Frysa sockerkaka ?
Säkert en dum fråga, men iaf... Kan man frysa sockerkaka ? Hur fryser man den bäst isf ? Typ en halv kaka eller i portionsbitar ? Hur tinar man sockerkakan bäst ? I rumstemp eller micro... ?
Tackar på förhand för era tips
Säkert en dum fråga, men iaf... Kan man frysa sockerkaka ? Hur fryser man den bäst isf ? Typ en halv kaka eller i portionsbitar ? Hur tinar man sockerkakan bäst ? I rumstemp eller micro... ?
Tackar på förhand för era tips
Jag skulle dela den i två halvor. Och ja, klart det går att frysa in. Rumstemperatur är alltid bäst när det gäller att tina den sedan.
Klart det går. Frys den hel eller i bitar.
Sockerkakan brukar kunna bli godare efter den varit fryst, jag fryser in den på en plasttallrik och med en plastpåse om. Hellst tinar jag den i rumstemp annars går mickron men då får man vara försiktig :)
Hel är bäst, då behåller den sin saftighet, det som går förlorat är den frasiga ytan man annars är det nästan godare fryst :)
jag brukar frysa in sockerkaka i skivor (bakar dem då i avlång brödform) och sen tina dem i brödrosten. Blir supergott - krispigt på ytan.
Åh, tackar så mycket för era snabba svar och bra tips Nu så ska här bakas