Inlägg från: Monchichii |Visa alla inlägg
  • Monchichii

    Hey Jude! Del 14

    Hej på er allihop!

    Ville gärna in och kika hos Tili men kommer inte in där!

    Jag måste verkligen ta tag i mig själv och kosten, har inte vart så skötsam men det får det bli ändring på nu!

    Idag ska jag städa massor och imorrn är det skolavslutning för vår dotter, mormor kommer nog hit då! Vårt hem är kraftigt försummat efter alla projekt vi haft Sen bär det nog av till Karlskrona då en vän till mig ska passa en hytta och vi tänkte passa på att blåsa lite glas!

    Nästa är utställning på Öland, det ska bli superspännande och själva utställningsobjektet jag håller på med är fullt med detaljer och riktigt kul att genomföra!

    Någon som kan uppdatera lite? Känner inte igen alla nick här och så verkar alla ha många fler barn än sist jag tittade in jag har fortfarande "bara" tre stycken Min minsting säger nu ordet "faktiskt" 2,5 år, haha! Dottern är stora tjejen och börjar skolan efter sommaren. Vår mellankille börjar också bli stor och börjar på stor-avdelning efter sommaren!

    Kramar till er alla!

  • Monchichii

    Nu kom jag in, ville ju se bilder av dig Tili! Men, vilka sötnosar jag hittade! Jättefina ungar!

  • Monchichii

    Spännande Ellie May!

    Jag är Monsa eller Monchichii nu mer. Startade första tråden om frågor angående Judar i dagens samhälle då jag gick en kurs i religion i början av 2005 eller i slutet av 2004, det kom massa trevligt folk dit och sen startades första Hey Jude! När jag läser Hey Jude är det ömsom Beatles ömsom svenska Jude.

    Nu är vi uppe i 14 styckentrådar och människorna här några av dom finaste jag "lärt känna" så här över internet. Kul att tråden fortsätter leva och oj vad många trådbebisar som kommit över åren. Min anknytning till Judendomen är de i tråden som lärde mig en del under mina studier men, jag kan faktiskt inte jättemycket helt ärligt. Det gick snabbt över till vardagsprat om mat och barn och livet helt enkelt och man har delat båda glada och mindre glada stunder med folk här. Ett av dom mest rörande stunderna för mig är när en mycket mycket efterlängtad bebis äntligen efter många års väntan kom till världen. Bästa tråden i någonsin, även om jag nästan aldrig har tid att vara här....

    Jag studerar glas och har studerar och har arbetat med glas i 4 år sammanlagt och så till hösten forsätter jag två år till. Just nu blir det lite utställning i sommar och lite jobb på ett konsthotell som öppnar i slutet av månaden. Jag har många projekt på gång, lite för många egentligen och önskar att det vore fler av mig. Men, min man sa sa åt mig häromdagen att jag i såna fall får bo själv med mina kloner, dom skulle nämligen inte hjälpas åt med projekten utan dom skulle starta ännu fler förstås Ja, så nu har jag med presenterat mig ordentligt! /M

  • Monchichii

    Hejsan hoppsan!

    Här är det fullt upp, massor att göra men så himla roligt! Värsta vädret har vi häromkring men hoppas på bättre väder snart!

    Många kramar allihop! /M

Svar på tråden Hey Jude! Del 14