• Kun

    Minnas XII

    förväntan skrev 2009-07-10 21:08:06 följande:
     Har så oerhört dåligt samvete för att M ska må dåligt att att Felix har kommit. Har är ju alltid så himla go och glad och så plötsligt kan han inte så den uppmärksamhet han alltid fått.... Idag har han ätit riktigt uselt och var så trött att han somnade vid 18-tiden. Hoppas så att han bara är lite trött av allt som hänt och att det inte är något ihållande.
    ojojoj vad jag känner igen mig! Jag har också skitdåligt samvete! M är sig inte lik tycker jag, han verkar ledsen
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Rossy skrev 2009-07-13 00:21:18 följande:
    Tänk vad som kan hända på ett par timmar.....Kan meddela att jag inte gått och lagt mig för att jag haft några rejäla (för?)värkar sedan ett par timmar tillbaka. Om det fortsätter tänker jag ringa förlossningen för att i alla fall få komma in och kolla läget på bebisen. Jag är nämligen osäker på hur han ligger för tillfället (även om jag misstänker att huvudet är neråt
    WOW!
    Kanske kanske att du ligger och snusar på en bebbe nura?
    Hoppas!
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    JJ 75 skrev 2009-07-13 10:00:53 följande:
    Hej Kun - och grattis igen, vilket fint namn också. Hur känns det såhär tvåveckorinitvåbarnskaoset, fortfarande hormonhög?
    Ja hormonhög är verkligen rätt uttryckt, dom första dagarna går man verkligen på hormoner! Sedan blir man trött, ett bakslag liksom (i alla fall jag)...men nu är jag rätt pigg igen.
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Rossy skrev 2009-07-13 10:22:59 följande:
    Snusar ingen bebis....Värkarna/sd fortsatte till 02.30 då jag ringde fl för att kolla om jag skulle in för att kolla att bebisen låg rätt. Men bm på förlossningen tyckte jag kunde avvakta tills jag ev fick regelbundna värkar. Hon sa att även om bebisen ligger på tvären eller i säte så kunde man förbereda ett "lugnt" snitt när man kommer in med regelbundna värkar. Så vi avvaktade och allt lugnade ner sig. Idag har jag lite mindre av sd och känner mig lugn. Så väntan fortsätter......Men uj vad ont det gjorde mellan varven igår, inge skönt......Hej JJ . Skönt med sovmorgnar hos svärisarna.
    aha, men nu är det ju nära
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun

    M fick hålla M igår, han var så stolt


    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun

    Sådär då har jag äntligen skapat en Meja-mapp i bildgalleriet
    Välkomna in och kika på underverket

    (var tvungen att förminska bilderna, men dom blev lite suddiga tycker jag. Vart förminskar ni? I Paint eller? Photoshop?...)


    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Rossy skrev 2009-07-13 17:00:19 följande:
    Söta lilla Meja! Vilka fina bilder på båda barnen .Hur har förresten era djur, hund och katter, tagit emot nytillskottet?
    Tack
    Djuren ja, dom bryr sig faktiskt inte så mycket, dom börjar väl bli vana

    Är du fortfarande hemma Rossy
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Rossy skrev 2009-07-14 11:11:57 följande:
    Klart jag är hemma! Det är dock INTE självvalt . Jag har lite fler sd än tidigare men annars nada. I morse var jag på så dåligt, trött och slitsamt humör så jag la mig i sängen igen och bölade lite och tyckte synd om mig själv. Det "värsta" är att jag fortfarande kan ha dryga tio dagar kvar om jag går över tiden. Får se vad som sägs på fredag på spec-mv. För innan dess lär ju inget ha hänt.Det värsta är faktiskt att vara ledig och inte orka göra något. P och Tim är hemma och hittar på saker. Ibland hänger jag med dom, men efter några timmar har jag så ont i ländryggen och blygdbenet att jag bara vill hem och lägga mig igen. Så några längre utflykter, varken i tid eller avstånd, är det inte talas om här. Vilket är jävligt tråkigt. Denna väntan känns mycket värre än första gången. Tycker jag.
    Klart att man får böla, det är ju synd om dig
    Nämen allvarligt, jag förstår precis vad du snackar om
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Meleah skrev 2009-07-14 17:31:08 följande:
    Nu åker vi till Eskilstuna. Ska sova hos min mamma i natt så att vi slipper gå upp så tidigt i morgon bitti. 7:30 ska vi vara på förlossningen och sen är det bara att hoppas att allt rullar på som det ska. Jag har inte kvar ditt mobilnr, Essi, det har försvunnit vid mobilbyte. Men om du har kvar mitt så kan du gärna slänga iväg sms så kan jag rapportera via mobilen.Annars hoppar jag in här när vi är hemma igen.Lycka till Rossy och Seren.......vi kanske prickar samma dag allihop.
    Lycka till imorgon! Det kommer att gå superbra!
    Hur känns det? Är du nervös eller?
    Trion har blivit en kvartett!
  • Kun
    Kun skrev 2009-07-14 18:07:03 följande:
    Lycka till imorgon! Det kommer att gå superbra!Hur känns det? Är du nervös eller?
    Eller känns det bara spännande?
    Trion har blivit en kvartett!
Svar på tråden Minnas XII