar den 13/8.

  • Mia100

    Skoflicka: Håller tummarna för dina små ägg och att de roat sig som de skulle i natt!!
    Du ska se att du har säkert flera fina 4-celliga i morgon!! Lycka till!{#lang_emotions_flower}

  • Mia100

    Ebba: Fy, bubblan....det finns inte ord för det! Sänder styrkekramar!!!{#lang_emotions_nalle}

    Skoflicka: Håller tummarna att det ska gå bra! Vet vad du menar med proggisarna, lagom grisiga, kladdigt överallt!!!{#lang_emotions_flower}

Svar på tråden Fortsättning för: Vad har hänt med "Vi som går på Cura"