Inlägg från: Tessax |Visa alla inlägg
  • Tessax

    Det är min gamla vagn och jag sa -78 till henne. Den var jättefin invändigt i blå frotté, avtagbart och nästans som nytt. Himla synd att de klädde om den.... undra om det gamla innerfodret och vindskyddet finns kvar.


    spuff skrev 2009-06-14 19:14:42 följande:
    eeh...60-tal? Tror inte det va www.blocket.se/vasterbotten/Barnvagn_Brio_Ret...
  • Tessax

    retrovagn.blogspot.com/search/label/Tv%C3%A4tta

    (Länken längst ner i TS )


    soda skrev 2009-06-15 19:52:18 följande:
    Hej! Brukar smygläsa eran tråd och beundra era vagnar Och nu har jag skaffat mig en Emmaljunga liggvagn från någon gång på 80 talet tror jag, vore kul om ni kanske visste lite mer? Finns en bild i galleriet!Och sen undrar jag om ni har några tips om hur man tvättar vagnen? Är ganska smutsig på både in och utsidan.
  • Tessax

    Men skrev inte Emmaljunga till dig att Rondon kom runt -82 och Rodeon något senare? Visserligen har de ju oftare fel än rätt men just detta känns som att det kan stämma på nåt sätt... Min mamma säger att när hon köpte den vinröda sittvagnen (duochassi och sittinsats för att vara korrekt) till mig var den modellen/typen med rundad sufflett helt nyutkommen och hon var så mallig för hon hade sparat och sparat för att få det senaste, liggvagnen jag hade innan den hade hon fått ärva av min faster.


    jagäraf skrev 2009-06-18 15:26:47 följande:
    Jag och Boothwalker diskuterade det där med etiketter igår och kom fram till att de nog inte är att lita på.Jag vet inte vilket år Rondon kom men en av mina kompisar fick sin son i aug 1980 och jag har fått för mig att Rondon var relativt ny då. Men jag brukar ju oftast ha fel
  • Tessax

    Oj, det är ju en likadan som jag sålde till Swing (fast den här förpackningen ser uta att vara i bättre skick). Kan verkligen rekommendera den, den klingar jättehärligt Hade tyvärr ingen vagn som matchade till, annars hade jag behållt den.


    Interlude skrev 2009-06-18 15:29:56 följande:
    Söt tllbehör: www.tradera.com/BARNVAGNSSKALLRA-KLOCKOR-FRAN...
  • Tessax

    Undrade bara för att du hade valt Jkpg på Bussgodssidan Och för att jag bor där, då hade jag kunnat nappa din nya Rondo


    EowynAurora skrev 2009-06-20 12:52:26 följande:
    näe, i motala. hurså?
Svar på tråden Retrovagnstråden 16