• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det här med trådiga flytningar under äl-perioden, ska trådarna vara synliga eller hur ska man veta att det är trådar i flytningarna?

  • Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?
  • idamedi

    Hej!

    En liten fråga, hoppas på svar. Angående detta med ÄGGLOSSNING, IGEN .... :)

    Hade sex igår och i förrgår, kommer ej kunna ha sex idag. IDAG hade jag dock full stegring på ÄLtestet. Har vi goda chanser trots att det ej hinns idag...?

    Kram

  • anirahtak

    Som jag fattat det har man ägglossning inom 12-48 timmar från det att testet visar full stegring. Så det kan hända att din ägglossning kommer idag, imorgon eller t.o.m i övermorgon. Hade du sex igår och i förrgår så borde du alltså vara okej idag, men försök hinn med en gång imorgon också..:)

  • anirahtak

    Nu antar jag att min äl är slut då trots missen med att aldrig få det där lika starka strecket, som jag kunde se iaf. Flytningarna hade fram tills igår under ca 5-6 dagar varit tunna och genomskinliga, (inga trådar men det har jag nästan aldrig upptäckt heller, väldigt sällsynt för mig)..starkt streck i söndags alltså.. Stickningar i högra sidan i livmodertrakten på eftermiddagen och väldigt trött blev jag också mot kvällen. Också det insåg jag att jag blivit på kvällen för varje ägglossning (då jag åtminstone trott att jag haft äl) de senaste månaderna.
    Och i morse när jag gick på toa var flytningarna VÄLDIGT rikliga, vattninga och vita.. Som jag på pernille-sidan uppfattat som "milky"..d.v.s det som kan komma efter äl om jag fattat rätt..:)
    Nu blir det bara tt väänta då..:)

  • anirahtak
    idamedi skrev 2009-06-02 12:02:25 följande:
    Så sex imorgon är nästan bättre än en "paniK"sex idag under några minuter? :)
    Haha, hmm..ja det vet jag faktiskt inte.. Det är klart, KAN man ha sex så kanske det är bra att ha det ifall om ditt ägg nu skulle släppa om 12 timmar..men du hade ju iofs sex igår så de spermierna borde ju finnas kvar där inne också..
    Svårt att säga, men jag tror personligen inte att det är nån skillnad på sex och sex..om det är "paniksex" eller vanligt..:)
  • Mirabell500
    anirahtak skrev 2009-06-02 12:06:26 följande:
    Nu antar jag att min äl är slut då trots missen med att aldrig få det där lika starka strecket, som jag kunde se iaf. Flytningarna hade fram tills igår under ca 5-6 dagar varit tunna och genomskinliga, (inga trådar men det har jag nästan aldrig upptäckt heller, väldigt sällsynt för mig)..starkt streck i söndags alltså.. Stickningar i högra sidan i livmodertrakten på eftermiddagen och väldigt trött blev jag också mot kvällen. Också det insåg jag att jag blivit på kvällen för varje ägglossning (då jag åtminstone trott att jag haft äl) de senaste månaderna. Och i morse när jag gick på toa var flytningarna VÄLDIGT rikliga, vattninga och vita.. Som jag på pernille-sidan uppfattat som "milky"..d.v.s det som kan komma efter äl om jag fattat rätt..:) Nu blir det bara tt väänta då..:)
    Hallå!

    Samma här, fast jag hade det starka strecket för första gången jag prövade i fredags! Sen lite mindre lördag & söndag! Och igår kväll (måndag) Var det borta....nu har jag ju pco & räknar ju inte med att det ska bli något heller.... men det vore ju skoj!

    2 veckor ere man ska vänta nu tydligen! Så... *väntar*
  • idamedi
    anirahtak skrev 2009-06-02 12:06:26 följande:
    Nu antar jag att min äl är slut då trots missen med att aldrig få det där lika starka strecket, som jag kunde se iaf. Flytningarna hade fram tills igår under ca 5-6 dagar varit tunna och genomskinliga, (inga trådar men det har jag nästan aldrig upptäckt heller, väldigt sällsynt för mig)..starkt streck i söndags alltså.. Stickningar i högra sidan i livmodertrakten på eftermiddagen och väldigt trött blev jag också mot kvällen. Också det insåg jag att jag blivit på kvällen för varje ägglossning (då jag åtminstone trott att jag haft äl) de senaste månaderna.Och i morse när jag gick på toa var flytningarna VÄLDIGT rikliga, vattninga och vita.. Som jag på pernille-sidan uppfattat som "milky"..d.v.s det som kan komma efter äl om jag fattat rätt..:) Nu blir det bara tt väänta då..:)
    OH lycka till :) Håll oss updated...!
  • anirahtak

    Absolut! Känns jätteroligt att ha haft såhär bra koll på ägglossningen för en gångs skull..tidigare månader har det mest varit chansning, men nu tillsammans med tidpunkt i månaden (äl på dag 16), att livmodertappen suttit högt och varit mjuk, flytningarna och stickorna så tror jag att jag äntligen prickat in den..Om bara simmarna är lika duktiga nu också, så kanske vi har en bra chans denna månad..:)
    Lycka till ni andra också! :)

  • Anna24
    Trolltoka skrev 2009-06-02 10:40:09 följande:
    Awh.. Tiden går ju så grymt sakta när man väntar på nått! Tycker inte tiden går fort nog tills tordag då vi ska å förhoppningsvis se lilla bönan haha. Men iaf som det ser ut på bilden så är det relativt vattniga flytningar, även dom kan vara lite klibbiga sådära. Är ju svårt om du inte vet hur flytningarna brukar vara sådär efter ägglossning
    ville bara säga att fick en stark blödning idag, sedan står det inte gravid på mitt cb digital....:(
  • Tessie80
    Anna24 skrev 2009-06-02 16:21:59 följande:
    ville bara säga att fick en stark blödning idag, sedan står det inte gravid på mitt cb digital....:(
    Men åh, va tråkigt!
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?