• sara1981

    BARN I BIL - bakåtvänd, framåtvänd? Här finns fakta!

    Hej! Har en fråga angående Maxi Cosi Mobi som vi köpt till sonen.
    Den har ju stödben, men det ska man inte behöva använda i framsätet? Då ska den luta mot instrumentbrädan om jag förstått det rätt när jag kollade i instruktionsboken?

    De monterade in stolen på affären vi köpte den på, men lutade den inte mot instrumentbrädan?{#lang_emotions_undecided} Har de gjort fel eller har jag läst fel?

  • sara1981

    Jo, jag ska göra det! Jag litade ju på att de gjorde rätt. Annars hade jag ju kunnat montera in den själv och läsa instruktinesboken..

    En till fråga om du har tid, (eller någon annan såklart) Britax hi-way, den ska man väl också alltid använda stödbenet på?

  • sara1981
    {#lang_emotions_surprised} Då har de monterat in den fel också! Jag blir nästan gråtfärdig, har ju kört mina barn i felmonterade bilbarnstolar!
  • sara1981

    Ja det hänger löst.. Det är en babyproffsenbutik.

    Är så upprörd nu så jag vet knappt vad jag ska säga.. Avvaktar lite med att ringa så jag hinner lugna mig något.

  • sara1981

    Japp!

    Vet inte riktigt vad man ska säga, (förutom att de är idioter som inte kan montera in bilstolar på ett korrekt sätt och utsätter barn för livsfara) är inte så bra på att skälla på folk.
    Kan man kräva nån typ av kompensation? Eller vad gör man?

  • sara1981

    Nu har jag varit på babyproffsen och pratat med dem..
    Fick ett jättebra bemötande av chefen, hon som monterat stolen var inte där, men han bad så mycket om ursäkt och monterade om stolarna. Han skulle tala med henne om det som hänt.

    Det blev jättebra och han lovade mig rabatt nästa gång jag behövde köpa något hos dem.

    Känner mig nöjd och kommer att handla där igen!

  • sara1981

    Jag sa att vi köpt bilbarnstol där för ett tag sen som de monterat in och att vi hade upptäckt en stor säkerhetsrisk=att den inte var korrekt monterad.
    Han följde med ut på en gång och tittade och bekräftade att det var fel. Han tog väldigt allvarligt på det och sa att det inte får hända osv. Frågade vem det var som hade monterat den och sedan fixade han med stolarna i nästan en halvtimme tills de var ordentligt på plats.

    Han beklagade flera gånger och lovade rabatt på mitt nästa köp..

    Överhuvudtaget ett väldigt bra bemötande och inte behövde jag skälla så värst heller , han förstod allvaret och sen var det ju inte hans fel heller..

Svar på tråden BARN I BIL - bakåtvänd, framåtvänd? Här finns fakta!