Inlägg från: Matilda86 |Visa alla inlägg
  • Matilda86

    Vi med BF augusti 09!! tråd 3!

    GothicEve skrev 2009-08-10 11:42:37 följande:
    I dag är det en ny dag och ingen bebis i sikte.... Jag var ute och klev omkring i trädgården runt runt i går kväll för att jag tänkte att det kanske kunde sätta igång någonting - men icke... (fick enbart håll efter ett tag) Har haft några förvärkar i dag dock som kommer med ca 20 min mellanrum, oftast gör dom inte så ont, men en av dom förut gjorde riktigt jäkla ont. Jag har mina i ryggen längst ner.... så det känns helkonstigt, för det har jag inte haft dom andra 2 graviditeterna- då har det varit menssmärtor istället. Någon mer som har sina "förvärkar" i ryggen?
    Känns som om det vi går igenom nu är identiskt, hoppas våra små kommer imorron=)
  • Matilda86

    bara lilla jag skrev 2009-08-10 21:57:01 följande:


    är på fl, ca 2 min mellan värkarna! :)
    Tjohoo...härligt, då har du snart bebbe. Har du med dej datorn dit?
  • Matilda86

    Grattis bondfia!

    någongång: "Det känns så overkligt med bebis iallafall, att jag inte fattar vad jag längtar efter"

    Kunde varit sagt av mej=)

  • Matilda86

    BF+2 bebis verkar ha dte föööör bra därinne och visar inga tecken på att titta ut. Imorron ska jag till BM, kan man be hene känna om tappen är på G bort och om man öppnat sej?

  • Matilda86

    BM idag, bebis mår bra. Berättade att jag kanske läcker vatten. Blev uppskickad till fl för koll. Bebben hade vatten så den klarade sej och tappen var stängd *suck* BF+3 idag. Men massa molvärk och sammandragningar.

  • Matilda86
    Litheo skrev 2009-08-15 12:54:05 följande:
    Samma känner jag BF + 2 idag... Blev igångsatt BF+10 med sonen och är tvärsäker på att det blir igångsättning denna gång också Varför ska de vara så sega, måste vara trångt där inne nu och det är mycket skönare att få komma ut och bli ompysslad.... försöker med telepati med bebisen men det funkar inte
    haha telepati kanske jag borde prova, det enda jag har kvar på listan. Igår var vi uppe pga av att kolla så att jag inte läckte vatten. Tror fortfarande att jag gör det men de va så lite så att det inte var någon fara. Bebisen simmade i massa vatten. Fick se den på UL oxå, så söt och gnuggade sej i ögonen *mys*, men det gjorde ju inte längtan ännu större. Fick göra en gynundersökning. Brukar inte ha problem med det, men F****N vad ont det gjorde, hoppas inte jag ska behöva bli igångsatt då måste de väl in o pilla igen! ajaj
  • Matilda86

    Grattis till era små!

    Martina: det står två olika födelsevikter på på lille Dante, vilken stämmer?=)

    Nu måste det väl ändå vara "min tur"?

  • Matilda86
    FVA skrev 2009-08-16 22:50:07 följande:
    Grattis GothicEve och Martina! Då var man först i kön. Idag har det varit superjobbigt. Bara tvärgrinade ett tag och funderade på om man kan få förlossningsdeprision innan förlossning. Men min man lyckades prata igång en målbild som jag kunde längta efter, så blev det lite bättre. Imorgon är det en vecka sen BF. Tisdag BM-besök, nästa tisdag igångsättning om inget händer innan. På något sätt känns det som att det blir mindre sannolikt att det ska sätta igång för varje dag som går, när det egentligen är tvärt om.
    Jaha så du är före mej i kön oxå, stackars oss. Jag har oxå deppat i några dagar och dte blir bara värre och värre. Själv märker jag det bara på ej själv när alla ringer och frågar hela tiden (vilket jag egentligen förstår då de bara är nyfikna som man själv skulle vara). Men igår när mamma ringde hörde hon att jag var riktigt deppig. Men snart är de ute och då kommer vi tycka att denna väntan var pice of cake. Men som sagt känns som ju längre den stannar desto längre kommer den vara kvar=(
  • Matilda86

    Ja ni Litheo och någongång, vi är de bittra här på tråden;) haha inte konstigt. Hoppas det är på G för dej någongång för det är ju faktiskt "din tur". Gudnåde dej Litheo om du får före mej;)

    Inatt vaknade jag flera gånger av att jag hade värkar/förvärkar ingen aning men ont gjorde det, sedan somnade jag om. När jag gick upp var de som bortblåsta=(

    Här har vi oxå en blivande storasyster som gett upp hoppet om bebis, "hon orkar inte vänta mer". Vi sa att den skulle komma på sommaren och nu är det ju höst, hon började på dagis idag och jag börjar skolan, trodde jag skulle ta med mej en bebis till skolan inte en mage.

Svar på tråden Vi med BF augusti 09!! tråd 3!