Inlägg från: ming |Visa alla inlägg
  • ming

    En tragisk historia!

    Mirva skrev 2009-05-17 21:02:12 följande:
    Haha , men stopp och belägg, hört talas om Photoshop?
    Haha! Nä, men du vet när man fejkar foton så måste man verkligen göra det "äkta". Inget fusk med photoshop inte!
  • ming
    Milliemolly skrev 2009-05-17 21:28:39 följande:
    De har kommit till efter originalet. Originalet var på Ullared. Sedan är det copycats!
    Mmmm, säkert.... Vilket år hände detta din kompis, i Ullared, då?
  • ming
    ming skrev 2009-05-17 21:32:44 följande:
    Mmmm, säkert.... Vilket år hände detta din kompis, i Ullared, då?
    Inget svar. Vad förvånad jag blir. Eller inte.
  • ming
    Linda25 skrev 2009-05-18 09:49:37 följande:
    Den 5 december frågar signaturen Sockerkakan sina vänner andra föräldrar i cybervärlden om någon läst något om kidnappningen som skedde på Gekås i Ullared 14 dagar tidigare:    En mamma tittade bort från sin vagn för ett ögonblick och på den stunden var hennes tvååriga dotter försvunnen! Larm gick och då stängs alla utgångar, ingen kommer in eller ut. Flickan hittades på toaletten, inlåst utifrån med avklippt hår och iförd pojkkläder och förövarna hittades aldrig!    Sockerkakan berättar i sitt inlägg att hon fått reda på händelsen av några som var på Gekås den aktuella dagen, men att hon inte läst ett ord om det inträffade i massmedierna.    Jag fick gåshud och var nära till tårar när jag hörde detta!    Mängder av läsare förfasas över inlägget och berättar att de hört om liknande händelser på andra platser i världen. Andra är mer skeptiska och menar att det aldrig skulle kunna ha inträffat eftersom händelsen skulle ha blivit polisanmäld och på så sätt kommit till mediernas kännedom. Signaturen Musli är helt säker på att det handlar om en skröna "Det har aldrig hänt. Punkt slut".
    Haha, den tråden kommer jag ihåg!
  • ming
    MrsCD skrev 2009-05-18 10:53:02 följande:
    Bl a berattade min syster att hennes kompis (en specifik kompis med namn) blev overkord av sin mamma nar hon var liten, men klarade sig bra. Undrar om det inte var en skrona...
    Det skulle ju kunna vara sant. Men sen är det ju också lite relativt vad som menas med överkörd. Åkte mamman jättesakta och råkade knuffa till henne lite grann bara, eller körde hon i vrålfart och mejade ner henne, liksom?
    Sen ska man vara lite kritisk till andrahandsinformation, eftersom det både läggs till och tas bort information.
  • ming

    Men minns ni den med likmaskarna då? En tjej som var ihop med en kille var hos gyn och de upptäckte att hon hade likmaskar som hade ätit upp livmodern. Hennes kille jobbade på en kyrkogård och det visade sig att han var nekrofil och hade legat med döda kroppar.

    Den berättade en kompis till mig när vi gick på gymnasiet. Det var hennes systers kompis som var tjejen.
    Så nu vet ni att det är SANT! För er är det alltså en tjej på ett internetforums kompis systers kompis. SÅ trovärdigt va!

  • ming
    timalillah skrev 2009-05-18 11:14:35 följande:
    Jag gillar den om boaormen som föreberedde sig för att sluka upp sin ägare www.familjeliv.se/Forum-5-112/m43188961.html
    Moahahaha! Den hade jag faktiskt inte hört på riktigt!
    Som om en orm skulle kunna ha långsiktigt tänkande och planera så där ondskefullt, och dessutom ha kunskap om kroppen och dess fysik...

    Men alltså, låter det för osannolikt för att vara sant, så är det förmodligen inte sant.
  • ming
    Mollie77 skrev 2009-05-18 11:25:54 följande:
    Kanske jag som är trög men är detta sant?
    Nej.
  • ming
    Eurasier skrev 2009-05-18 11:47:50 följande:
    Förlåt att jag tjatar, men är det möjligt att ett barn klarar klippa av en snopp? Isåfall måste jag skydda sonen, för jag har ingen lust att backa på dottern.
    Möjligt är det ju. Men troligt, njaaaaee, det tror jag inte.
  • ming
    Eurasier skrev 2009-05-18 11:50:39 följande:
    Så, jag kan leva rätt lugnt då? *gömmer alla saxar för säkerhetsskull*
    Du kan nog leva lugnt.
    Fast det är nog bra att gömma saxar för mindre barn ändå.
  • ming
    Crista skrev 2009-05-18 15:20:37 följande:
    Det är en skröna! Har hört den förut i ett antal olika varianter. Usch - ta bort ditt hemska inlägg; folk kan ju tro på det och må dåligt av det...
    Ja, eller låt den ligga kvar så att folk inte går på den historien i framtiden, för att "någons svärmors systers kompis" har varit med om det.
  • ming

    Fåret Shaun skrev 2009-05-18 23:45:16 följande:


    Vi läste den när den kom och såg den där.  Den är lika sann som att en flicka blivit bortrövad på Gekås. För att bli hittad med klippt hår och pojk-kläder
    Jo, men du vet, en person här i tråden KÄNNER ju den familjen vars barn kidnappades där. Det är en "kompis kompis". Ullared var originalet och alla andra var bara kopior. Då måste det ju bara vara sant!
  • ming
    Ejin skrev 2009-05-19 09:29:45 följande:
    Fåret Shaun skrev 2009-05-18 23:45:16 följande:nä men gekås historien är sann... läs bakåt i tråden ska du se... de var faktiskt nån vars kompis mammas bortgita frus älskarinna som de hade hänt ... eller nått sånt
  • ming
    MichelleS skrev 2009-05-21 10:39:41 följande:
    Och ni som är så skeptiska. Hur kan ni vara så säkra på att detta inte hänt? Ni kanske är sådanna som kan se saker och ting och vad som hänt förr i tiden?. Ja det verkar inte bättre! Jag tycker iallafall ine denna historia låter så osann som ni påstår. Jag har hört/läst om värre saker som verkligen är sanna, men som jag verkligen inte vill tro på..
    Men du håller väl inte fortfarande på att det hände din mormors pappas arbetskamrat, eller vad det nu var?
  • ming
    MichelleS skrev 2009-05-22 09:03:34 följande:
    Det är inte alls omöjligt. Snoppen är för det första inte stor när de ät små och en sax är väldig vass mot den lilla om man säger så. Pojken kan ju vart så liten att han inte han ana att det var fel, det systern gjorde. Det är heller inte ovanligt att småbarn leker på ett väldigt konstigt sett. De villju utforska saker och ting. Om de inte gör de, så lär de sig ju ingenting (enligt deras värld)
    Men seriöst.... Okej, visst att en unge _skulle kunna_ klippa av en annan unges snopp. Men den ungen lär ju knappast sedan förblöda. Och varför var helt plötsligt dottern bakom bilen egentligen, för att lyckas bli påkörd?
    Det låter otroligt godtroget att verkligen bara svälja en historia så där med hull och hår utan att kritiskt granska den ens liiiiite.
Svar på tråden En tragisk historia!