Inlägg från: Miss Hult |Visa alla inlägg
  • Miss Hult

    Föräldrar med barn födda vår, sommar & hösten -07 i Jönköping

    Hej alla! Nu var det så länge sen jag skrev att jag nästan skäms! Nästan!!

    Här rullar livet på...jobbar semestervik på patrullen och har även börjat jobba som återförsäljare för ett företag som heter Forever Living Products...ett företag som håller på med Aloe Vera baserade produkter. Älskar det!
    Innebär dock att man inte har mkt ledigt i sommar men det får väl gå ändå..ska iväg en vuxenweekend med mannen till London i augusti! DET ser jag verkligen fram emot...flera dagar...på hotell...utomlands...bara rå om varandra!! Dröm!
    Vi har varit iväg några gånger å badat...vid åsa och vid axamo...Amira är helt galen i vattnet så det är fullt ös hela tiden...lite tufft när det är mkt folkt, men å så roligt hon har!

    Har jättedålig koll på allt som hänt här!
    Flera stycken har fått barn! Jeaxx, annizsj, Katarina, marsbaby (hoppas jag inte missat någon)... Jättegrattis!! Va roligt! Hoppas allt har gått bra för er!

    annki72: Vilken jättefin vagn! Kanonhärlig! Tur oxå att ni hittade nya hjul! Roligt med lite äkta retro!

    madge: härligt med stuga! Har ni hyrt den hela sommaren?! Låter dyrt!

    4feb: vart på västkusten ska ni? Mysigt! Älskar själv den sidan..lite avis! Trist bara att du mår dåligt..värmen o fukten gör det väl inte bättre kan jag tänka (minns själv sommar o gravid)! Hoppas du mår bättre snart!

    Nu får det gärna bli lite svalare..(MEN JAG KLAGAR INTE!!)

  • Miss Hult

    Hej alla!
    Längesen sist!
    Grattis alla nya bebbisar, födelsedagsfirare osv!!!

    Belly: har ni flyttat upp till huvudstaden? Spännande! Va roligt att du kommit in på musikhögskolan...vad ska du plugga mer exakt?

    Madge: Vet ju ingenting längre! Grattis till en ny liten på G! När ska du ha? Mår du dåligt? (med tanke på sjukskrivningen)

    4feb: Kanske har du redan en liten en nu...hoppas allt är bra med er!

    Med oss är allt bra! Har varit ute o käkat hela familjen idag eftersom vi firar 3årig bröllopsdag! (Grattis Nilwa oxå!!!) Mysigt!

    Tänkte oxå tala om...för oss som har barn i välfärdsSverige (!?)
    På lördag den 29:e är det manifestation i Jönköping - "Låt inte barnen betala krisen"... där man samlar in namnunderskrifter för att protestera mot de otroliga nedskärningar som just nu beslutas om - i skolor och i förskolar i hela landet.
    Kom till Hoppets torg mellan 10-14 och gör din röst hörd!!
    Det är våra barn!!!

Svar på tråden Föräldrar med barn födda vår, sommar & hösten -07 i Jönköping