• Lolion

    Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-23 18:47
    Här fortsätter vi att tjattra och hålla tummarna för varandra som hade BIM 22-26 Maj, men som det inte riktigt ville ta sig för. Nu tar vi nya tag!

  • Svar på tråden Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.
  • MTG

    gjorde ett nytt ältest nu på eftermiddag och fick ett lite starkare streck nu, imorse var det väääldigt svagt.. så ser ut att bli sen äl denna gång då.. tidig mens och sen äl, hur hänger det ihop egentligen?

  • missisA
    MTG skrev 2009-06-02 14:48:18 följande:
    gjorde ett nytt ältest nu på eftermiddag och fick ett lite starkare streck nu, imorse var det väääldigt svagt.. så ser ut att bli sen äl denna gång då.. tidig mens och sen äl, hur hänger det ihop egentligen?
    beats me. jag har samma fråga (se inlägg ovan).
    Vet ärligt talat inte vad jag skall skriva in i äl listan.
  • emileka
    Lolion skrev 2009-05-30 13:31:15 följande:
    Jag känner precis samma. Vi blir nog ganska taggade igen när vi ska igång och nuppa, tror du inte?
    Hihi. Ja kanske det?

    Jag har tyvärr fått förhinder i "nuppandet". I förrgår fick jag tandvärk = inget nuppande. Igår efter tandläkarbesök och diverse värktabletter var jag för trött. Idag har jag skrivit ägglossning?? i min almanacka. Jag är på dag 10 av 22. Kan det stämma? Eller är det redan försent...? Borde köpa ÄL-test kanske...

    Lycka till nu alla med nuppandet!
  • Noelia

    Ônskar tiden kunde gå lite fortare (ÄL)så man kan börja drömma igen. Hela 2 veckor till ju...fy......

  • blir mamma 08

    vill också att tiden ska gå fortare.. äl om ca 10 dagar, känns som en evighet dit. bestämt mig för att testa först 1 juli om mensen inte kommit än då. blev lite avskräckt från att testa tidigt... men det är ju en hel månad dit
    så har satt upp lite delmål, första blir att fira barnens nationaldag.

    lycka till nu alla som närmar sig eller är mitt uppe i äl

  • Lolion

    Det märks att vi inte är lika taggade längre. Det händer inte mycket i tråden.

    Nu har vi haft första sexet sen min mens, och jag har redan börjat leta symtom, trots att ägglossning inte kommer ske på över en vecka. Men jag läste i expressens söndagsbilaga att man kan få spontan ägglossning med, hoppas jag får en sån.

  • emileka
    Lolion skrev 2009-06-02 18:30:01 följande:
    Det märks att vi inte är lika taggade längre. Det händer inte mycket i tråden. Nu har vi haft första sexet sen min mens, och jag har redan börjat leta symtom, trots att ägglossning inte kommer ske på över en vecka. Men jag läste i expressens söndagsbilaga att man kan få spontan ägglossning med, hoppas jag får en sån.
    Japp, det är den där perioden mellan ägglossning och BIM som är mest spännande. Just nu vet jag att jag är 100% ogravid. Men om en vecka så vet jag ju inte och går och känner efter och tänker på det hela tiden...

    Hoppas du fick en spontan då!
  • blir mamma 08

    längtar till den perioden, speciellt slutet på den. dagen innan bim är ju som dagen innan julafton för ett litet barn. spännande och svårt att sova

  • Lolion

    Tror inte jag fick nån spontan, nej det fick jag inte. Jag menar bara att det är ännu en anledning till att leta symtom typ HELA tiden! Puh, man kan ju aldrig vara "säker"

  • mge02001

    Hallå i stugorna.
    Såg försök till äl lista där uppe men vågar inte skriva in mig då jag inte vet alls när den inträffar om den inträffar denna månad. Ska iallafall börja med äl stickor i morgon. Tänkte först köra utan men det skulle kännas så tomt utan att få testa på morgon=)
    På äl testet har jag iallafall fått pluss flera gånger så det är inte lika deprimerande som grav testerna är i närheten av bim har varit=) Men denna bim starkt plus!

Svar på tråden Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.