Inlägg från: spuff |Visa alla inlägg
  • spuff
    AlexandraK skrev 2009-08-25 22:45:50 följande:
    Missade dom andra stolsdynorna som Tessax tipsade om. Och den jag var mest intresserad av gick på över 200 kr. Nu blev det denna. Så cool-ful att jag får gåshud. (positiv gåshud alltså. inte kalla kårar. haha.) www.tradera.com/Stoldyna-frotte-RETRO-auktion...
    Underbar! Inga matrester kommer synas
  • spuff

    Jag af: Jag gillar inte ens panoramavagnar, men din är bara för snygg! Älskar färgen tillsammans med materialet...och mönstret.

  • spuff

    Förresten köpte jag inte den röda Brion med brunt hjärtmönstrat foder. Fjädringen hade liksom "släppt", så den var värdelös att köra. Samt väldigt blekt och sliten. Men det var trots allt någon annan som köpte den...i sthlm är det en galen marknad för retrovagnar.

  • spuff
    Tessax skrev 2009-08-26 21:50:50 följande:
    Behöver smakråd Vad är snyggaste färgen på åkpåse till denna? www.familjeliv.se/hem/tessax/gallery/phphja0f... Bortse från färgen på dynan, den jag har till vagnen är duvblå/gråblå men syns ju ändå inte under en åkpåse.
    Jag tycker en åkpåse i någon gråblå nyans vore jättefint, alltså typ som dynan! Med mörkt lurv.
  • spuff
    Boothwalker skrev 2009-08-26 22:40:15 följande:
    Svart skulle vara snyggt. Men kanske inte så retro...
    Ja, eller typ grafitgrå!
  • spuff
    Tessax skrev 2009-08-27 13:03:13 följande:
    Låter urtjusigt (när jag var liten hade jag en blå till min likadana vagn) men har du sett någon sådan eller tänkte du att man ska sy en själv i så fall?
    Jag har sett åkpåsar i en väldigt snygg liksom åskgråblå ton (om du fattar ), men med vanligt vitt lurv. Vill man ha mörkt, eller iaf i den kombon, får man nog sy själv. Det vore superfint!

    Sarahl, grattis till graviditeten
  • spuff
    MaryMalou skrev 2009-08-29 10:03:49 följande:
    Den här barnsängen tyckte jag var lite söt. Fast av någon anledning får den mig att tänka på sjukhussängar. Känns ju mindre bra... lokus.gd.se/exp_searchstart.asp...
    Jag har en liknande röd som står hemma hos päronen. Tvingade dem att släpa hem den från sommarstugan för jag tänkte ha den till O sen. Men känns som lite klämvarning för fingrarna. Vi har funderat på att byta ut spjälsängen, för hon hatar den och sover mest hos oss. Men då måste det ju vara något hon inte trillar ur. Typ en madrass på golvet.

    Gud vad alla fyndar hela tiden, känns som Alexxia bor i världens fyndstad! Själv var jag på Myrorna idag, men köpte bara en gammal träbil. Biiil, säger O med Lidingö-i.
  • spuff
    AlexandraK skrev 2009-08-29 22:21:03 följande:
    Ja, jag gör många fynd! =) Längtar tills Ellie kan prata!! Bil kommer nog vara ett av dom första orden. Men faktiskt, hon säger redan mamma. Vet inte om det är tidigt... Hon började med det vid 6 månader ålder.
    Jo, men det låter tidigt. O säger mamma åt lite allt möjligt, fast med olika tonfall. Det är bara vi föräldrar som fattar vad hon menar. Menar hon mig har hon en väldigt uppfordrande ton

    Det är kul när de snackar, även om hon måste säga bil till varje bil vi passerar längs med hela Hornsgatan.
Svar på tråden Retrovagnstråden 16