Inlägg från: näradig |Visa alla inlägg
 • näradig

  5 min metoden fungerar!!!

  klart som fan att det fungerar för eller senar om man med fungerar menar att barnet ger upp. slutar att försöka få er att förstå vad han vill och behöver. Det gör nästan alla människor.

  vi kan ju prova med dig om du vill.

  alla här på forumet bestämmer att de tänker låtsas att du inte finns oavsätt hur mycket du skriver så svarar vi inte dig. du kommer garanterat att sluta skriva. lätt som en plätt. Men hur känns det i dig då?

 • näradig
  Mieria skrev 2009-06-03 16:07:21 följande:
  Lina och Elsa skrev 2009-06-03 16:02:14 följande: menar du att man alltid ska göra sina barn till viljes eftersom de kuvas och inte vågar uttrycka sina känslor om de inte får som de vill? Låter farligt.
  skilj på vilja och behov och känsla..
 • näradig
  Mieria skrev 2009-06-03 16:27:19 följande:
  HONOM för guds skull.
  ja, faan vad hemskt det är med gramatikfel (hihi). att barn överges och lider det är skitsamma men de där som inte kan språket ordentligt dem borde vi nog ta död på
 • näradig
  lykta skrev 2009-06-03 17:03:12 följande:
  Jag måste bara undra en sak... Alla ni som är helt emot att man låter barnet skrika sig till sömns på kvällen då det ska sova, som ratar 5 min metoden o "idiotförklarar" de som "kränker/trycker ner/ignorerar/överger" sina barn, hur fasiken gör ni på dagen då ert barn skriker? Står ni på pass och plockar upp då direkt??? Ex. Idag skulle jag köra från stan för att hämta sonen på dagis, ca 15 min bilresa. Lilltjejen TOKVRÅLAR redan då jag sätter henne i stolen, försöker trösta, men inget hjälper. Är nyammad, rapad, bytt osv osv. sedan vrålar hon hela bilresan (sitter bak i bilen) tills hon uttmattad somnar i stolen då vi parkerar bilen. Är detta enligt er lika "hemskt" som att man låter barnet skrikam sig till sömns på kvällen??? Är lite nyfiken på hur ni tänker/gör då det av många här inne är helt förkastligt att låta barnet skrika sig till sömns... Är det då skillnad på nattsömn/dagssömn eller???
  det upplevs säkert inte lika hämskt för barnet om barnet HÖR och upplever att mamma inte vill detta utan att mamma VILL ta hand om henne. fast jag förstår inte att man kan göra så. jag skulle aldrig göra så.
 • näradig
  lykta skrev 2009-06-03 17:08:51 följande:
  Vad? Att köra bil och ha ett skrikande barn???? Då slår jag vad om att du bara har en!!! Vad gör man om sonen ska hämtas 14.00??? ;)
  jo, vi har fler barn. Vi väljer bara att ta hand om så många som vi kan sköta på ett bra sätt.
 • näradig
  Tidiz skrev 2009-06-03 17:12:41 följande:
  men herregud! låt folk natta sina barn som dom själva vill!
  nej!
 • näradig
  lykta skrev 2009-06-03 17:17:52 följande:
  Tänk den dagen det blir smolk i bägaren!!!!
  vad tänker du på?
 • näradig
  Tidiz skrev 2009-06-03 17:20:19 följande:
  å varför kan man inte låta någon natta med barnet i knät, någon med 5 mm eller någon gå ut å gå med barnet i vagnen tills det somnar? herregud! det är väl upp till var å en hur man gör? huvudsaken är väl att barnet får sova å vet att mamma/pappa/mormor/farmor eller vem det nu är som nattar är där? om du nu är så starkt emot 5 mm är du brevid ditt barn hela dagarna också gissar jag på. du kan alltså inte ens gå ut i köket medans barnet är inne i vardagsrummet å leker? eller?
  varför skulle jag inte kunna det? iofs så är jag alltid nära mina spädbarn och lämnar dem inte ensamma i ett annat rum när de är nöjda ens. av säkerhetsskäl.

  fast jag förstår inte din tankegpng här . VET du vad 5 m m är?
 • näradig

  Ord blind skrev 2009-06-03 18:09:48 följande:


  SUCK!! Här är TS GLAD för att hon/han hittat en metod som gör att hon/han får ett harmoniskt barn (trygg i sig själv) så han VÅGAR somna själv, så ska man klanka ner på denna personen. Jag blir så TRÖTT på alla dessa påhopp!! Kan man inte bara GLÄDJAS åt att någon har det bra? GRATTIS TS!! för att du nu fått 1 timme som du eventuellt kan andvända till att vårda din kärlek till din man/kvinna så att eran son får ett tryggt hem med TVÅ föräldrar (om ni nu sambor förstås, annars får du ta hand om dig själv :)!! KRAM
  vi är inte arga för att ts mår bra utan för att hennes barn fick må dåligt.
 • näradig

  Ord blind skrev 2009-06-03 18:22:26 följande:


  Personligen vill jag hellre bli ignorerad av en person som varken ser eller hör mig, då vet jag ju inte med säkerhet att jag är ignorerad... Bara en tanke sådär! :)
  fast man går ju in var 5:e minut och bara berättar att det inte betyder något att barnet ropar, skriker, ber och bönar efter trygghet .
Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!