Inlägg från: Eurasier |Visa alla inlägg
  • Eurasier

    En tragisk historia!

    Lite OT kanske, men klarar ett barn klippa av en snopp med en sax? Är det inte lite segt? Och borde inte ungen tjuta högljutt? Kan tänka mig att det skulle göra ganska ont. Jag vet inte jag.
    Är det ngn som har hört om de fyra damerna som skulle till Ullared, och råkade köra på en katt. De visste inte riktigt vad de skulle göra med katten så de la den i en tom kasse de hade i bilen och så tänkte de ringa ägaren senare. De glömde av katten och gick in för att handla, sen skulle de lasta in sina nyinköpta grejer i bilen, och ställde påsen med katten utanför. När de hade packat in allt gick de och satte sig för att äta. De fick då till sin fasa se att kassen stod kvar utanför bilen, men innan de hann ta bort den kom det en gammal dam, som tittade sig omkring, tog upp kassen och tittade i den. Hon blev så chockad att hon svimmade och slog huvet i marken och fick åka ambulans därifrån. Detta är sant för min mammas arbetskamrat var en av damerna.

  • Eurasier
    timalillah skrev 2009-05-18 11:30:57 följande:
    Jag hade trott dig om det var din mamma men nu när det är din mammas arbetskamrat så tvekar jag .
    Nej, men min mammas arbetskamrat är en av de ärligaste människorna som finns (har aldrig träffat henne men ändå). Tror inte helt på det själv, men har faktiskt inte hört den någon annanstans, så därför ville jag kolla här, om någon har gjort det.
  • Eurasier
    timalillah skrev 2009-05-18 11:44:24 följande:
    Ha ha vad vet jag, skulle ju kunna vara sant men varför fan tittar hon i en påse som inte är hennes aja baja tänkte hon sno ngt? Hennes ärlighet är att tvivla på
    Ja, är det sant, fick hon sitt straff direkt så att säga.
  • Eurasier

    Förlåt att jag tjatar, men är det möjligt att ett barn klarar klippa av en snopp? Isåfall måste jag skydda sonen, för jag har ingen lust att backa på dottern.

  • Eurasier
    ming skrev 2009-05-18 11:48:41 följande:
    Möjligt är det ju. Men troligt, njaaaaee, det tror jag inte.
    Så, jag kan leva rätt lugnt då? *gömmer alla saxar för säkerhetsskull*
  • Eurasier
    ming skrev 2009-05-18 11:53:07 följande:
    Du kan nog leva lugnt. Fast det är nog bra att gömma saxar för mindre barn ändå.
    Ja, men de är fem och sju, och kan hantera saxar, men jag har aldrig tänkt på att de kan komma på sådana saker. {#lang_emotions_undecided}
  • Eurasier
    Azumi86 skrev 2009-05-18 15:27:17 följande:
    Självklart fanns det både bilar och garage på 50-talet. Det som man kan ifrågasätta är hur dottern kunde dö på en gång från en bil som backas ur garaget?
    Ja, och hur hon kunde klippa av en snopp med en vanlig sax utan att pojken skrek.
  • Eurasier
    Ejin skrev 2009-05-19 09:29:45 följande:
    Fåret Shaun skrev 2009-05-18 23:45:16 följande: nä men gekås historien är sann... läs bakåt i tråden ska du se... de var faktiskt nån vars kompis mammas bortgita frus älskarinna som de hade hänt ... eller nått sånt
    Det var min mammas arbetskamrat där med. Fan kärringen har varit med om allt.
Svar på tråden En tragisk historia!