• Regina1983

    plussat men blod...Hjälp

    hej. i går hade jag o min kille samlag.. Så kom de brunakitga flytingar allså inte mycket.. så sluta de.. men så satta jag in e vaggis.. och när det ranut.. så kom de lite blod.. men allså som en spottblöding.. Jag har plussat i dag e min testdag och i dag var mitt streck väldigt tydligt.. Är det normalt?
    Jag torka igen kom inte något blod.. jag e fortfrande hungrig och mår lite illa till o från... kan någon peppa mig?

  • Svar på tråden plussat men blod...Hjälp
  • bobollapåbolla

    laplata - jag har fått tid för VUL den 16/6. Känns spännande men också mycket nervöst. Mina flytningar håller i sig, eller flytningar, jag har fått lite färg på pappret ca två gånger per dag. Känner mig jätteorolig men de sa ju att detta var helt normalt så jag får väl försöka lita på dem. Blöder ju inte och har inte fått ngt i byxorna. Ser att du ska ringa dem på måndag för VUL, spännande. Hur har det gått för dig med dina flytningar? Man vill ju bara att den lilla vill stanna kvar
    Funderar på varför det är så vanligt också just pga av ivf. Någon som vet?

    kram

  • Laplata

    bobollapåbolla: 16/6, gud spännande men vilken lång väntan!!
    Jag är kanske extra känslig för MF eftersom min syster hade två förra året, så man vill inte hoppas för mycket..men när jag gemför hur det hade gått för henne så var det absolut inte samma sak..nu är hon gravid igen och allt veklar gå bra

    Det känns som jag har haft mindre flytningar i två dagar, det är lung på morgonen men sedan bruka det komma lite på eftermiddagen, mest mörkbruna men också åt rosa håller. Det är också lite, mest när jag torkar mig och inte på byxorna!
    Andra syntom är att jag är mer hungrig en vanlig, har svullna och lite ömma bröst och får ibland väldigt lite mensvärk.

    Vi får hålla tummarna för varandra!! vi måste bara lyckas!!

  • bobollapåbolla

    Laplata - Verkar som vi har liknande flytproblem du o jag, ha ha ha
    Även jag har en syster som har genomgått missfall och därför är även jag enormt nervös. Pratade dock med henne i telefonen nu, hon är nu gravid med sitt andra barn i v12 och hade som lite blödningar första dagarna. Hon har även en kompis som har blött hela två graviditeter och detta har gått bra. Man liksom griper efter halmstrån hela tiden känns det som. Jag hade ett psykbryt vid frukosten nu och bara grät. Proggisarna gör väl sitt

    Även jag har svullna bröst, ngt enormt ömma. Lite mensvärk, och illamående till och från. Vill inte riktigt äta nyttigt men måste då jag har diabetes, måste äta sånt jag verkligen inte är sugen på då sockret inte får bli för högt. Ska på inskrivning på specialistmödra nästa vecka, ska bli spännande

    Klart vi håller tummarna för varandra, och vi SKA lyckas

    kram

  • Regina1983

    Klart vi kommer o lyckas.. gud i dag sov ja länge har nog säkert sovigt 12 timmar var bara uppe i morse och satte in min vaggis:P sedan till sängen.. ja e trött nu med.. men nu tänke ja ta mig lite frukost.. haft väldigt konstiga drömmar i natt:P hört att de brukar man ha de med. hihi I morgon är min sista dag för vaggisarna.. skall bli rätt skönt så slipper man gå runt med binda hela tiden o passa massa tider på dagen. Kram på er=)

  • bobollapåbolla

    regina - håller med om att vaggisarna är jobbiga. Jag tar mina rektalt då jag svällde igen och inte kunde ta dem vaginalt längre. var samma sak förra gången. Nackdelen med att ta dem rektalt är att man liksom får lite problem vid toabesök, ganska otrevliga sådana. jag har 8 vaggisar kvar och ser fram emot ett slut av dessa Hur har det gått med din blödning?

    kram

  • Regina1983

    hejhej. Jag har ingen blödning.. inte sedan i onsdag´s och inga bruna flytningar i dag ikke:P känns bra=) har haft yrsel som bara den i dag.. men det får man stå ut med..=) Kramar

  • Laplata

    Regina, vad roligt att du inte har haft mer blödninar! Det är säkert ett bra tecken! Hoppas du kan börja njuta av ditt graviditet snart!!

    bobollapåbolla, roligt att vi har samma backrund med våra systrar! det är verkligen mer normalt en vad man tror...konstigt att BM inte pratar om det! När jag ringe min BM förra måndagen (närjag hade fått mina fösta flytningar) så sa hon till mig att det var säkert mensen som var på gång!?..

    Hur går det för dig idag?

    Idag var det min TD och det blev "Gravid"!!! gjorde också en test men de billiga tester och tycker att strecken var lite svagare, hoppas det inte betyder något!!..jag tror jag börjar vara lite för nojig . Imorgon bitti ska jag ringa HS och se när jag får tid för VUL.
    Jag har haft små bruna flytningar men det verkar vara mindre och mindre, hoppas de försvinner snart..så att man kan bara börja njuta!!

  • Regina1983

    hej ja har oxå gjort test med din billiga testerna.. dom värkar inte visa lika starkt som dom man köper på apoteket. men jag har gjort båda.. jag var garvid och är.. och det är du med. man får tänka att billigt är inte alltid d bäst..

    Grattttis till plusset.=)

    jag var så orolig i går. så jag åkte in till gyn akuten.. var tvungen o prata med en barnmorka öga mot öga. Hon sa att detta med blödningene normalt och de med bruna flytningar med.. hon var inte alls orolig för min historia ja berättade... Hon sa vi kan göra ett vul men det kommer inte ge någonting nu.. bara reta upp din slemmhinnor mera.. och du kanske du blöder mera.. och då kommer ja bli mera orolig, så vi avaktade me det. men fick en vul tid en vecka tidigare än vad ja skall göra på IVF kliniken den 3 juni.. för att stilla min oro=) och så skall ja göra en den 10 juni på IVF avd.. nu känner ja mig lung. I bland behöver man bara få prata med någons som vet..

  • Laplata

    Tack, Regina!! kan inte förstå ännu att jag är Gravid!

    Vad bra att du kunde prata med en BM och att du ska göra en VUL lite tidigare. I vilken vecka blir det då? jag har läst att man kan ibland se hjärta från v 6 men säkert är det v 7.
    Jag hoppas jag får en lite bättre bemötande imorgon när jag ringer till sjukhuset!

    Jag tror att mina bruna flytningar har minskat rejält nu men inte försvunnit hellt men det känns mycket bättre idag!!

  • Laplata

    Hur går det för er? Jag har fått tid för VUL den 16/6, men fick ta blodprov idag för att se om värdena ser normala ut..kommer att få svar imorgon

    En liten fråga, fick ni sluta med vagitorierna efter ni plusade?

Svar på tråden plussat men blod...Hjälp