Inlägg från: Martina 76 |Visa alla inlägg
  • Martina 76

    Vi med BF augusti 09!! tråd 3!

    acre skrev 2009-05-20 19:27:55 följande:
    hej!!! Nyss hemkommen ifrån gymet. Gjorde inget märkvärdigt gick på gåbandet och crosstrainern men ack va mycket sammandragningar jag fick........ Känner mig helt slut nu... Är vältränad innan men inte nu men men får ta igen det sen.... Gick in i vecka 30 idag har lagt in kort i galleriet...... Är det nån som tänkt jobba hela vägen???....
    Gymmet har jag lagt ner sen nästan en månad tillbaka. Jag får för mycket sammandragningar av "riktig" träning. Jag cyklar till jobbet, det får räcka. Efter en vecka i horisontalläge i solstolen så känner jag verkligen vilket underverk vila gör för kroppen. Alla krämpor försvann!
  • Martina 76
    Nufsan skrev 2009-05-21 11:41:23 följande:
    Mamita, nej nog kan man tänka sig för om man nu röstat fram moderaterna, men jag är INTE en av dom!
    Men de reglerna har väl inte ändrats sen förra valet? När jag fick min son hade också fk sina egna läkare som gjorde egna bedömningar.
  • Martina 76

    Jag tycker lustgas är kanon. Det tar bort smärttopparna och effekten försvinner snabbt efteråt så att man är "som vanligt" igen. Men då är jag inte heller rädd för smärta, så det är väl olika. Tyckte att det gjorde ohyggligt ont, kunde knappt hålla mig på benen trots gåstol, men det kändes ok ändå på något underligt sätt.

  • Martina 76
    Nufsan skrev 2009-05-25 16:56:33 följande:
    Jag läste mina förlossningspapper med sista tjejen och från 4 cm till krystvärkar så tog det 1 ½ timme, jag är sååååååååååååå rädd att inte hinna in då jag har 45-60 min bilfärd beroende på vilken tid på dygnet man åker.Förlossningen börjar komma i mina tankar hela tiden
    En vän till mig hade en väldigt snabb andra förlossning. Hann knappt in trots 15 minuters bilväg. Med 3:an blev hon igångsatt pga att hon var så orolig över att inte hinna in.
  • Martina 76

    Idag har jag träffat en sjukgymnast och fått låna en TENS. Jag fick otroligt ont i korsryggen under förra förlossningen och ångrade att jag inte lånat en TENS. Han sa att vissa upplever smärtlindringen som så bra att de inte ens behöver lustgas. Det vore ju kanon! Epidural vill jag absolut inte använda och avstår gärna också lustgasen om det funkar utan. Det ska bli spännande! Jag ser verkligen fram emot förlossningen!

  • Martina 76
    mamita skrev 2009-05-27 08:47:13 följande:
    Angående diskussionen om TENS, hjälper det verkligen? jag testade en gång före första förlossningen och tyckte det verkade rätt värdelöst.
    Det beror säkert på vad man har för bedövning i övrigt. Har själv inte använt Epidural, men kan tänka mig att den gör TENS ganska överflödig. Själv vill jag absolut inte han Epidural och klarar mig gärna också utan lustgas och då tror jag att TENS kan vara ett bra alternativ. Min sjukgymnast sa att det stör smärtimpulerna till hjärnan.
  • Martina 76

    Åkpåse behöver du inte förrän det blir kallt. Jag hoppas på att det fortfarande är sommar och att det räcker med en tunn filt.

    De senaste dagarna har jag haft som mensvärk som kommer och går. Ingen stark värk egentligen, men det känns precis som dagen innan jag får mens. Någon som kännt av nåt liknande och vet vad det beror på?

Svar på tråden Vi med BF augusti 09!! tråd 3!