Inlägg från: Camellis |Visa alla inlägg
  • Camellis

    Kvartal1mammorna 2008 (5)

    Hej och tack för att du fixade en ny tråd! Hade inte alls hängt med att det gått tre månader redan.

    Sthlmfilur - Stort lycka till! Det kanske redan är klart?

    Nu ska jag snart på föräldramöte/familjekväll med Antons klass. Mötet börjar halv sju och håller väl på en timme, antar jag. Vi ska titta på nya lokalerna (de byter skola i fyran) och få tillfälle att ställa frågor om skolbytet. Känner jag mina fellow medföräldrar rätt blir det en del frågor... Och EFTER det är det familjekväll med picnic och lekar. Tjena... Då kommer jag vara halvdöd... Zzzzzzzzzz... Är dödstrött redan nu, för Ellen har fasen gnällt hela jäkla dagen! Är så less så jag vill bara att sambon ska komma hem så att jag får smita härifrån en stund.

  • Camellis

    sthlmfilur - nej men vad tråkigt! Håller tummarna att allt går bra imorgon! Kram!

    SoF - Stor kram till dig med! Förstår att det är tungt nu. Men vad roligt med håret! Modigt av dig! Vill se bildbevis när du har tid och ork.

    Skulle kommentera mera, men jag sitter inne hos en sovvägrande Ellen nu, och tydligen var det inte så populärt att skriva fast jag försöker skriva i slow motion så att det inte ska låta... Ja ja. Jag återkommer...

  • Camellis

    Lycklig - Fy, vad otäckt! Det går så himla snabbt! Man kan fasen inte tänka längre att "jag ska bara...", för de är för snabba, de små liven (som inte är så små längre!). Jag tänkte själv "jag ska bara" idag och glömde bort att vi hade tagit fram poolen och fyllt den med vatten... Barnen lekte så snällt på altanen så jag skulle bara gå till framsidan av gården och hämta en grej. När jag är på väg tillbaka möter jag Hugo som säger nåt om Ellen. Var är hon då?, frågar jag. Där!, säger han och pekar ut mot gräsmattan - och mycket riktigt, där står hon vikt som en fällkniv över poolkanten. :-/

    Panda - jag kommer inte in på Facebook nu. Det är skitsegt! Har varit i flera dgr. :-/ Men annars är det bara att söka på folks namn. Får man bara tag på en så brukar det ge med sig, då får man nys om andra man känner via deras kompislistor.

  • Camellis

    Har haft en mysig morsdag idag (förresten GRATTIS till er alla!) med sovmorgon, solgass, rabarber/jordgubbspaj, hallontårta och massor av kaffe. Trots det är jag skitirriterad nu. Så där så det kryper i kroppen på mig. Blä!

    Ellen är så himla jobbig nu. Förmodar att vi måste lägga om sovtiderna, för det funkar inte längre. Hon är helt enkelt inte trött när det är nattningsdags. Och ändå är hon för trött för att vara vaken och leka. Man ska bära HELA tiden, annars går hon runt och gnäller, alternativt lägger sig ner och storgråter. Så jag känner mig bara så himla instängd nu. Sambon har haft jour den här veckan, så jag har ju haft åtminstone henne 24/7 (Hugo går ju på dagis 15 h/v). Det är så mycket måsten den här tiden på året också, så jag känner verkligen att jag behöver ett break. Och till helgen får jag ju ett, så jag längtar hejdlöst mycket. Stockholm och Springsteen! Tjoho!

    Jag har faktiskt - helt apropå ingenting - kontaktat Antons pappa på facebook och bett honom skicka ett mail till Anton, bara för att visa honom att han inte har glömt bort honom. Än har det inte kommit nåt mail... :-/ Har dock inte berättat för Anton att jag har gjort det.

    Nej, nu ska jag ge mig. Tror att jag ska äta upp resterna av rabarber- och jordgubbspajen. Sånt blir man smal av va? (Blä! Det är en annan anledning till att jag är så sur jämt nu - jag känner inte igen mig i min kropp och den blir ju aldrig "sig själv" igen! Jag drar in på onyttigheter och rör mig väldigt mycket mer, men inget händer! *sur*)

  • Camellis

    Hej allihop!

    Jag har varit i storstaden och gått på Springsteen-konsert. Supernöjd med konserten även om de tidigare jag sett varit snäppet bättre. Men att bara få se karln är ju värt en hel del.

    Ellen har ju åkt på inflammerat nagelband sedan hennes blånagel lossnade. Nu äter hon penicillin, men är sig inte riktigt lik. Det är ju så himla svårt att veta vad som är fel, för hon håller samtidigt på att få två tänder och så är hon rätt förkyld. Så hur vet man? Hon får väl äta ur penicillinflaskan så får vi väl se om det blir bättre eller inte.

    Nu ska jag läsa ikapp lite.

  • Camellis
    Såphia skrev 2009-06-07 15:00:18 följande:
    Men lilla Ellen då! Stackaren. Hoppas hon blir sitt vanliga jag igen, alldelses strax. Själv är jag väl ingen Bruce fan direkt. Ser inte tjusningen, men jag älskar konserter så jag hade nog blivit såld om jag sett gubben live. Själv är jag en i skaran att betala kvarskatt.... Vill bara få väck skiten så man kan blicka framåt. Är hemskt avis på er alla som får lite extra klirr i kassan.Nu är det Franska öppna och sen ner till röstlokalen. Har sovit två timmar middag med mitt lilla hjärta och det var fanimej inte igår. Himla mysigt!
    Ja, jag hoppas att det går över snart. Hon har iaf sovit bra inatt, men vill inte äta. Fast när hon fick smaka mat med pappa så åt hon hur mycket som helst. Så man vet ju inte, kan ju vara att hon är trött på bebismat, helt enkelt? Men vi vill inte sluta med det, för hon äter ju bara ris, pasta och potatis av "vanlig" mat. Inga grönsaker och inget kött av något slag. :-/ Ja, det är mycket tjafs överhuvudtaget nu, med fröken Ellen. Vet att det var tjafsigt med Hugo i den här åldern också, mycket trugande och duttande.

    Ja, du skulle nog bli rätt frälst. Jag var inget Bruce-fan innan jag såg honom första gången. Tyckte väl att han hade gjort en del bra låtar, men hade aldrig köpt nån skiva med honom eller så. Men så såg jag honom live... Går inte ens att beskriva! Det kan inte finnas någon som ens kommer i närheten av hans liveshower!
  • Camellis

    Men svarade ju inte färdigt - trist med kvarskatt! Och så mysigt att få vila med lillprinsen!

  • Camellis

    Strumpan - Hej och välkommen tillbaka! Med oss är allt bra. Jag är föräldraledig på heltid nu fram till sept, Ellen börjar på dagis i aug.

    SoF - Superfint! Skönt med en sån där frisyr som inte behöver plattas och ha sig, för du var jättefin trots att du inte hade gjort nåt med det.

    Vildkorn - Håller med övriga om att du måste ta det här med din skitchefs chef. Du ska absolut inte sitta och ta emot sånt där! Det är ju ren mobbing som människan håller på med! *förbannad* Stor kram till dig!!

    Söt-Enya förresten! Har ju glömt att berätta att jag tittade på bilder på E på FB häromdagen när Anton satt bredvid. När han såg E frågade han vem det var, så jag berättade och då kom det ett sånt där riktigt spontant "vad söt hon var!". Inte direkt det tuffa killar i hans ålder sitter och säger. Även om han inte är så himla tuff när han är hemma med oss.

    Aesi - Hoppas Alfred blir helt frisk nu!

    Prommis - Håller tummar och tår att Peter får behålla jobbet!

  • Camellis

    Nu lite ego-grejer... Ellen är lite bättre. Kom på idag att hon äter hyfsat om hon får sitta och pilla själv, så nu skiter jag i om hon inte får i sig kött och grönsaker. Hellre bara potatis eller bara makaroner än ingenting alls. Fast faktiskt lyckades hon pilla i sig tre bitar varmkorv och en halv köttbulle idag! Helt otroligt att man är lycklig över en HALV köttbulle, men det är jag!

    Upptäckte igår kväll att det är tre tänder på g, inte två. En till kindtand är på väg också. Så det är ju inte så underligt att hon kinkar med maten.

    Inatt fick jag inte sova nånting! Ellen sov men gnydde och gnällde i sömnen var femte minut (minst!) exakt HELA natten! Jag höll på att bli galen! Gav henne alvedon ifall hon hade ont nånstans, men icke att det hjälpte. Vet inte om hon drömde eller om det var nåt med magen, för jag tyckte att hon ryckte till innan varje ynk. Har däremot inte märkt nåt idag, så nu håller jag tummarna för att det var nåt tillfälligt.

    Ikväll har jag varit på Me&I-party. Lite så där i sista minuten-bestämt. Köpte en flodiströja (lime) och en lejontröja till Hugo, en svart Formel 1-tröja till pappan (Hugo har en redan) och ett hemligt paket till Ellen.

    Min syster har förresten opererats nu, så nu återstår det att invänta svar på ifall tumören är elakartad eller inte. Antar att det väntar strålbehandling ifall den är elakartad, men som vanligt är det min mor som är källan till informationen så det är lite knapphändig info. Just nu känner jag mig bara förbannad på att ingenting i hela världen tydligen kan få henne att hålla sig borta från skiten, så jag orkar inte ens ringa henne. Så hemsk är jag.

    Ja, lite ditten och datten från mig.

  • Camellis

    Hej igen!

    Vad jag är usel på familjeliv nuförtiden! Skämmes tamigfan!

    Här är allt bra. Anton har sommarlov nu, så nu har även jag "semester" - dvs kan ligga och dra mig på mornarna iom att Hugo och Ellen leker så bra tillsammans på morgonkvisten. Märks att de har saknat varandra under natten.

    "Racing in the streets" på stereon! Såååååå bra! Nu kommer snart sambon hem med thaimat, och batteriet ger upp så jag återkommer med kommentarer till era inlägg! Kram så länge!

Svar på tråden Kvartal1mammorna 2008 (5)