• Jennick

  5 min metoden fungerar!!!

  Jag har också positiva erfarenheter av 5 minuters metoden. Men jag har läst ganska många arga trådar om den och många verkar tycka att det är rena rama barnmisshandeln...

  Konstigt att ingen har börjat "rasa" än...

 • Jennick
  NovasMorsa skrev 2009-06-03 10:33:21 följande:
  ja jag väntar oxå på massa hyseriska moralpredikningar om att vi misshandlat våra barn o vi är känslokalla o bryr oss inte o att vi lär våra barn att vi skiter i dom osv osv.. ja tror halva grejen är att vi överför inte våran egen ångest på våra barn.....oj oj oj nu kommer ja få skit..
  Kritikerna verkar inte orka ta den här fajten.
 • Jennick
  Svana skrev 2009-06-03 22:13:20 följande:
  Klart det fungerar. Barnet ger ju upp! Mamma och pappa kommer ju inte hur mycket man än gråter. Grattis! Det är vad du har lärt ditt barn
  Om det var sant så borde ju alla barn som har blivit "utsatta" för 5 minuters metoden vara djupt olyckliga och otrygga, eller?
 • Jennick
  näradig skrev 2009-06-04 09:43:11 följande:
  Egoism kallas det..och hjärtlöshet.gör ni vad som helst mot era barn så länga det gynnar er själva?varför valde ni inte att leva utan barn så istället?
  Oj då, du tar då i! Du kanske skulle använda all din energi åt att brinna för barn som far illa på riktigt.
 • Jennick
  Jennick skrev 2009-06-04 10:12:32 följande:
  Oj då, du tar då i! Du kanske skulle använda all din energi åt att brinna för barn som far illa på riktigt.
 • Jennick
  näradig skrev 2009-06-04 10:17:20 följande:
  Om du inte har lyckats utläsa vad jag tycker om detta så kan jag berätta att ag tycker att dessa små späda barn utsätts för något vidrigt. sedan finns det mycket som är värre men jag tänker ändå aldrig acceptera detta och inte sluta brinna för det heller. Det hindrar mig inte från att hjälpa dem som har det ännu värre eller inte riktigt lika illa.
  Jodå, jag har fattat vad du tycker. Ingen kan påstå att du har varit otydlig. Jag har bara lite svårt att förstå varför det är synd om barn som lärt sig somna tryggt i sina egna sängar. Men det är ju uppenbart att vi ser detta på helt olika sätt.
Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!